Danijela Написано Април 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Vrlo zanimljiva zapažanja. Hvala vam, želela bih da čujem još. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 I ja se slažem. Ali zašto se toliko ističu žene? Жене се саме истичу, па тобож шта би радиле без људи који праве ове велике представе о њима. .smesko. Стигло се до тога да се жене црвене, али од агресије. Можда зато јер је изградила велики део свог идентитета на тобож жалосно и неправедно само по њу. Да, жене имају моћ да застиде мушкарца, али само у односу на пол. Жена је уништила читаве народе. SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2013 @Nichp Žena i muškarac jednako mogu da uništavaju i stvaraju, zar ne? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Жена је уништила читаве народе. Mozda su ih muskarci prvo iskvarili? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 @Nichp Žena i muškarac jednako mogu da uništavaju i stvaraju, zar ne? @Danijela, прецизирајте стварање? На шта мислите? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Život, za početak. A onda dalje stvaraju radne navike kod svojih potomaka, umetnička dela od testa, boja, materijala, zemlje, misli... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 I ja se slažem. Ali zašto se toliko ističu žene? Zato sto je zena navela Adama da gricka jabukicu .... bestidno je ubrala plod sa drveta poznanja dobra i zla..i onda ga jos bestidnije dala Adamu.... to tad nas nije bilo sramota sto smo bili goli i onda zena nam nabaci stid,pa nije sad u redu da se sad bestidno ponasa.... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2013 U redu to je Eva uradila. Ali nisu sve žene to uradile. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 U redu to je Eva uradila. Ali nisu sve žene to uradile. Pa znas kako isto kao sto je preko jedne zene dosao pad....Eve tako je isto i preko jedne zene dosao spas...Bogorodice....preko koje je Bog svoju transcedentnu prirodu spojio sa nasom....a znas kako Bogorodica je bila stidna....da ispravi ovu prvu Evinu bestidnost.... greengrin Бојан Басарин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 U redu to je Eva uradila. Ali nisu sve žene to uradile. Tada su to bile sve žene drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Zato sto je zena navela Adama da gricka jabukicu .... bestidno je ubrala plod sa drveta poznanja dobra i zla..i onda ga jos bestidnije dala Adamu.... to tad nas nije bilo sramota sto smo bili goli i onda zena nam nabaci stid,pa nije sad u redu da se sad bestidno ponasa.... greengrin Ima i danas plemena u kome golotinja nije predmet seksualne pozude, sirom Afrike, J.Amerike i Okeanije, ljudi su medjusobno goli i to ne izaziva nikakv stid. Sta to znaci, oni nisu prosli tu katarzu "poznanja"? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Ima i danas plemena u kome golotinja nije predmet seksualne pozude, sirom Afrike, J.Amerike i Okeanije, ljudi su medjusobno goli i to ne izaziva nikakv stid. Sta to znaci, oni nisu prosli tu katarzu "poznanja"? E pa oni su jos uvek u raju..... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Pa znas kako isto kao sto je preko jedne zene dosao pad....Eve tako je isto i preko jedne zene dosao spas...Bogorodice....preko koje je Bog svoju transcedentnu prirodu spojio sa nasom....a znas kako Bogorodica je bila stidna....da ispravi ovu prvu Evinu bestidnost.... greengrin Pa ako je ispravila Presveta čemu onda sva ta priča o ženskoj bestidnosti? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Pa ako je ispravila Presveta čemu onda sva ta priča o ženskoj bestidnosti? Pa valjda zato sto se bestidno ponasaju....za razliku od Bogorodice....cast izuzecima..... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Nemam utisak da je bestidnost toliko rasprostranjena među ženama. I dalje mi nije jasno čemu tolika literatura i priča na tu temu i to baš za ženski rod. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука