Justin Waters Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ??? ???? ? ???????? 0409_feel ???????? Oçe na? Oçe na?, koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje! Doli kraljestvo Tvoje! Budi volja Tvoja, kako na nebu, tako i na zemlji! Kruh na? svagdanji daj nam danas! I odpusti nam duge na?e, kako i mi otpu?tamo du?minima svojim! I ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. amen. spam spam spam ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ?? ?? ??? ? 0104_cheesy ?? ??, ?? ???? ?? ???? ?????????? ??????...?? ????? ?? ?????? ????? ???? ???? ??????? ??????? ?? ???? ???????? ????????. ???? ????? ? ?? takozvani "???a????" ?? ??? ??? ??????, ???? ?? ???????? ????? ?????, ?? ?? ?? ??????, ????????? ???? ??? ?? ???? ???????, ? ?? ?? ???????? ???? ?????. M??? ?? ??? ???? ?? ?????????? ?????-????????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ??? ???? ? ???????? 0409_feel ???????? Oçe na? Oçe na?, koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje! Doli kraljestvo Tvoje! Budi volja Tvoja, kako na nebu, tako i na zemlji! Kruh na? svagdanji daj nam danas! I odpusti nam duge na?e, kako i mi otpu?tamo du?minima svojim! I ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. amen. spam spam spam ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ?? ?? ??? ? 0104_cheesy ?? ??, ?? ???? ?? ???? ?????????? ??????...?? ????? ?? ?????? ????? ???? ???? ??????? ??????? ?? ???? ???????? ????????. ???? ????? ? ?? takozvani "???a????" ?? ??? ??? ??????, ???? ?? ???????? ????? ?????, ?? ?? ?? ??????, ????????? ???? ??? ?? ???? ???????, ? ?? ?? ???????? ???? ?????. M??? ?? ??? ???? ?? ?????????? ?????-????????. ?? ??? ? ?????, ? ????? ???? ?? ???????? 0104_cheesy ???? ?? ?? ????? "?????????? ?????-????????" 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 И ја сам у Босни, и исто знам да нико овако не изговара, мада кажем могло би се по башћаршијски изговорити кад нешто мало размислим, па је вероватно неко тако и измислио то. Имаш на више сајтова: http://www.effatha.piwko.pl/ojczeb.html http://www.prayer.su/other/all-languages.html То је као у оном фазону "Црногорског језика" са 33 слова, од којих су три меко Š, меко Ž i меко Z.0104_cheesy Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 Ма страшни су. Настави ти додавати молитве , лијепе су 0409_feel п.с можеш и неку слику да додаш.. мало боје.. цап.. као тортица spam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2009 ?? ??????? ??. ??????? ?? ???????? ??????? , ?????? ?? spam ?.? ????? ? ???? ????? ?? ?????.. ???? ????.. ???.. ??? ??????? spam ???? ???????, ???? ????????, ??? ????? ????????. ?? ????? ?? ????. 0409_feel ????? ??? ??????? ? ?????????, ?????? ??? ???????? ????????? ??????, ???? ?? ??? ? ????? ???? ????? ???? ?? ????? ?? ???????????? ?????????. spam Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука