w.a.mozart Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 od mene..... 0442_feel 0442_feel Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Ne bih da se ponavljam,ali zelim da u nas spomenar zalepim moj novi poster. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Цитат Цитат Ne bih da se ponavljam,ali zelim da u nas spomenar zalepim moj novi poster. Братијо да нађемо тај кључ који је Изида изгубила па да нам се вртаи 0110_hahaha 0110_hahaha Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 pa i ona ga traži..... zato nije tu... 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Ја сам,свакако,ЗА! crvenilo Чак и,ако га не нађемо,да покушамо да набавимо калауз!? 0110_hahaha 0110_hahaha Стварно бих волела да нам се врати 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Цитат pa i ona ga traži..... zato nije tu... 0202_238 ponekad je potrebna i pomoć da se ključ pronađe,,nije sve do Boga nešto je i do nas 0102_laugh Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Цитат Цитат pa i ona ga traži..... zato nije tu... 1405_love ponekad je potrebna i pomoć da se ključ pronađe,,nije sve do Boga nešto je i do nas Како беше она прича о пастиру који остави 99 оваца и оде да тражи ону једну што се изгубила,и нашавши је,донесе је на раменима назад међу остале? 0442_feel :cheesy2: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Цитат Цитат pa i ona ga traži..... zato nije tu... 0110_hahaha ponekad je potrebna i pomoć da se ključ pronađe,,nije sve do Boga nešto je i do nas 0110_hahaha da... to je tačno... NEŠTO je i do nas Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Dragi moji,nisam pronasla kljucic.Moj razum je odavno izgubio diplomatsku moc ubedjivanja srca i biva prisiljen na kompromise. Ali,evo vratila sam se.Hvala vam sto ste mislili na mene! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Welcome back bendoff Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Hvala,Mici!Bolje te nasla! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Ma gde si do sad 0205_whistling Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Do sad sam se odmarala.A mislim da sam nakon 6000 poruka i zasluzila. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Ja imam jos da gulim do 6000 319.gif Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Mici,ubrzo ces ti to. 1413_love "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука