Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 http://www.spc.rs/sr/video_zapis_promocija_projekta_sveta_liturgija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 ЈОј људи, једва чекам да одгледам ову серију. Нестрпљив сам многооо. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 И ја, и ја!!! Хајде да то неко обавезно сними, па да објављујемо на сајту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Мислим да то не би било у складу са законом о ауторским и сродним правима... Осим ако имате дозволу о.Ненада и продуцената филма 0202_238 Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Боље ви питајте, они ипак намеравају да продају дискове, па би могло свашта да бидне :smiley: А ако дозволе - одлично. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Ово је супер,једва чекам!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 А када треба да се приказује ова лепа ствар на тв? Можда бих могао да је снимим са ДВД рекордером па да је накачим овде ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 С обиром да,како видим, манастир Острог стоји иза овог пројекта, ако треба да се оде до њих, за било шта,да нам можда уступе ЦД, или да нам дају одобрење и сл- само јавите, да ми из Црне Горе ускочимо. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Децембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2009 Видећемо. Прво да буде приказана на тв, премијерно. Да, Острог је продуцент. Серија је, иначе, високобуџетна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Није у реду да се објављује снимак бесплатно бар док се не распрода прво, а можда и друго поновљено, издање, јер то штети продаји. А продаја је неопходна да би се повратио уложени новац, мора прво да се отплати оно што је коштало, иначе су на штети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Jesta videli Aleksandra Milojkova na snimku!!!!!! Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena Vitorovic Написано Децембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2009 Eeee, jeste stvarno A. Milojkov. BRAVO ARHIII !!! http://www.spc.rs/sr/video_zapis_promocija_projekta_sveta_liturgija sedam minuta i 40 sec. НЕ МОГУ И НЕЋУ КУЋИ ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈЕ! ВИ? ОД НАС ЗАВИСИ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зортодокс Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 http://www.liturgija.org/video?item=1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Фебруар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Eeee, jeste stvarno A. Milojkov. BRAVO ARHIII !!! klapklap http://www.spc.rs/sr/video_zapis_promocija_projekta_sveta_liturgija sedam minuta i 40 sec. ??????? ?? ????? ?? ?? ????? ?????? confused????? ??, ???????... ???? ?????, ????? ??????, ??????? ????? ?????????. ?? ?? ?????? ???? ????? ??? ????, ????? ?? ????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 ostale klipove pogledajte tragom ovog! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука