Jump to content

И Атеисти Србије добили "артемите"

Оцени ову тему

Препоручена порука

neka sam ja naporan i dosadan, ali nemam problem sa time da pricam jedno, a radim drugo

Kad ti neko pitanje ne odgovara, ili ignorises ili banalizujes onoga sto pita, tako mi nisi odgovorio ni na ono sto sam te dva puta pitao, kako zamisljas da hrlis u EU a neces da gayovi setaju usvojenu decu ispred tvog nosa...

Наставиш ли да досађујеш и лупеташ ствари које немају везе са темом, коментарисањима туђе личности, летећеш са форума. Нећу те више опомињати. Следећа ти је бан.

Подели на овим сајтовима

Стварно не разумем неке људе. Не може да буде тема а да не уплету ЕУ, гејеве, параду и сл. И какве везе ова тема има са мојим опредељењем/неопредељењем за ЕУ? Будалаштине.

Подели на овим сајтовима

Стварно не разумем неке људе. Не може да буде тема а да не уплету ЕУ, гејеве, параду и сл. И какве везе ова тема има са мојим опредељењем/неопредељењем за ЕУ? Будалаштине.

Zaboravio si evoluciju i besmrtnost duse. :D

Подели на овим сајтовима

E da... GMO je do sada propušten na ovoj temi... valjalo bi dodati i chemtrails...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Наставиш ли да досађујеш и лупеташ ствари које немају везе са темом, коментарисањима туђе личности, летећеш са форума. Нећу те више опомињати. Следећа ти је бан.

Molim vas pridrzavajte se ovoga, i svi vi koji ste pisali na ovoj strani vratite se na temu o ateistima Srbije koji su dobili "artemite".

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Него једва чекам да крене сезона лубеница. Много волим да једем лубенице. Диње не волим, оне су ми некако много сладуњаве и стварају ми гњецав осећај у устима кад их једем.

Али лубенице... Их!

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Него једва чекам да крене сезона лубеница. Много волим да једем лубенице. Диње не волим, оне су ми некако много сладуњаве и стварају ми гњецав осећај у устима кад их једем.

Али лубенице... Их!

Lubenice su super... a i džinovi ih obožavaju... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...