Панарет Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Мислим да би требало да има податке о активном животу у манастирима конкретне епархије, дакле не само историјат, већ податке о братству/сестринству, "мисији" конкретног манастира-да ли је више мисионарски, да ли углавном молитвено место, контакт-податке, а било би добро да и манастири имају своје сајтове. Исто тако и за парохије. Такође, не било лоше ни да свештенство специјално за сајт тј. ради интернет мисионарења Цркве повремено прави кратке филмове, разговоре са Епископом, верним народом и сл. Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ozbiljan je sajt dosta ne treba da se dodaje nista, sem da se popunjava ono sto ne dostaje od tekstova, video matirijala, i stari Hebrejski kalendar kako se racunaju godine, meseci i kad se dodaje 13 meseca ( negde sam cuo da svakih 7 godina dodaje 13 meseca) “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Опција ,,питања пастиру" где ће епархијанима бити одговарано на недоумице у питањима вере. Подразумева се да таква дужност буде препуштена евхаристоцентричном, искусном и трезвеноумном духовнику без ,,ревности не по разуму". Затим, не би била лоша опција да епархијани пишу и о својим материјалним проблемима не би ли се Епископ бар заузео за те људе ако већ не може материјално да им помогне. Такође, бројни текстови -не само везани за веру- него и за друге области (психологија, технологија, медицина итд), уз евентуално присуство стручних људи који би одговарали на питања везана и за ове ствари. Активно учешће епископа се подразумева као и то да и он, када му то обавезе дозвољавају, одговара на питања која се тичу свих области свакодневнице његовог стада. Сетимо се само ,,Мисионарских писама" Владике Николаја. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Миливојевић Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 сајт епархије шумадијске чиста џумла и то, колико видим, нека стара верзија од пре 5 година, нишка је је опет мало прерађена џумла, а крушевачка вордпрес. "душу дало" за обарање, што би рекао наш народ. надам се само да су барем рађени волонтерски и из побуда, и да нису силни новци верујући отишли на то. "Свуда пођи, себи дођи." - Владимир М. Миливојевић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука