Milan Nikolic Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 a sta bi mi ti tek rekao kad bi ti ja rekao da Hristos nije ni umro na krstu,da je bio Indiji gde izucava Hinduziam i preneo ga u Judeju i da je bio obican sektas...a da je crkva ustvari iskrivila istinu...da bi mlatila pare i zaludjivala ljude sa nekakvim vaskrslim stolarom iz judeje? То си гледао филм ,,Човек са земље''. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 To ne mijenja cinjenicu da je Ilija svoju revnost pokazivao i nasiljem i to je od Boga bilo lijepo prihvaceno. Илија није знао за боље. Ми знамо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Isus je jasno govorio da su to samo "price", a Crkva kaze da su to istiniti dogadjaji. Ne kaze Crkva. Ono sto kaze Crkva su dogmati, a zitija nisu zvanicni stavovi crkve i imas ih razlicitih verzija. Zasto Simeon Metafrast nije ispravio zitije sv. Nikole? Inace, zivio je prije 1000 godina, tako da je Crkva imala dovoljno vremena da "precisti" zitija i ostavi ono sto se zaista desilo. Mozda zato sto nije znao da se to nije desilo? Kao sto i mi danas ne znamo mnogo sto sta a da se desavalo u proslosti. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Илија није знао за боље. Ми знамо. Mi nismo ne nebu,a Idžo jeste, pa ti vidi. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 A el zna crkva da li je Hristos vaskrsao?Mislim el to utvrdjeno ili dodato... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 iskrivila Rekao bih ti da iznosis tvrdnje bez ikakvih dokaza i da to nema veze sa onim o cmeu pricamo. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 ma naravno... GAY POWER ja ti lepo rekoh da uzmes malo neku knjigu iz crkvene istorije i dogmatike, pa lepo naucis osnovne termine i dodjes da raspravljamo. ovako samo gubimo vreme, jer ocigledno nemas nameru da slusas drugoga... ne rece mi nista za sv. Simeona koji je izvrsio reviziju zitija? jel i on iskrivljivao istinu? Onda ste vi institucija koja se sluzi lazima i samo brukate Hrista onda ako ste to radili.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Mi nismo ne nebu,a Idžo jeste, pa ti vidi. Тако је, и треба да се потрудимо да на Небо дођемо, а то нећемо постићи клањем и убијањем. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 A el zna crkva da li je Hristos vaskrsao?Mislim el to utvrdjeno ili dodato... dodato naravno... masoni, majku li im njihovu! Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Onda ste vi institucija koja se sluzi lazima i samo brukate Hrista onda ako ste to radili.... Sta je ovo? Zar ti nisi pravoslavac? xD Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ne kaze Crkva. Ono sto kaze Crkva su dogmati, a zitija nisu zvanicni stavovi crkve i imas ih razlicitih verzija. Mozda zato sto nije znao da se to nije desilo? Kao sto i mi danas ne znamo mnogo sto sta a da se desavalo u proslosti. Житија Светих, по речима о. Јустина Поповића, "представљају живот Господа Христа који се понавља у животима Светих", будући да Црква, и све у њој, одражава живот Господа Исуса Христа. Светитељи су у себе дубоко урезали Христов лик и зато их верни у Цркви доживљавају као истинске сведоке праве вере. Zasto Crkva i dalje stampa ta žitija? zašto ne kaže otvoreno - to su izmišljeni događaji i zdravo nego i dalje obmanjuje narod? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Rekao bih ti da iznosis tvrdnje bez ikakvih dokaza i da to nema veze sa onim o cmeu pricamo. Iznosim cinjenice iz starih spisa kada su nastajala i kanonizovana jevandjleja....zasto bih ja sad verovao crkvi koja se sluzila lazima u ime Boga....i njn odabir spisa u odnosu na druge? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Zasto Crkva i dalje stampa ta žitija? zašto ne kaže otvoreno - to su izmišljeni događaji i zdravo nego i dalje obmanjuje narod? E to ces vec morati da pitas dezurne u crkvenim izdavackim kucama. Da se ja pitam, odavno bi se izvrsila jedna nova revizija. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Ако вам није тешко, отворите нову тему о аутентичности Предања итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Sta je ovo? Zar ti nisi pravoslavac? xD Iskreno da ti kazem citajuci tebe i nisam....ti otvoreno pricas da je crkva institucija lazi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука