Sir Oliver Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Чудно је то са Оцима ... дати предност Платону у односу на Исуса, у многим стварима. Али, шта је ту је ... U mnogim stvarim da, jedino ono u vezi jednog braka su iz nekog razloga odlučili da ostane kako jeste... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Nijedna knjiga u životu mi nije izazvala takav nagon za povraćanje kao ta! ?! Ако повраћате, узмите неки лек да вас прође мучнина,ако не прође, идите да се прегледате, иначе оће тако срчка да удари кад сте превише осетљиви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2013 ... vreme se i tako ubrzalo i da ga trosim na necije fantazije nije bas smisleno radi ovoga ja ću i sima da izbrišem, pa možda jednog dana, inače malo pre pretraživah: ima gomila videa sa njegovim propovedima. tkao da mi sa spiska ostade samo Novi Zavet od Dimitrija Stefanovića, jedan rečnik stranih riječi od marjana filipovića i jedna knjiga sa turskim narodnim bajkama. Šalim se ovo malo ... A ti DYNABLASTER, kako misliš to da se vreme ubrzalo i kako se boriš sa time? A bogami jeste, posebno kada peska ostane manje od pola. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 ?! Ако повраћате, узмите неки лек да вас прође мучнина,ако не прође, идите да се прегледате, иначе оће тако срчка да удари кад сте превише осетљиви. Pa ... "osjetljiv" sam kad netko na najgori i najgadniji način vrijeđa moju Majku! I ovo uopće nije šaljivo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 I ovo uopće nije šaljivo... Ко се је шалио? Не стварно, чуди ме да у вашим годинама неко може бити тако осетљив и то на књиге, као и да се изражава на тај начин и тим речима ... како ли онда тек реагујете на људе??? Заиста вам не стоји такав речник. Поведите рачуна о себи, то вам је мој најдобронамернији савет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 radi ovoga ja ću i sima da izbrišem, pa možda jednog dana, inače malo pre pretraživah: ima gomila videa sa njegovim propovedima. tkao da mi sa spiska ostade samo Novi Zavet od Dimitrija Stefanovića, jedan rečnik stranih riječi od marjana filipovića i jedna knjiga sa turskim narodnim bajkama. Šalim se ovo malo ... A ti DYNABLASTER, kako misliš to da se vreme ubrzalo i kako se boriš sa time? A bogami jeste, posebno kada peska ostane manje od pola. . Ubrzalo se za oko 1/3, znaci 24h = 16h, naravno subjektivno ali to i jeste merilo... a ja kako se borim bolje ne pitaj jer sam crnogorac, pre sam postizao da uradim bar nesto sad ne stignem da uradim ni nista lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2013 ej ti mocartu, ja imam samo 2GB mesečno pa ove videe? ne gledam, posebno ako su duži od 1'-2'. [plus: vidi tako istinitu teoriju u odnosu na vreme iz komentara neposredno pre tvog] nego ti meni reci: 1. simu treba staviti: .... a ) sa dobrim momcima, .... b ) sa lošim momcima, 2. priloženi video ima taku vrednost da se: .... a ) isplati se prekoračiti limit od 2GB radi videa, .... b ) ne isplati se prekoračiti limit od 2GB, 3. w.a.mozart je detektovao potencijalnog privremenog vijernika: .... a ) pa mu šalje pouku, .... b ) smisao priloženog viedo fajla nije kako cilja pitanje 3, 4. ukoliko je pod 3 odgovor a) .... a ) ima nade za recipienta .... b ) nema nade. A za trud sledi: ... ali tek posle drugog vikenda od predstojećih. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 ma bez veze sam stavio klip LOL Simo Ralević je ok čikica i verujem da će ga Gospod nagraditi... već sam pisao na nekoj temi- prvi susret sa Bogom sam imao čitajući njegova izdanja koja su mi besplatno poslali na kućnu adresu.... tada je sve počelo sećam e neke žute kasete koja je radjena u nemačkoj i pesmica od kojih je najveći hit bila Mesija je on nešto ovako Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Ко се је шалио? Не стварно, чуди ме да у вашим годинама неко може бити тако осетљив и то на књиге, као и да се изражава на тај начин и тим речима ... како ли онда тек реагујете на људе??? Заиста вам не стоји такав речник. Поведите рачуна о себи, то вам је мој најдобронамернији савет. Dakle, Ti nisi uopće čitao knjigu o kojoj ja govorim. Na osnovu čega onda raspravljaš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Moze vase misljenje o sledecim knjigama: -Ispovest palog andjela -Biblijska prorocanstva Nasao sam te knjige na sajtu knjizare Sinaj http://knjizarasinaj.com/index.html Zainteresovale su me,ali opet ne znam sta je u pitanju. Da nisu sektaske ili tome slicno. Hvala unapred Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 kod Sime Ralevića, dakle, stavljam plus; Šta je sa ostalim naslovima ponaosob? Kod kojih tačno stavljam minus? Usput, ko beše rekao: "bolje je pročitati i lošu knjigu nego slušati zvona", i šta mislite i kako tumačite tu izjavu? Bolje slušati zvona nego u mozak gurati svakojako đubre. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Ја не видим ништа лоше у томе ако је књига "суботарска" у смислу издања, теолога и слично. Битан је садржај. А Симо Ралевић је скроз ОК лик. Ако Оцима Цркве није сметало да препишу буквално целог Платона (са свим његовим нејеванђељским триповима), не знам зашто је проблем да ми читамо неправославне књиге, а да су притом ок садржине?! Čitati Platona ima i te kako smisla, od elene vajt samo štete. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 Glede čitanja knjiga sektaških "teologa" - jednom me je u italiji pitao neki senator, veoma pobožan čovek o knjigama, među katolicima, nažalost, omiljene Vasule - šta mislim o tome. Ja mu rekoh to ti je kao kad imaš mogućnost da se voziš fićom i terenskim džipom, a ti izabereš fiću. Ok, može i u njemu možda negde da se stigne, a možeš i glavu da izgubiš. Tako je i sa ovim knjigama. Bogu je plakati kad upotrebiš vreme, koje se neće vratiti na čitanje duhovnog šunda, pored tolikog otačkog blaga koje ti je na dohvat ruke, a kojega ni ne možeš da isčitaš koliko ga ima. Благовесник, marko_13 and Aristotel је реаговао/ла на ово 3 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 24, 2013 Пријави Подели Написано Мај 24, 2013 na mom spisku je 9 knjiga i one su iz nekog (tako nebitnog) izvora birane gotovo nasumice. ne mogu da verujem da se poklopilo da su sve суботарско штиво. ukooliko bar jedna ne pripada nizu navedite je da je uzalud ne osuđujemo. (i ja ću nju naručiti). Ova pod 6. nije subotarska znači ne pripada nizu to su jehovini svedoci sHa_sarcasticlol Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука