Jump to content

Kruševac spreman za vojnu paradu

Препоручена порука

U Kruševcu će se 20. aprila održati centralna svečanost povodom Dana Vojske Srbije. Grad se već danima uređuje, a prvu probu vojne parade sa pažnjom danas su pratili građani Kruševca.

Ministarstvo odbrane nastavlja sa praksom da se Dan Vojske Srbije svake godine obeležava u drugom gradu. Ove godine vojna parada održaće se 20. aprila u Kruševcu.

Posađeno je cveće, čiste se fontane i trotoari, a grad je obeležen novom horizontalnom signalizacijom.

Glavna bina postavljena je ispred hotela "Rubin" na centralnom gradskom trgu gde je i danas održana prva proba. Predstavljen je i deo sredstava i tehnike kojom raspolaže Vojska Srbije.

Na Bagdali biće organizovana artiljerijska paljba i taktičko tehnički zbor, a prvu probu vojne parade pratili su i građani Kruševca.

Izmenjen je i režim saobraćaja, pa se svakodnevno od devet ujutru do 13 časova, obustavlja saobraćaj u glavnim ulicama koje gravitiraju centru grada, osim četvrtka kada zabrana važi do 15 sati zbog generalne probe. U subotu na dan vojne parade, saobraćaj neće funkcionisati do 20 časova.

U subotu, 20 aprila, Javni medijski servis Srbije direktno će prenositi proslavu Dana Vojske Srbije u Kruševcu.

vojna%20parada%20u%20Krusevcu%201%20nn.j

Подели на овим сајтовима

Spreman sam da ih oteram u tri lepe njihove domovine.... pola grada blokirali... :D 

pardoniram stvarno.... lepo je to parada i sve.. al dajte ljudi glavne ulice da idem u selo mi blokirali..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

dolazi  li ko?

Па ето, ја бих радо дошла, али далеко брате! А баш бих била рада да присуствујем тако нечему! :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

znam kako vam  je :DD 

Prekljuce stajem pitam policajca kaze mi PREKO JASICKOG PUTA! pa reko dal si normalan... ko da si mi reko preko subotice da idem :D 

Подели на овим сајтовима

Ja bih drage volje ugostio svakog ko zeli da dodje ali ni ja necu prisustvovati jer je mom deki prva subota istog dana. 

Ukoliko neko dolazi a ima zelju da se vidimo pridvece - tu sam. 

Jedna od boljih stvar kod ove parade

Posađeno je cveće, čiste se fontane i trotoari, a grad je obeležen novom horizontalnom signalizacijom.

Samo sto to treba da se radi i bez parade.. ako nije problem :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

pola grada blokirali

Хвала Богу да није у Београду :)

Ја погрешно чуо да је у мају па рекох да дођем, да увеличам скуп и тако то. Имате ли у мају нешто у понуди?

Подели на овим сајтовима

Хвала Богу да није у Београду :)

Ја погрешно чуо да је у мају па рекох да дођем, да увеличам скуп и тако то. Имате ли у мају нешто у понуди?

Има, има... Културно уметничко друштво "14. Октобар", вече уопли 1. маја, бина испред споменика косовским јунацима 4chsmu1

И ватромет.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Пролазимо јуче кроз центар, тамо шатори, камиони, тенк... Моја Магдалена сва важна, трчкара около, не константује ме... Поче тенк да се "пали", тек ће она: "`Ајдемо кући, `ајдемо кући, нешто ми се иде кући..."

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Bilo bi lepo da u subotu prisustvuje i episkop, ne znam da li mu je upucen poziv, mada i ako nije, trebalo bi da se pojavi medju narodom, Krusevljani bi to znali da cene. Ipak je ovo dogadjaj za grad Krusevac. Najdivnije bi bilo kada bi prvo prosli vojnici sa mostima kneza Lazara, pa onda ostatak...

"Радость моя, Христос Воскресе!"

Подели на овим сајтовима

Има, има... Културно уметничко друштво "14. Октобар", вече уопли 1. маја, бина испред споменика косовским јунацима 4chsmu1

И ватромет.

*уочи :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...