Рилски Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Dobro znaci zakljucujem da je razlog njegovog neobicnog nosenja sa bolescu je zato sto je bio teista imao je neku vrstu vjere u Boga.... Па ... немам ништа против твог закључка, ..али морам да признам да веома чудно закључујеш.. мени потпуно страно ... Ако је вредно помена .. мислим да ти је закључак потпуно погрешан .. иако, ко што рекох ..немам ништа против истог ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Хокинг Др Стивен ... Није, до скора, био атеиста... у ширем значењу тог термина .. Некако је боље рећи за поменутог доктора да је ''разочарани теиста ..'' или нешто слично.. . Svi ateisti su samo razocarani teisti (: Ja smem da se kladim da nijedan ateista nije krenuo od argumenata za i protiv Boga a da pre toga nije na neki nacin razocaran u teizam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Тајна дуговечности у Јапану је њихова одлична превентивна здравствена заштита. Сваки Јапанац у просеку има по четири операције у току живота, јер се на време контролишу и спречавају развој тежих облика болести. Кружи прича да јапански хирурзи нису видели већи тумор у каријери. Тумори се оперишу у почетној фази, док су оперативни и не угрожавају живот. Не познајем добро јапанску културу и фолклор, али по ономе што сам видела у играним филмовима, то је јако дисциплинован и организован свет. Који јако поштује друштвене норме да не би угрозио права појединца. Шта ћеш више за дуг живот. Sir Oliver је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука