Ignjatije Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Odma sam se uclanio u raskolnicku grupu Планирам и ја. Ваљда су бољи од канонских атеиста http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 a ovo ti je predsednik Uz svo moje libertarijanstvo? Pa ovaj socijalista bi me prvi najurio iz svoje stranke da pocnem pricu o slobodnom trzistu unt resto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 https://www.facebook.com/groups/391749144256258/ Mozes i ovde ovo je trol grupa Ignjatije and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 neka sam ja naporan i dosadan, ali nemam problem sa time da pricam jedno, a radim drugo Kad ti neko pitanje ne odgovara, ili ignorises ili banalizujes onoga sto pita, tako mi nisi odgovorio ni na ono sto sam te dva puta pitao, kako zamisljas da hrlis u EU a neces da gayovi setaju usvojenu decu ispred tvog nosa... Наставиш ли да досађујеш и лупеташ ствари које немају везе са темом, коментарисањима туђе личности, летећеш са форума. Нећу те више опомињати. Следећа ти је бан. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Стварно не разумем неке људе. Не може да буде тема а да не уплету ЕУ, гејеве, параду и сл. И какве везе ова тема има са мојим опредељењем/неопредељењем за ЕУ? Будалаштине. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Стварно не разумем неке људе. Не може да буде тема а да не уплету ЕУ, гејеве, параду и сл. И какве везе ова тема има са мојим опредељењем/неопредељењем за ЕУ? Будалаштине. Zaboravio si evoluciju i besmrtnost duse. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Zaboravio si evoluciju i besmrtnost duse. Да, чудиме да је то пропуштено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 A sta naucava pravoslavlje?Da dusa ne postoji nakon smrti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 A sta naucava pravoslavlje?Da dusa ne postoji nakon smrti? Spamer in fabula. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Spamer in fabula. Ma jok evolucioni GMO pravoslavac greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 E da... GMO je do sada propušten na ovoj temi... valjalo bi dodati i chemtrails... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Наставиш ли да досађујеш и лупеташ ствари које немају везе са темом, коментарисањима туђе личности, летећеш са форума. Нећу те више опомињати. Следећа ти је бан. Molim vas pridrzavajte se ovoga, i svi vi koji ste pisali na ovoj strani vratite se na temu o ateistima Srbije koji su dobili "artemite". Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Zasto nije pomenut keks? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Него једва чекам да крене сезона лубеница. Много волим да једем лубенице. Диње не волим, оне су ми некако много сладуњаве и стварају ми гњецав осећај у устима кад их једем. Али лубенице... Их! Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Него једва чекам да крене сезона лубеница. Много волим да једем лубенице. Диње не волим, оне су ми некако много сладуњаве и стварају ми гњецав осећај у устима кад их једем. Али лубенице... Их! Lubenice su super... a i džinovi ih obožavaju... RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука