SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Sta je ovo? Zar ti nisi pravoslavac? xD Iskreno da ti kazem citajuci tebe i nisam....ti otvoreno pricas da je crkva institucija lazi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 E to ces vec morati da pitas dezurne u crkvenim izdavackim kucama. Da se ja pitam, odavno bi se izvrsila jedna nova revizija. Ok. Dakle, po tebi, Crkva i dalje stampa laži. Da znamo gdje smo. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 E to ces vec morati da pitas dezurne u crkvenim izdavackim kucama. Da se ja pitam, odavno bi se izvrsila jedna nova revizija. Ne daj boze...ubrzace sahranu institucije koja te skolovala..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ако вам није тешко, отворите нову тему о аутентичности Предања итд. U pravu si. Evo, ako Shadow hoce, neka otvori novu temu pa da nastavimo... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Shadow, ovo su izgleda pravoslavne reformate. lol Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ovo je stvarno bruka brate ....dosao sam na pravoslavni forum da bi mi skolovani teolog( ko da se skolovao kod toplovica) sa bogoslovije rekao da je crkva lagala i dodavala i izmisljalla price....i posle covek treba da veruje crkvi... Sramota.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ne daj boze...ubrzace sahranu institucije koja te skolovala..... da ne bude zabune: nisam teolog niti student teologije, ako si na to mislio... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Perice, inace, ta teza da je Crkva izmišljala pričice i dodavala ih u žitija, je li to zvanični stav SPC? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ovo je stvarno bruka brate ....dosao sam na pravoslavni forum da bi mi skolovani teolog( ko da se skolovao kod toplovica) sa bogoslovije rekao da je crkva lagala i dodavala i izmisljalla price....i posle covek treba da veruje crkvi... Rekoh,a ko hoces otvori novu temu, pa cu da ti odgovorim potanko na sve... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Shadow, ovo su izgleda pravoslavne reformate. lol To su brate prodane duse koje i ne veruju u Boga....on je profesionalac....zato danas recimo su katolicki svestenici izuztno ,,obrazovani,,...ali ateisti....to su ti otprilike i ovi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Верујем и ја да је свети Никола ударио шамар Арију. Али што се тиче Житија светих, она уопште нису канони вере. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 To su brate prodane duse koje i ne veruju u Boga....on je profesionalac....zato danas recimo su katolicki svestenici izuztno ,,obrazovani,,...ali ateisti....to su ti otprilike i ovi... ... i krecemo sa verometrom... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 da ne bude zabune: nisam teolog niti student teologije, ako si na to mislio... sad mi malo lakse ... Crveni Baron and Gerhard је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Perice, inace, ta teza da je Crkva izmišljala pričice i dodavala ih u žitija, je li to zvanični stav SPC? Kol'ko je meni poznato, nije. Ali jeste istorijska cinjenica. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Верујем и ја да је свети Никола ударио шамар Арију. Али што се тиче Житија светих, она уопште нису канони вере. Нису. "Само",пак, "представљају живот Господа Христа који се понавља у животима Светих". Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука