@... Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 И за остале важи. Ко је спреман на жртву, "Небеску Србију" , правац Косово.Тутањ. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 И за остале важи. Ко је спреман на жртву, "Небеску Србију" , правац Косово.Тутањ. А да ти, благо нама, мало одмориш ? Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 И за остале важи. Ко је спреман на жртву, "Небеску Србију" , правац Косово.Тутањ. Цепаница... Требало би малко ..бар малкице да промислиш пре него одвалиш неку ''тестостеронску глупост'' .. Јер можда је овде неко са Косова .. или Метохије ..можда је протеран ... можда су му побили фамилију .. можда је још дете ... Али коме ја причам .. кад ти просипаш памет из ''доњег стомака'' ... N.Petrovic and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ако могу Јевреји да се масовно насељавају у Палестину можемо и ми Косово. Све продамо одавде по Београду и тутањ тамо. Није ли то дивна идеја ? Изаћи из удобне фотеље и бавити се коначно правим стварима ? Ко каже да ја нисам са Косова ? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Српски - тј. хришћански Јерусалим није Косово, већ је на небесима где је Христос. Срце хришћанина није никаква територија, нити грађевине, већ је срце његово на небесима где је Царство Божије. Земаљске границе су се мењале хиљадама пута у историји, па и границе ове малене Србије. Али се граница Царства Божијег никада није мењала. Где ће бити граница Србије мање је важно. Али пазите да се не нађемо изван граница Царства Христовог, јер тамо ће бити плач и шкргут зуба. Hm. Znaci, da ne idemo u hramove na liturgiju? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 И за остале важи. Ко је спреман на жртву, "Небеску Србију" , правац Косово.Тутањ. Не знам колико је ко спреман,али без жртве (крста) хришћанима нема спасења,нити Небеске државе... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Сам израз ,,небеска Србија'' припада етнофилетизму. То подвајање у јеванђељском смислу означава прави пакао. Албански живаљ на Космету је ту да се приволи Христу, али СПЦ је далеко од тога да некога својим примером привлачи. Dakle, i izraz "nebeski Jerusalim" i "novi Izrael" pripadaju etnofiletizmu i oznacavaju pravi pakao? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Nema potrebe jer si sve rekao kako jeste, kratko i jasno. Ono sto ja vidim kao najveci problem jeste sto i same crkvene strukture ne kapiraju ovo sto ti govoris, pa smo tako u poslednjim saopstenjima SA Sinoda mogli da citamo da je Kosovo centar naseg crkvenog zivota. Dok god promena ne dodje od samog vrha Crkve, ti mozes ovde da pricas koliko hoces. Nista, moramo mijenjati Crkvu da bi vama amerikanozovanim hriscanima bila po volji. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Дајте бре модератори ..администартори.. нека овај Мајмун @, скине онај потпис или га банујте ... ово дно од неукуса о некаквом ''појачању'' .. а мого би и Аутор тог ђубрета да прође исто тако ... ово је бедно да стоји овако... Ало ајде урадите нешто ... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 A gde mi trrenutno živimo u toj "nebeskoj" Srbiji ili u ovoj zemaljskoj? I za koju od ove dve je sadašnja vlast odgovorna? Za koju je izabrana da bude odgovorna? Све што чиниш везуј концем за небо. Драгана Милошевић and keka је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 niko ga nije oteo,kosovo je dato ... '' Када заслужимо Косово Бог ће да нам га врати. '' Патријарх Павле Hm, pa onda nam ni spasenje ne bi trebao dati, nego da ceka da ga zasluzimo. Ali, to bi trebalo da bude dar Bozji. Ne od djela, da se niko ne pohvali. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ma kako da ne?Da mi nismo halucnirali bombardovanje i ubijanje nasih civila i vojnika? :291291291: Kosovo je dato pre bombardovanja! Jos na pocetku proslog veka. dozvolili smo da nas truju raznim idejama i idealima, a u osnova svega je bilo da se zaboravi na Boga, veru... porodicu... pa se sada pitamo, sta smo to i ko je to pogresio! Odrekli smo se nase tradicije i vere davno, davno... a sada zelimo da nam vrate ono sto smo sami odbacili kao dete igracku koje se zasitilo... e pa moracemo da ponesemo svoj krst... za jedan trenutak srece hiljadu trenutaka tuge... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Kosovo je dato pre bombardovanja! Jos na pocetku proslog veka. dozvolili smo da nas truju raznim idejama i idealima, a u osnova svega je bilo da se zaboravi na Boga, veru... porodicu... pa se sada pitamo, sta smo to i ko je to pogresio! Odrekli smo se nase tradicije i vere davno, davno... a sada zelimo da nam vrate ono sto smo sami odbacili kao dete igracku koje se zasitilo... e pa moracemo da ponesemo svoj krst... za jedan trenutak srece hiljadu trenutaka tuge... Kosovo je oteto nakon bobradovanja....i cilj bombardovanje je bio odvanje Kosova od Srbije....a da ima nasih gresaka i loseg odnosa prema Kosovu to svakako stoji.... Odrekli smo se mi Boga 45...i dan danas kusamo plodove toga.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Nista, moramo mijenjati Crkvu da bi vama amerikanozovanim hriscanima bila po volji. To su ti GMO pravoslavci.... Драгана Милошевић and игорсима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Kosovo je oteto nakon bobradovanja....i cilj bombardovanje je bio odvanje Kosova od Srbije....a da ima nasih gresaka i loseg odnosa prema Kosovu to svakako stoji.... Odrekli smo se mi Boga 45...i dan danas kusamo plodove toga.... pa onda nema svrhe pominjati bombardovanje... da ga se nismo sami odrekli te davne 45te kako kazes (a ja mislim jos malo ranije) do toga ne bi doslo... kako sejes tako zanjes... mi smo bili poligon za obuku te 99! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука