Jump to content

Да ли би вас разочарало...?

Guest - . . .-

Препоручена порука

А и ово бих рекао: У веру нас је неко увео, бар је то мој став. До Бога долазимо преко човека.

Mоже и директ, рецимо код Аврама.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

Е, код мене је индирект, управо преко свештеника.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

У веру нас је неко увео, бар је то мој став. До Бога долазимо преко човека. Да ли се и до атеизма исто долази на тај начин?

па да живимо у друштву где је атеизам прилично непознат и да га тек треба откривати - можда би нечији пример и био подстрек. Овако, много нас је баш прешло супротан пут, а он је био трновит и крвав али неопходан да се побегне од те урличуће празнине. Тешко да бисмо назад.

Подели на овим сајтовима

Вау колико жестоких верника! ... Мени не треба такав догађај да се деси, ја и без тога сваки дан преиспитујем своју веру, али сваки дан, без изузетка. Непоколебива вера ми звучи скроз трулекс и неискерено. Далеко је то од вере, то је навика и страх ...

`Oces da kazes da ispitujes svaki dan da li je Hristos Bogocovek, da li je Pricesce svetinja nad svetinjama ili banatski rizling, i tako to?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Питање није било да ли се преиспитујемо у вери, већ да ли би нас конкретно наведена ситуација навела на тај чин.

Подсмех.....гордост.... и то ме растужује...."ако ме разумете " .

Ne sekiraj se, on uvek nastupa sa te visine, naviknes se na to da i takvih ljudi ima, i da i u tome nema nista strashno... gringrin

184mupp.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

А и ово бих рекао: У веру нас је неко увео, бар је то мој став. До Бога долазимо преко човека.

Mene nije, ne znam za ostale...

Подели на овим сајтовима

`Oces da kazes da ispitujes svaki dan da li je Hristos Bogocovek, da li je Pricesce svetinja nad svetinjama ili banatski rizling, i tako to?

МА не, наравно да не ... преиспитујем мој лични однос са Богом.

Ne sekiraj se, on uvek nastupa sa te visine, naviknes se na to da i takvih ljudi ima, i da i u tome nema nista strashno... gringrin

Није то висина, само обична удица, експеримент...

Па ипак, увек је занимљиво видети кад се неко упеца; углавном људи који потврде моје теорије: иза наизглед финих ликова се крије агресија.

Подели на овим сајтовима

иза наизглед финих ликова се крије агресија

Ako je Lidija agresivna ja sam nuklearni fizicar...

Подели на овим сајтовима

МА не, наравно да не ... преиспитујем мој лични однос са Богом.

Ja sam pitanje razumeo kao odbacivanje samih osnova vere, ne kao stalno licno padanje i ustajanje...

Подели на овим сајтовима

Ja sam pitanje razumeo kao odbacivanje samih osnova vere, ne kao stalno licno padanje i ustajanje...

ПА да, можда тако звучи, али ја сам лично доживео ... мислим да се чак и сам вл. Атанасије изјасни као атеиста и каже: ма хришћанство је превара - мене би било баш брига.

Подели на овим сајтовима

Ako je Lidija agresivna ja sam nuklearni fizicar...

.smeha. .smeha. .smeha.  .smeha. .smeha. Ako si mu rekao Obi - Henri Bekerelu jedan.

Није то висина, само обична удица, експеримент... Па ипак, увек је занимљиво видети кад се неко упеца; углавном људи који потврде моје теорије: иза наизглед финих ликова се крије агресија.

E, pa Lazo, provalio si me.......sad moram da te uklonim .....

nikita_3_51179600.jpg

.smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...