Дејан Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Ministarki zdravlja Slavici Đukić Dejanović i državnom sekretaru ministarstva zdravlja prof. dr Vladimiru Đukiću, danas su u manastiru Mileševa uručeni ordeni Belog anđela prvog stepena. Vladika Filaret odlikuje Slavicu Đukić Dejanović Orden dodeljuje eparhijski Upravni odbor Eparhije mileševske u Prijepolju na predlog episkopa mileševskog Filareta, povodom jubileja 800 godina postojanja manastira Mileševa, za "ljubav, plemenitost i dobrotu prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, a naročito prema Eparhiji mileševskoj, manastiru Mileševa i manastiru Sv. Nikola u Pribojskoj banji", navodi se u obrazloženju. Orden Belog anđela prvog stepena ministarki Đukić Dejanović uručio je episkop mileševski Filaret, izrazivši zahvalnost za sve što je ona učinila i što će činiti ubuduće za Srpsku pravoslavnu crkvu. - Zahvaljujući vašem trudu i zalaganju dok ste bili predsednik Skupštine Srbije usvojen je Zakon o restituciji imovine i zahvaljujući njemu omogućeno je da se Srpskoj pravoslavnoj crkvi vrati imovina oduzeta 40-ih godina. Zahvalni smo Vam i za Vašu naklonost da se manastiru Sv.Nikola vrati Pribojska banja, koja će pomoći duhovno, zdravstveno i ekonomski narodu ovog kraja - rekao je vladika Filaret. Đukić Dejanović: Ovo je poseban dan u mom životu Đukić Dejanović je rekla da je orden primila sa dubokim osećanjem dostojanstva, časti i odgovornosti. - Ovo je poseban dan u mom životu i stalno mi je u mislima rečenica Dostojevskog koja kaže da nije važno živeti, već je važno kako živeti. Svesna sam da su pozicija koju imam i profesija kojom se bavim takve da iziskuju mnogo truda i ubuduće - rekla je ministarka zdravlja. Blic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Iz koje stranke je ministraka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Iz SPS-a mislim... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Vladika je baš blizak sa SPS-ovcima, došO sam do tog zaključka.. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 ovo nešto ja tebi - ti meni... il nisam dobro razumeo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Prosle godine je i vl.Pahomije odlikovan ordenom Belog angela. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Pa ordenje i sluzi tome, da se dodeli onima koji pomazu na neki nacin Crkvu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Na jednim izborima ih je javno podržao, i to je izjavio da on ispred SPC podržava i nada se da će SPS pobediti.... Dva dana posle je držao moleban na mitingu Velje Ilića Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 (измењено) ...jadni andjeli p.s. nemam nista protiv djukić dejanović, sem sto je komunista Измењено Мај 5, 2013 од Дејан Бићанић Izražavanje!!! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 ал се овај задњи ражвакао само тако ц,ц,ц... па човек је дошао само ради одликовања, вероватно тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Istrpeo je Beli Andjeo svakakva vremena, istrpice i ovaj vakat u kom se nalazi. Млађони, коЖељ њацИ , Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Vladika je baš blizak sa SPS-ovcima, došO sam do tog zaključka.. Ма јок Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Ruka ruku mije... hansbrough је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Da su vernici ovako patoloski optereceni svime sto rade nevernici, kao sto je slucaj u njihovom odnosu prema veri, odmah bi pljustale optuzbe o ugrozavanju sloboda, sekularizma, itd. Ako ne verujete sta vas briga sta Crkva radi? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Da su vernici ovako patoloski optereceni svime sto rade nevernici, kao sto je slucaj u njihovom odnosu prema veri, odmah bi pljustale optuzbe o ugrozavanju sloboda, sekularizma, itd. Ako ne verujete sta vas briga sta Crkva radi? Budimo realni marko, crkva svasta radi sto indirektno utice na njih. DankaM and cloudking је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука