Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 508
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Спортом - шетња са псом 2 - 3 пута дневно,зависи од дана и временских прилика али углавном смо укупно једно 2 - 3 сата заједно на неком терену...Примјетио сам да ми је ово дође као изузетна врста рекреације,доста сам на отвореном - углавном у некој оближњој шуми,већим зеленима површинама...пјешачења не фали...кућа ми је близу једне ријеке уз коју имају баш фине зелене површине...У сваком случају то је тренинг,ко има пса зна о чему причам.  .smesko.  плус - то радимо угалвном у истом термину сваки дан,пас је навикао на тај ритам а и мене је довео у ред - куцко мој мали.

Подели на овим сајтовима

футсал!
Зглобови на руке и гљежњеви знају о чему је реч. Ако остарим мислим да нећу бити у могућност померати се са места.
:blink2:

Подели на овим сајтовима

Čudne li sudbine , dok sam bio mlađi najomiljenije mi je bilo marisati djecu profesora a sada sam i sam profesor.Valjda moja neće biti sreće kao djeca onih koji su me učili. .mislise.  :10500:  :nene:

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Nije valjda da ujedaš i grebeš. greengrin

пази да ти не откријем како се деле батине greengrin

пс. немој да се шалиш главом да потцењујеш противника, гребање по очима је озбиљно зезање а сети се како је прошао холифилд са грицком ;)

Подели на овим сајтовима

Izgleda da ja imam najveću snagu. Ja sve to rešavam maženjem i poljupcima... Kad god krenem nekog muškarca da pomazim ili poljubim, on beži glavom bez obzira.
Kako su muški iskompleksirani, to je strašno.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

zgleda da ja imam najveću snagu. Ja sve to rešavam maženjem i poljupcima... Kad god krenem nekog muškarca da pomazim ili poljubim, on beži glavom bez obzira. Kako su muški iskompleksirani, to je strašno.

Aaaaaaaaaaa kraljuuuuuuuuuuuuuu  likefaceeeeeeee  likefaceeeeeeee  likefaceeeeeeee   .......

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne, tuča je ponekad dobra, sa pravilima naravno, bez pravila je opasno jer brzo ode nos, zub ili rebro, i to onda nije šmekerski..

gringrin  gringrin  gringrin

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Trčanjem i to tri puta dnevno! :)

Ujutro trčim na posao! :)

Popodne trčim sa posla na fakultet i opet sa fakulteta trčim kući! :D 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...