Jump to content

Patrijarh: Ograđujem se od svake izjave i činjenja Amfilohija i Atanasija

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zaboravio si Srbe, pedesetak hiljada, sa severa .... sitnica ...

Znaci po tvome sledi konacni obracun sever - jug? .smesko.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Uvek imaš privatnu praksu, ja se ionako zalažem da sve bude privatizovano, to je kapitalizam.   bleh

Што јес-јес, капитализам и Царство Небеско никако не иду заједно. Ово прво све себи претпоставља и лично интересу, ово друго, све претпоставља у другом и живот свој :)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Hvala na komplimentu, brat, ali samo hoću da vam ukažem da vam veliku štetu pravi (možda i iz najboljih namera)...

Ni udruženje AS ne može toliko.

Не постоји најбоља исктрена намера од стране атеиста а везано за верујуће људе... бар ја то нисам приметио...

Искрен да будем, видим да се само наслађујете било каквим проблемима везано за Цркву...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Што јес-јес,капитализам и Царство Небеско никако не иду заједно.

Kapitalizam je društveno uređenje, verovatno si umesto toga htela da iskoristiš izraz "idenje za ličnim interesom", ali pazi ovo: kapitalizam je takav sistem, da čovek, sve i da ide za svojim najsebičnijim interesima, na kraju završi tako što pomaže celoj zajednici!

Na primer: hoću da zaradim velike količine novca za sebe, i onda odlučim da otvorim firmu.  Kad otvorim firmu, ja zaposlim par ljudi, dajem im plate i onda proizvodimo neku robu ili pružamo neke usluge. Mi onda automatski pomažemo svima zato što to nešto onda postane dostupno, drugo, zapošljavamo ljude, pa onda obaramo cenu konkurencijom, plaćamo porez, ekonomija raste, zajednica raste...

Pazi ovo:

Подели на овим сајтовима

Не постоји најбоља исктрена намера од стране атеиста а везано за верујуће људе...бар ја то нисам приметио...

Искрен да будем, видим да се само наслађујете било каквим проблемима везано за Цркву...

Većina zamerki koje ja lično upućujem uopšte i ne budu prepoznate kao problemi, evo ti ovo poslednje kao primer...

A ako mi ne veruješ i misliš da imam neke zle namere, šta ja tu mogu? :)

Lične koristi od problema u crkvi nemam nikakve.

Подели на овим сајтовима

ove vladike su pomahnitale nacisto izgleda :D

trebalo bi to posmirivati malo nekim drvodeljem u manastirima

evo im je konkurencija :D

Patrijarh je rekao sta je imao, i treba da se ogradi e da su nam sve vladike ko on ihaaaaj, na mnogaja ljeta !

:D

Neverovatno kako covek peva "So duhi pravednih skončavšihsja" mnogi pojci da se zastide ovoga pravopop

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

A pazi ovo ... radna teorija vrednosti iz koje je Marks izveo svoju teoriju o ekspolataciji radnika  je originalno zapazanje Adama Smitha ..

Nešto je Marks tu smutio, po običaju.

Ako ja tebi platim (ili ti meni) 15 evra da bereš maline ceo dan, da li sam te "surovo eksploatisao"?

To na osnovu onoga što ja znam o marksističkoj glupostiideji o "eksploataciji radnika", ako možeš da nađeš Marksov tekst i to zapažanje Adama Smitha pa da vidimo i raspravimo šta je zajedničko, šta je ovaj izveo, utoliko bolje.

Подели на овим сајтовима

Данашње изјаве владике Теодосија и министра Вучића показују како се разумно, мудро и јеванђелски мора носити са озбиљним проблемима и како се гради свеопште јединство.

И што је најважније - Косово и Метохија се бране у Призрену, А НЕ НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...