Ред Змаја Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Milovana Bojića (58), bivšeg ministra zdravlja, brutalno je pretukla trojica razbojnika bejzbol palicama i oteli mu torbicu sa oko 200.000 dinara u parku u Ljutice Bogdana. Njega je smrti spasila grupa “Delija” koja je prolazila ka “Marakani” i koji su gađajući ciglama oterali pljačkaše. Па ви онда кажите да су навијачи хулигани, олош, стока, силеџије...Преузето са: http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/382113/Delije-spasle-Milovana-Bojica-od-smrti Владан Здравков Меденица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 У овом трилеру, не зна се ко је гори олош... DYNABLASTER and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ред Змаја Написано Мај 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 У овом трилеру,не зна се ко је гори олош... На кога мислиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 У овом трилеру,не зна се ко је гори олош... И ја сада очекујем да те банују, јер си вријеђао један велики дио чланова форума. Олош си ти, чим тако пишеш. "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Највећи олош смо, пијемо, дувамо на улици, пребићемо, згазићемо, сваког ко нам се супростави... Ко је саставио ову песмицу? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Pa zeka! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ред Змаја Написано Мај 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Највећи олош смо,пијемо,дувамо на улици,пребићемо,згазићемо ,сваког ко нам се супростави... Ко је саставио ову песмицу? Када сте већ толико упућени онда би требало да знате да је та песма настала давно и да се давно певала на трибини (пева се и сада, али много ређе), прошло је то време када су трибину водиле надрогиране силеџије... Сада је скроз друга прича... Сада када се запева то је једноставо из неког револта, јер се константно говори да смо олош, да смо криминалци, да ово, да оно...А, нико не каже свака част одржали сте концерт за наш Космет (сакупили сте 400.000 динара, сакупили сте много гардеробе), свака част држите рекорд у Србији за добровољно давање крви, итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Ko su šta su ali su hrabri, u Srbiji sve kukavica do kukavice, bar mi ovo osveži dan, ima hvala Bogu još hrabrih ljudi da se suprostave nasilnicima... Ред Змаја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Vrlo je moguce da ce sutra ta ista grupa sto je spasla tog coveka od batina, da odvali od batina nekog jadnika koji navija za protivnicki klub, o tome se radi... Nisu svi navijaci siledzije i coporativne kukavice, ali ih ima, ne mnogo, nego previse. Inace ceo taj navijacki mentalitet ne mogu da razumem, jos kao deca, ako slucajno das pogresan odgovor na pitanje "za koga navijas?" rizikujes da budes biven, vredjan ili neprihvacen kao covek nego si nize bice, to je besmisao i zlo, da me neko pita ukinuo bih fudbal zbog toga, i ne samo zbog toga, jer fudbal vise nije ni blizu ono sto je nekad bio, ne znam dal se taj sport danas uopste i moze nazvati tako, cast izuzecima... I to vikanje "jeeeeeeeeeeee" mi smo npr. "delijeeeeeeeeee", sta je to, koji je to smisao cega? pa to je besmisao "Po plodovima poznacete drvo" Sta su plodovi navijaca? Dobrovoljni prilozi ili spasavanje coveka od batina nemaju veze sa tim pojmom, to je stvar pojedinca kao licnosti, skupimo se nas par ili vise drugara koji nismo navijaci i damo dobrovoljni prilog ili spasemo usput coveka od batina, ali nas par ili vise drugara nemamo motiv da idemo ulicom i tucemo neistomisljenike, i to nas vise na jednog, e u tome je jedna od razlika Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Ето видиш Дина како се овде слажемо. Сад у свом тексту клубове замени са државама и видећеш да је потпуно иста ствар. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Nemoj da mesamo teme, ne mogu da te razumem, i po tom pitanju ne mogu sa tobom ni da razgovaram, jer su mi poluistine strane Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Ja kao bivsi navijac,neko ko je redovno isao na utakmice moram reci da imam neko relativno objektivno misljenje. Sto se tice pesama i slicnog sto se pevaju svacega ima,opste je poznato da kad su navijace Zvezde podrugljivo nazivali "Ciganima" da je tad nastala krilatica od strane onih sto su trebali biti uvredjeni "Mi smo cigani,najjaci smo najjaci" I u tom svetu ima svacega,ali zaboga okrenite se oko sebe,vasa ulica,kraj,vasa prodavnica,vas ulaz,vas grad... cela jedna tribina je Srbija u malom,da ima i narkomana i siledzija,ali da ima i studenata,ljudi koji posteno rade svoj posao,vernika..i cak stavise ima mnogo vise nego ovih prvih,ali avaj mediji kazu i pisu drugacije pa kome verovati,njima naravno. Isti oni sto kazu da su svi popovi lopovi i izrabljivaci,pa eto generalizovanja. Sto se tice moje tribine na kojoj sam bio iako to mozda ne treba uopste pricati,jer ko daje o tome ne treba da se busa,ali znajte da su milioni dinara otisli na Kosmet, znajte da je bio mali milion akcija za pomoc ugrozenima,uostalom jedna organizacija koja se zove "Srbi za Srbe" je i nastala na tribini i od ljudi koji su navijaci. A idite i do manastira i na Kosmetu i po Srbiji,po crkvama nasim pa se raspitajte o tim navijacima,olosima i huliganima. Ali jos jednom avaj blic,b92 kazu drugacije. Ред Змаја је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Mogu da daju i milijarde evra za pomoc, sve se to anulira kad mi na primer prebiju druga ko macku na sred ulice, i to naravno njih copor Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 TI ne mozes da utices na sve ljude niti mozes da rukovodis njima.Osvrni se malo oko sebe,deca u trecem osnovne nose nozeve u skolu,devojcice tuku nastavnike,koliko ima narkomana? a ti pored toga hoces da tribine budu ogledalo mira? Jel su za takvo stanje krivi navijaci? Da navijaci svuda se tuku na svakom kontinentu pa i kod nas,ali ako se gleda samo kroz tu prizmu i samo tako kroz crne naocare onda moramo sve gledati kroz tu prizmu a ako tako gledamo da li smemo uopste se nazivati vernicima? Pretpostavljam da ti gledas na crkvu kroz prizmu slucaja oca Branislava Peranovica? ili si licimer pa za jedne vazi jedno,za druge vazi drugo. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Mesas babe i zhabe ne bi li zamenom teza ispao u pravu, to je moje misljenje i tvoje je pravo da se ne slazes sa njim, ali nema smisla da mi nabijas crne naocare i prizme, i nametanjem izuzetka kao pravilo pokusavas da me proglasis za licemera, situacija je obrnuta- kod navijaca je izuzetak pravilo A posto me pitas ko je kriv za takvo ponasanje navijaca, na prvom mestu kucno/porodicno vaspitanje, na drugom mestu drustvo i na trecem mestu genetika, postoji jos jedan faktor ali nije bitan za ovu pricu jer je univerzalan i vrsi napad na sve bez izuzetka Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука