Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Обавезно настави са вежбањем. Кајаћеш се једног дана. Говори искуство... Ma kajem se već sad (posledice trenutnog sporta su već vidljive gringrin )! No još nije kasno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Спортом - шетња са псом 2 - 3 пута дневно,зависи од дана и временских прилика али углавном смо укупно једно 2 - 3 сата заједно на неком терену...Примјетио сам да ми је ово дође као изузетна врста рекреације,доста сам на отвореном - углавном у некој оближњој шуми,већим зеленима површинама...пјешачења не фали...кућа ми је близу једне ријеке уз коју имају баш фине зелене површине...У сваком случају то је тренинг,ко има пса зна о чему причам. .smesko. плус - то радимо угалвном у истом термину сваки дан,пас је навикао на тај ритам а и мене је довео у ред - куцко мој мали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Тае бо + пилатес.. једно време сам свакодневно шетала и по 4км, сад ме сестрић троши само тако Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 футсал!Зглобови на руке и гљежњеви знају о чему је реч. Ако остарим мислим да нећу бити у могућност померати се са места. :blink2: Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marta . Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 trcanjeeeeeeee i periodicno kik boks,odlicno za izbacivanje viska energije:)) Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Hrvanje, silat tehnika, nekada u mlađim godinama tekwando Dragi and Млађони је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Čudne li sudbine , dok sam bio mlađi najomiljenije mi je bilo marisati djecu profesora a sada sam i sam profesor.Valjda moja neće biti sreće kao djeca onih koji su me učili. .mislise. :10500: Јадранка-Дервента, Млађони and zuti car је реаговао/ла на ово 3 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Nije valjda da ujedaš i grebeš. greengrin пази да ти не откријем како се деле батине greengrin пс. немој да се шалиш главом да потцењујеш противника, гребање по очима је озбиљно зезање а сети се како је прошао холифилд са грицком клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Izgleda da ja imam najveću snagu. Ja sve to rešavam maženjem i poljupcima... Kad god krenem nekog muškarca da pomazim ili poljubim, on beži glavom bez obzira.Kako su muški iskompleksirani, to je strašno. Александрида, Јадранка-Дервента, Милан Меденица :) and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 zgleda da ja imam najveću snagu. Ja sve to rešavam maženjem i poljupcima... Kad god krenem nekog muškarca da pomazim ili poljubim, on beži glavom bez obzira. Kako su muški iskompleksirani, to je strašno. Aaaaaaaaaaa kraljuuuuuuuuuuuuuu likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee ....... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Децембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Ne, tuča je ponekad dobra, sa pravilima naravno, bez pravila je opasno jer brzo ode nos, zub ili rebro, i to onda nije šmekerski.. gringrin gringrin gringrin Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 gringrin gringrin gringrin ал коментар на крају likefaceeeeeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 Ah, mi ovde govorimo o sportu a ne ko će koga da lomi.. Dakle, budi cool, buddy. ма пусти ме спортова где се ломи и умире легално у рингу клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2012 http://youtu.be/Cj6ho1-G6tw Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2012 Trčanjem i to tri puta dnevno! Ujutro trčim na posao! Popodne trčim sa posla na fakultet i opet sa fakulteta trčim kući! Калеидоскоп, Милан Б, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука