Jump to content

Оче наш ♥ - Славите Господа сви језици ♥ ♥ ♥

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

??? ???? ? ????????  0409_feel

????????

Oçe na?

Oçe na?, koji jesi na nebesima,

sveti se ime Tvoje!

Doli kraljestvo Tvoje!

Budi volja Tvoja, kako na nebu, tako i na zemlji!

Kruh na? svagdanji daj nam danas!

I odpusti nam duge na?e,

kako i mi otpu?tamo du?minima svojim!

I ne uvedi nas u napast,

nego izbavi nas od zla.

amen.

spam spam spam ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ?? ?? ??? ?  0104_cheesy

?? ??, ?? ???? ?? ???? ?????????? ??????...?? ????? ?? ?????? ????? ???? ???? ??????? ??????? ?? ???? ???????? ????????. ???? ????? ? ?? takozvani "???a????" ?? ??? ??? ??????, ???? ?? ???????? ????? ?????, ?? ?? ?? ??????, ????????? ???? ??? ?? ???? ???????, ? ?? ?? ???????? ???? ?????. M??? ?? ??? ???? ?? ?????????? ?????-????????. :drugarstvo:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 49
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

??? ???? ? ????????  0409_feel

????????

Oçe na?

Oçe na?, koji jesi na nebesima,

sveti se ime Tvoje!

Doli kraljestvo Tvoje!

Budi volja Tvoja, kako na nebu, tako i na zemlji!

Kruh na? svagdanji daj nam danas!

I odpusti nam duge na?e,

kako i mi otpu?tamo du?minima svojim!

I ne uvedi nas u napast,

nego izbavi nas od zla.

amen.

spam spam spam ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ?? ?? ??? ?  0104_cheesy

?? ??, ?? ???? ?? ???? ?????????? ??????...?? ????? ?? ?????? ????? ???? ???? ??????? ??????? ?? ???? ???????? ????????. ???? ????? ? ?? takozvani "???a????" ?? ??? ??? ??????, ???? ?? ???????? ????? ?????, ?? ?? ?? ??????, ????????? ???? ??? ?? ???? ???????, ? ?? ?? ???????? ???? ?????. M??? ?? ??? ???? ?? ?????????? ?????-????????. :drugarstvo:

?? ??? ? ?????, ? ????? ???? ?? ????????  0104_cheesy ???? ?? ?? ?????

"?????????? ?????-????????"  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

И ја сам у Босни, и исто знам да нико овако не изговара, мада кажем могло би се по башћаршијски изговорити кад нешто мало размислим, па је вероватно неко тако и измислио то. Имаш на више сајтова:

http://www.effatha.piwko.pl/ojczeb.html

http://www.prayer.su/other/all-languages.html

То је као у оном фазону "Црногорског језика" са 33 слова, од којих су три меко Š, меко Ž i меко Z.0104_cheesy

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

?? ??????? ??.

??????? ?? ???????? ??????? , ?????? ??  spam

?.? ????? ? ???? ????? ?? ?????.. ???? ????.. ???.. ??? ???????  spam

???? ???????, ???? ????????, ??? ????? ????????. ?? ????? ?? ????.  0409_feel ????? ??? ??????? ? ?????????, ?????? ??? ???????? ????????? ??????, ???? ?? ??? ? ????? ???? ????? ???? ?? ????? ?? ???????????? ?????????.  spam

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...