Jump to content

Muke Zapada: Pobunjenici jedu Asadove vojnike

Оцени ову тему

Препоручена порука

Vidim, nekima su ovi sto jedu unutrasnje organe ideoloski blizi od Asada ....

Nije ni cudo, sve je to Made in USA ....

Ja ne podržavam ni jednu ni drugu stranu.

Ti već podržavaš Asada jer je protiv Zapada i Amerike, (i kao što je Ćirko objasnio, zato što je "vaš čovek") i to nije ništa (ni 1%) moralnije od toga što Ameri podržavaju ove jer su protiv Asada, zato bi ti ponajviše trebalo da ćutiš kada je u pitanju prozivanje za tu vrstu nemorala...

Подели на овим сајтовима

Vidim, nekima su ovi sto jedu unutrasnje organe ideoloski blizi od Asada ....

Nije ni cudo, sve je to Made in USA ....

Bezveze tromboljas, ali stvarno tromboljas. 

Po kojoj to logici zaklucujes? Znaci ako nisi s nama, onda si za njih?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Па није баш "made in USA", али их ова америчка влада подржава, наоружава, финансира... Људи су баш бесни, с` ким сам год причао псују опасно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па није баш "made in USA", али их ова америчка влада подржава, наоружава, финансира... Људи су баш бесни, с` ким сам год причао псују опасно.

И не само то, да није било руског њет у УН, већ би одавно НАТО пакт био ваздушна подршка сиријским људождерима...

Као што су, ономад, помагали месаре и препродавце људских органа Срба са Косова...

Ужас!

Ови на Косову су бар продавали органе, растављали Србе на делове, нису их јели... због тага им се, ваљда, и гледало кроз прсте!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Сирија: Ханибал из - освете

Сиријски побуњеник - људождер Халид ал Хамад, кога је камера снимила како једе срце убијеног сиријског војника, тврди да је то урадио у знак освете за злочине које су починиле режимске снаге

svet-ljudozder_620x0.jpg

Сиријски побуњеник - људождер Халид ал Хамад

ПОБУЊЕНИЧКИ људождер, кога је камера снимила како једе срце убијеног сиријског војника, тврди да је то урадио у знак освете за злочине које су починиле режимске снаге. Он је признао да је учествовао и у другим злоделима.

Амерички недељник “Тајм” наводи да је преко “Скајпа” разговарао са сиријским побуњеником Халидом ал Хамадом. Канибал је објаснио да је на мобилном телефону мртвог војника пронашао снимак на којем се види да је он понижавао нагу жену и две њене ћерке. Онда се изнервирао и “навалио” на (људско) срце...

- Имам још један снимак. На њему тестером сечем једног шабиху. То је тестера којом се сече дрвеће. Исекао сам га на велике и мале комаде - хвалисао се побуњеник Ал Хамад “Тајму”.

Злосрећни исечени шабиха је члан милиције одане председнику Асаду. Хамад за борце режима нема би трунке милости:

- Срећом, побићемо их све - каже.

Какви год да су његови аргументи, свет се, ипак, згрозио. Слободна сиријска армија (ФСА) најавила је у среду да ће казнити све који су починили злочине. ФСА наводи и да су њени команданти добили налоге да започну “брзу истрагу о овом случају, чији починиоци ће бити изведени пред лице правде”, преноси Франс прес.

Реаговао је и Вашингтон - портпарол Стејт департмента Партик Вентрел рекао је да су амерички званичници о “том ужасном поступку” разговарали с вођама побуњеничког Врховног војног савета.

- Уверили су нас да не подржавају овакве поступке и да они не представљају већину наоружане опозиције - рекао је Вентрел.

Када се каже “уверили су нас”, то би требало да значи да им се верује на реч.

ЈЕРЕМИЋ: УГРОЖЕН КРЕДИБИЛИТЕТ УН

ПРЕДСЕДНИК Генералне скупштине УН Вук Јеремић у среду је поставио питање да ли светска организација може одржати свој морални кредибилитет уколико није у стању да учини ништа како би се зауставила трагедија у Сирији, где је за протекле две године погинуло 80.000 особа, већином цивила.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...