Jump to content

Poligamija

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.youtube.com/watch?v=PhepLrdyCo4

Tema o "keksu" prije braka me je inspirisala ( gringrin )  da otvorim temu o tome da li je hrišćaninu dozvoljeno da ima više žena,posebno ako imamo u vidu da je mudri ( gringrin ) Solomon imao 1000 žena i 300 inoča (Prva o carevima 11,3), a Bog mu to nije uzeo za zlo (na stranu što su ga žene kasnije navele na idolopoklonstvo).

Mnoge druge biblijske ličnosti su imale više žena/inoča (Avram,Jakov,David).

Ako su David i Avram mogli ugoditi Bogu sa toliko žena, zašto hrišćani ne bi mogli?

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Prije je bilo i incesta, pa što i danas trebamo i mi

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Ako su David i Avram mogli ugoditi Bogu sa toliko žena, zašto hrišćani ne bi mogli?

Данашње жене би ископале очи једна другој  catfight

Можда због тога... .smesko.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

) Solomon imao 1000 žena i 300 inoča (Prva o carevima 11,3), a Bog mu to nije uzeo za zlo (na stranu što su ga žene kasnije navele na idolopoklonstvo).

Mnoge druge biblijske ličnosti su imale više žena/inoča (Avram,Jakov,David).

Не знам колико је Соломон био потентан,али да је био и надпросечан,тешко би задовољио тих тричавих хиљаду и кусур жена...

Мисим да је ту послуга профитирала,домари,кувари,коњушари  и та екипа,и одрађивала посао... dance67890

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ako bi i ugodili Bogu, nisam sigurna koliko bi ugodili sebi  greengrin  

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Онооооо....знате.....  0409_feel помисао на то да мој муж има још неколико жена ми је понекад врло прихватљива - кад кречимо, кад радимо генералку..... и у сличним ситуацијама.  :bla: 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...