Manolis Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 (Танјуг) Већина Аустријанаца је против званичног признавања муслиманских празника у Аустрији, као што то тражи Исламска заједница у тој земљи. Наиме, Исламска заједница затражила је да се омогући исламским верницима у Аустрији да имају слободан дан на свој верски празник. Та организација је предложила да се муслиманима у Аустрији одобри слављење, слободним даном, два верска празника, по узору на специјално решење за протестанте. Чак 69 одсто Аустријанаца, према истраживању института “Кармасин”, је против признавања муслиманских празника.Свега 26 одсто би одобрило такво прихватање овог захтева. http://srbin.info/2013/04/austrija-nece-muslimanske-praznike/ Sudija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 a ja mislio da je u evropi demokratija.....kad ja tamo ono medjutim.... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 a ja mislio da je u evropi demokratija.....kad ja tamo ono medjutim.... Vala bas, kad se ovakve stvari dese onda to nije hriscanstvo vec Evropa. Kad se neko protivi hriscanskim praznicima na bliskom istoku, onda to nije bliski istok vec islam. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Vala bas, kad se ovakve stvari dese onda to nije hriscanstvo vec Evropa. Kad se neko protivi hriscanskim praznicima na bliskom istoku, onda to nije bliski istok vec islam. ma jes vala pazi da ih ne kamenuju mozda austrijanci..... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Zašto bi im i dal uopće..neka vrate sve što su pokrali od Aja Sofije pa nadalje..prestanu ugnjetavani kršćane na Bliskom istoku, pa onda možda nešto i dobiju..Opnako nije stvar u praznici, već u njihovoj propagandi s kojom hoće zatrovat zapad.. Naravno da to nije Bliski istok, već islam..jer se to u ime islama i radi.. bgpj, SHADOWS OF THE LIGHT, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука