Jump to content

Vladika Grigorije novinaru: Da ti ja sudim bio bi nokautiran!

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

@@cloudking,

A ne!  To sto nam dosla zuta minuta ne znaci da  cemo prekinuti post. Opet ti nije jasno? 0311_womens 0409_feel

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

@@cloudking,

A ne!  To sto nam dosla zuta minuta ne znaci da  cemo prekinuti post. Opet ti nije jasno? 0311_womens 0409_feel

Tebi nije jasno da je ipak bolje da prekinete post nego da se ispoubijate... to slepo drzanje za dogmu vas je i dovelo dovde ;)

Nema tog posta koji je vredniji od ljubavi medju ljudima... ali to je samo moje misljenje, vi nastavite kako vam se svidja ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Уф, не, аутогол... 7896634

Казна некад брзо следује греху као дану ноћ, а некад споро као година години. Но никад не изостаје, изузев случаја где покајање заузме место казне. - Свети Николај Жички

Подели на овим сајтовима

@@cloudking,

Ипак си побркао лончиће. Нико од нас не очекује да свих 7 недеља будемо беспрекорни. Успони и падови су свакодневница.

Подели на овим сајтовима

Ne znam zasto se post uvek uzima kao izgovor i opravdanje, post je prvenstveno uzdrzavanje od poganosti, hrana je tek na drugom mestu, cloudking pravo zbori

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Завиша је банован на 15 дана. 

Preteraste ga, dovoljno je 5 dana na vodi!

• Волим 1

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

@@DYNABLASTER,

Dino, kad pomenem post prvo pomislim na uzdrzanje od greha. Slozices se da svaki dan gresimo.

Подели на овим сајтовима

Vol'o bih da mi objasnis sta je tacno greh. (:

Ne mogu. Ja ne verujem u grehove. O grehu mogu da pricam samo iz ugla vas vernika tj. ono sto sam od vas naucio a to je prilicno posredan pristup.

Iliti, svaki put kad napisem "greh" ti procitaj "ono sto vi vernici zovete grehom" ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

@@cloudking,

Онда, какав појам имаш о посту, брате мили? Пост није изгладњивање, или можда јесте по теби?

Подели на овим сајтовима

Ne mogu. Ja ne verujem u grehove. O grehu mogu da pricam samo iz ugla vas vernika tj. ono sto sam od vas naucio a to je prilicno posredan pristup.

Iliti, svaki put kad napisem "greh" ti procitaj "ono sto vi vernici zovete grehom" ;)

Кажеш ли да по теби грех не постоји?

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...