SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ovaj patriotizam ovde je tipa ej ...ako mi oni ubiju burazera..ja cu da budem tako veliki patriopta pa uzmem kalas i pobijem sebi i sestru i svu bracu i majku i oca....i na kraju kao pravi srpski samuraj izvrsim kikiriki ko one kurosave u japanu.....kosovo je srce srbije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 А Дачић и екипа су способни да решавају проблеме? Тако да потпишу шта им се каже. Тако може свако од нас, зар не? ne ja mislim da je kostunica dr vojislav daleko sposobniji od njih....on nije bio ni obavesten kad je kosoovo proglasilo nezavisnost..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ovaj patriotizam ovde je tipa ej ...ako mi oni ubiju burazera..ja cu da budem tako veliki patriopta pa uzmem kalas i pobijem sebi i sestru i svu bracu i majku i oca....i na kraju kao pravi srpski samuraj izvrsim kikiriki ko one kurosave u japanu.....kosovo je srce srbije Ne nego patriotizam koji misli na vreme ... u stvari u mom slucaju sa zakasnjenjem. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ако се Војводина одвоји од Србије,Банат нека се одвоји од Војводине и централистичког Новог Сада. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Хришћанство, шта то би? А пуна су нам уста "православља".... SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Наслов теме је измењен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Види се да си пао под утицај Чанка. Ето, већ знамо каквих си мишљења што се тиче питања односа северне и централне Србије. Pod uticaj panonskog praseta?ne ja casti mi..... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ne nego patriotizam koji misli na vreme ... u stvari u mom slucaju sa zakasnjenjem. Daj Boze da se Srbi sloze....kada se saka stisne u pesnicu onda jaka...a kad svaki prst tezi da ide na svoju stranu..onda uzmes coveku pa lomis prst po prst....a najgore kad uzmes sam sebi da lomis prst po prst...to je onda mazohizam.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Hm, Blibija postavio ovu temu, za nepovjerovati. Cuj, svako zeli svom narodu dobro. Ako pak tvoj narod ne moze imati bolje, onda mu pozelih makar djelomicno da mu bude bolje. Ako ne moze svima biti bolje neka onda bude bar nekolicini. U tome ne bih vidio nikakav problem recimo da se odvoji Vojvodina. Nisam nacionalista pa nemam problema s tim ako se jedna zemlja rasparca. Pa neka se Srbija rasparaca na 556 srpskih zemalja, a neka 35 zivi dobro i neka im drzave budu prosperitetne. Zato ne bih podrzao tih 35. Bi stvarno. Iz istog razloga cu pozeleti da Srbija bude ujedinjenja ako ce to znaciti da se konacno krene stopama ekonomskog oporavka. To je jedino cime mjerim treba li neko da se otcjepi ili da bude ujedinjen. Iz suprotnog razloga recimo ne podrzavam otcjepljenje Skotske od UK jer ce im biti losije, kao i Kataloncima od Spanije. Ali kad bih mislio da ce im biti bolje onda bi ih stvarno podrzao. Medjutim, znamo da je sve to prdez na toplom vazduhu. Bilo kakvi izgovori u pravcu otcjepljenja Vovjvodine nemaju namjeru da Vojvodini donesu dobro. Vojvodina ako se otcjepi postace preslikana Srbija, sa istom mafijasko - politickom strukturom, i istim narodom koji im daje legitimiet, kajmak ce obrati samo partijski drugovi. Iz istog razloga ne podrzavam otcjepljnje Republike Srpske, jer ce ako bude samostalna biti ista mafijaska drzava kakva je sad unutar BiH. Ponekad mi dodje da je treba i ukinuti, kao i autonomiju Vojvodine. Tako da to je to, imam samo pragmaticne razloge zasto ne podrzavam da se Vojvodina otcjepi. Ovo toboze zabrinutost zbog Kosova, kao Kosovo je prodano briselskim sporazumom, pa sta ce biti s nama Vojvodjanima, mah pa to je samo izgovor. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Ма боље је да се отцепи од Србије док је времена, да би могла лакше ући у ЕУ. Овако је Србија Војводини само терет. Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Hm, Blibija postavio ovu temu, za nepovjerovati. Znas kako... vidim ljudi u Srbiji odlicno znaju da ih cekaju fondovi EU ako prihvate briselski sporazum/nezavisnost Kosova i vrlo rado ce pristati da nanesu nepravdu onim Srbima dole zbog svog ekonomskog interesa. Sada, ja jesam nacionalista ali nisam od tipa "velika srbija" mada sam na strani Seselja, vec tipa da mi je bitno da srbima bude dobro i da budu slobodni. Te sam stoga recimo za ovajanje Republike Srpske u nezavisnu drzavu, jer bi im bilo verujem bolje i ekonomski a i ne bi morali da se natezu sa Federacijom. Isto pravo priznajem i srbima u Hrvatskoj. Ali isto pravo, da zive u drzavi kojoj zele priznajem i Srbima na Kosmetu. Medjutim danasnja izborna volja gradjana Srbije pokazuje da njima nije stao do slobode tih Srba dole. A vidimo da polako Srbi u RS postaju "bosanci", pa ce tako za desetak godina i Srbi iz Mitrovice postati "kosovari" jer to je "regionalna", "drzavna" odrednica ... Pa k'o velim, mogla bi i "severna Srbija" da porazmisli o svojoj slobodi i ekonomskim interesima da to ne bude ekskluzivno pravo Srba iz "centralne Srbije" ... Pa da o interesu nobvosadjanina odlucuje neko u Nisu .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Hm, nešto bi.. Lepo si to ilustrovao ... Samo jos da napises da danasnji Srbi onu krunu gore su namenili Srbima na Kosmetu ... a za sebe ocekuju daljinac, udobnu fotelju i kokice dok gledaju dnevnik ... feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Prvo ti, onda mi ostali za tobom.. Sta prvo ja? Krunu ili daljinac? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 I sada sta da ocejuju Srbi iz "severne Srbije", da ne kazem Vojvodine u slucaju nekakvog zla? Udare Huni i okupiraju ... Sta bi bilo? Lupanje u serpe? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 I sada sta da ocejuju Srbi iz "severne Srbije", da ne kazem Vojvodine u slucaju nekakvog zla? Udare Huni i okupiraju ... Sta bi bilo? Lupanje u serpe? A sto mislis da ce madjari da upadnu u Vojvodinu..pa oni su manjina tamo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука