Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg444211#msg444211 date=1305835491] Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро. :cheesy: а да престанеш меду да интерпретираш по својем сакатом виђењу? :bla:узми сад лепо медине постове и види шта је меда писао, па покушај да се оправдаш dada Nekad trenirao Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро. :cheesy: Pa u Judo nema povreda Ма не занима ГА!!!Тамо где људи једне на друге ударају то није хришћански и то није добро да гледамо.Јел знаш ти да су тако римљани стављали у кавез људе да се боре.То је то исто,животиње без мозга. 0110_hahaha 0102_laugh у ова два поста си се тако излупетао и наклеветао како скоро није. 0212_rolleyesвероватно ти не одговара што сам ти оплео оно крвничко убијање у мма greengrin Не не не,никакво лупетање,то си причао све,само сам ја мало обликовао то,да можемо мало да се насмејемо,али ту је суштина,но проблемо. Чуј клеветање 0110_hahaha Ниси ми ништа оплео,ја имам 10 спорта која више волим да гледам.Ајде да кажеш нешто о кошарци па да разумем,али да се бринем за мма..мислиммм bangin можемо само да плачемо над тобом, ако ти је циљ да исмејаваш било кога. могу само да замислим како се понашаш са слабијима од себе :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Nekad trenirao Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро. t4431 Pa u Judo nema povreda prstgore Ма не занима ГА!!!Тамо где људи једне на друге ударају то није хришћански и то није добро да гледамо.Јел знаш ти да су тако римљани стављали у кавез људе да се боре.То је то исто,животиње без мозга. 0205_whistling .mislise. Pa ja ne znam ni jedan sport koji je hrišćanski :cheesy: 4chsmu1 dada 4chsmu1 bleh Gordost+gubljenje vremena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Aj da ponovim pitanje od pre x stranica. Jel neko od vas trenira nesto ozbiljno i tome je posvetio godine svog zivota? U suprotnom sve se svodi na razgovor izmedju plivaca i neplivaca. Guma za plutanje nije kraul.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 @Medo Da li stvarno mislis da sam hteo da te ismevam da se osecas neprijatno.Nije mi to uopste palo na pamet,nego sam hteo da napravim salu,za toliko valjda razumes,prozivas Mracnjaka za humor,a ovamo kad se malo salim na tvoj racun mislis da imam neke zlobne namer.A NE moras da priznas da sam te lepo diss tuzansmajli8904 Ne ne dobre su mi fore,necu da se odreknem bre njih,kao ni situacije da se mozda stavio u struju Bus Li.Meni je profesor rekao da je zbog treniranja velikog,jer je dosta trenirao i onda telo vise nije moglo da izdrzi sve napore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Guma za plutanje nije kraul.... Мислио си на шлауф? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Фудбал, амерички фудбал и тенис. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Фудбал, амерички фудбал и тенис. Da li jos uvek treniras americki fudbal i gde? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Nekad trenirao Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро. :cheesy: Pa u Judo nema povreda Ма не занима ГА!!!Тамо где људи једне на друге ударају то није хришћански и то није добро да гледамо.Јел знаш ти да су тако римљани стављали у кавез људе да се боре.То је то исто,животиње без мозга. 0102_laugh Pa ja ne znam ni jedan sport koji je hrišćanski .mislise. 4chsmu1 dada 4chsmu1 bleh Gordost+gubljenje vremena. гордост бавити се спортом? 0102_laugh greengrin 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif а на шта ти губиш време? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 @Medo Da li stvarno mislis da sam hteo da te ismevam da se osecas neprijatno.Nije mi to uopste palo na pamet,nego sam hteo da napravim salu,za toliko valjda razumes,prozivas Mracnjaka za humor,a ovamo kad se malo salim na tvoj racun mislis da imam neke zlobne namer.A NE moras da priznas da sam te lepo diss Ne ne dobre su mi fore,necu da se odreknem bre njih,kao ni situacije da se mozda stavio u struju Bus Li.Meni je profesor rekao da je zbog treniranja velikog,jer je dosta trenirao i onda telo vise nije moglo da izdrzi sve napore. па онда се дружи са мрачњаком да те научи свом киселом, неинвентивном и ниском ''академском хумору'' 0110_hahahaбрате, много, ал баш много треба да се потрудиш да би се ја осећао увређен и непријатно greengrin не знам само како је твој тренер могао да зна нешто више од доктора који су извршили аутопсију, његове жене и људи који су присуствовали његовој смрти 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg445075#msg445075 date=1305918602] Nekad trenirao Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро. :cheesy: Pa u Judo nema povreda Ма не занима ГА!!!Тамо где људи једне на друге ударају то није хришћански и то није добро да гледамо.Јел знаш ти да су тако римљани стављали у кавез људе да се боре.То је то исто,животиње без мозга. 0442_feel 0102_laugh Pa ja ne znam ni jedan sport koji je hrišćanski .mislise. 4chsmu1 dada 4chsmu1 bleh Gordost+gubljenje vremena. гордост бавити се спортом? 0442_feel .please. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha а на шта ти губиш време? Ја кад сам видео коментар,размишљао сам 2 минута,шта да напишем,али стварно нисам знао.Свака част Медо што си барем ово успео да напишеш. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Ljudi stavio sam smajli 0442_feel Mada kad god sam bio na nekom stadionu... nisam se ponašao hrišćanski... ali sad to menja temu ... o navijačima itd. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Ljudi stavio sam smajli 0442_feel Mada kad god sam bio na nekom stadionu... nisam se ponašao hrišćanski... ali sad to menja temu ... o navijačima itd. Брате све што сам писао ја,је била шала на рачун Меде,наравно знаћеш ако ниси прескочио неке странице које смо исписали.Има спортова који су хришћански. За мене су то-Кошарка,Тенис,Стони тенис,одбојка,пливање,сви у води,кајак и сл.Значи сви могу да се назову хришћанским. Добро реално мма не може,не може ни фудбал,не може ни рукомет. Али ово је глупо да овако делимо спортове.Далеко да хришћанин не сме да се бави њима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Ljudi stavio sam smajli 4chsmu1 Mada kad god sam bio na nekom stadionu... nisam se ponašao hrišćanski... ali sad to menja temu ... o navijačima itd. па то онда говори о теби, не о вери или спорту 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3141.msg445075#msg445075 date=1305918602] Nekad trenirao Немој Меда да те види.Дај му анализу целог тела,са 50 година ћеш имати проблема са здрављем.Борилачке вештине нису спортови.Ето Меда тако мисли,а ти пази како представљаш џудо,кад Кудо није прошао добро. :cheesy: Pa u Judo nema povreda Ма не занима ГА!!!Тамо где људи једне на друге ударају то није хришћански и то није добро да гледамо.Јел знаш ти да су тако римљани стављали у кавез људе да се боре.То је то исто,животиње без мозга. 4chsmu1 0102_laugh Pa ja ne znam ni jedan sport koji je hrišćanski .mislise. 4chsmu1 dada 4chsmu1 bleh Gordost+gubljenje vremena. гордост бавити се спортом? 0110_hahaha dada dada dada а на шта ти губиш време? Ја кад сам видео коментар,размишљао сам 2 минута,шта да напишем,али стварно нисам знао.Свака част Медо што си барем ово успео да напишеш. greengrin видиш да ми је требало 24 сата да се саставим од смеха greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Ljudi stavio sam smajli 0110_hahaha Mada kad god sam bio na nekom stadionu... nisam se ponašao hrišćanski... ali sad to menja temu ... o navijačima itd. Брате све што сам писао ја,је била шала на рачун Меде,наравно знаћеш ако ниси прескочио неке странице које смо исписали.Има спортова који су хришћански. За мене су то-Кошарка,Тенис,Стони тенис,одбојка,пливање,сви у води,кајак и сл.Значи сви могу да се назову хришћанским. Добро реално мма не може,не може ни фудбал,не може ни рукомет. Али ово је глупо да овако делимо спортове.Далеко да хришћанин не сме да се бави њима. сад сам ја збуњен, што није фудбал или рукомет хришћански? 4chsmu1није подела, већ је питање шта није насиље над личношћу. може сваки спорт да то буде, ако ћемо право, ал је поента у хришћанину а не у спорту- он га чини и делује хришћански кроз њега. ал ако хришћанин врши насиље над ближњим, како је то хришћанство? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука