Zawisza Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 (измењено) Ma ti si debil, ja sam bio u mojoj Hercegovini kad je bilo najteže i dan danas idem tamo, i brigame što neki beskičmenjak i sitna duša me olajava samo zato što sam katolik. Измењено Април 15, 2013 од Иван Цветковић Бан на 15 дана. Админ Иван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Jameel greengrin Prekrasno greengrin ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Са оваквим шљамом од новинара човек стварно не зна како да поступи. Можемо само мислити шта би овој фукари од новинара урадио свети Петар Цетињски! Ne znam čime se ti baviš u životu, ali osećem da si jadno iskompleksirano mučeničko biće naravno da ti kao neobrazovan i polupismen i ne znaš ko su bili Sofisti ti kao hulja bedno omalovažavaš. Jedino si ti smrad u celoj priči. Nema, nego si ti ljiga i ostaćeš ljiga... Ma ti si debil Ovo su trenuci kad pomislim da bi trebalo da postanem vernik samo da bi i meni bilo dozvoljeno da koristim ovakav recnik na ZRU... ozbiljno kontempliram tu opciju trenutno... DYNABLASTER, Odahviing, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 @Zawisza Jos kad bi samo shvatio da nisi ti tema ni u ovoj temi ni u onoj gde isto drzis neke monologe i branis se od umisljenih neprijatelja I onaj citat nije bio tebi licno namenjen, nego u smislu teme. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Ti to meni? ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Prekrasno Kakva bi žurka tek bila da nije post greengrin greengrin Miriam R. ميريام and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Завиша је банован на 15 дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Kakva bi žurka tek bila da nije post greengrin greengrin sHa_sarcasticlol pa to je divno..može..ti donesi njegoški pršut, a ja ću barazeh gringrin i naravno bez vladike nema tuluma greengrin ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Ne znam stvarno, ni vladika ni novinar mi ne deluju bas skroz ispravno u ovoj prici. Sa jedne strane novinar kritikuje vladiku za kola a u isto vreme je katolik(a svima je dobro poznato da se kupaju u parama). Sa druge strane, Vladika vozi jako skup auto, doduse istovremeno i radi poslove, sto po meni nije u sukobu osim ako auto nije kupio od crkvenih para, ali mi je tu nesto malo sumnjivo jer neko rece da je "zalagao crkvenu imovinu" ukoliko se tako nesto radilo to je po meni strasna stvar. Ukoliko je to uradio, Bog ce da mu sudi. Medjutim on se otvoreno upusta u sukob sa novinarom, ali m use divim na asertivnosti. Mada bih ja vise voleo da jedan Vladika ni ne dolazi u takve situacije. Ja jako gotivim +Grigorija, i ne vidim nista problematichno u posedovanju skupih stvari od strane visokih crkvenih cinovnika ukoliko nisu kupljene crkvenim parama. Ukoliko je legitiman biznis sa strane, onda je ok. A to ce sve Bog da osudi na kraju krajeva pa se ne uzjuravam mnogo. gago.m је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Neki ljudi su se svađali i onda im vladika Grigorije kao rešenje problema obećava izgradnju areodroma.. veliki duhovnik...nema šta... Zatim se Grigorije upušta u analizu rada direktora aerodroma.Čovjek se petlja gdje mu nije mjesto. Sjedi u fudbalskom odboru leotara,bavi se građevinarstvom,proizvodnjom vina,hotelijerstvom,uzima milionske kredite od stranih i domaćih banaka i zato zalaže crkvenu imovinu.To još nikad nije radio ni jedan Vladika. A kleo je novinara,samo prikriveno ,jer je prijetio da će da se razboli,što je suprotno jevanđeoskoj zapovjesti:blagosiljajte a ne kunite. Evo malo i riječi samog Grigorija kojima on samog sebe optužuje:''Voleti drugog čoveka znači trpiti ga i tu bi se mogla projaviti naša vjera odnosno nevera,ako nemamo sposobnost da trpimo znači nemamo ljubavi.'' Ovi što brane vladikubiskupa Grigorija čine to iz neupućenosti ili zbog svoje pokvarene prirode,jer dobro znaju da za tako nešto nema uporišta u učenjima crkve. Бобане, осим што имаш дар прозорљивости (да Епископима читаш скривене помисли), што си економски експерт и маг, показао си и расуђивање да све знаш боље и од канонских Епископа СПЦ. Ми немамо друге но да те монументално на идућем мајском Сабору предложимо за новог Патријарха. пс Ако Сабор не буде имао разумевања за твоје благородне дарове направићемо неку нову најправославнију-од-свих-најистинитијих-ултраправославних цркава Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Ovo su trenuci kad pomislim da bi trebalo da postanem vernik samo da bi i meni bilo dozvoljeno da koristim ovakav recnik na zru... ozbiljno kontempliram tu opciju trenutno... Postani vernik kao ja pa ces videti da ima boljih beneficija nego ovaj neprimeren recnik na forumu. (: Mnogo boljih, i prevazilaze i forum i sve. :P Salim se malo. (: Бобане, осим што имаш дар прозорљивости (да Епископима читаш скривене помисли), што си економски експерт и маг, показао си и расуђивање да све знаш боље и од канонских Епископа СПЦ. Ми немамо друге но да те монументално на идућем мајском Сабору предложимо за новог Патријарха. пс Ако Сабор не буде имао разумевања за твоје благородне дарове направићемо неку нову најправославнију-од-свих-најистинитијих-ултраправославних цркава A zasto ste svi skocili na coveka? Ima pravo da kritkuje, ima pravo i da pogresi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Једно је кад пише Игор Мандић или Слободан Турлаков, а сасвим друго кад нам се против Шпаније свирају два пенала, црвени картон и продужи утакмица за седам минута. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица Бубало Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Владика добро проповеда, свестрана је личност и може доста људи да привуче цркви. Није проблем у дијалогу између њега и новинара. Можда је некад и "нокаут" добра ствар ако нас наведе да мало проанализирамо своје поступке. Слажем се да свештенство не треба да путује на магарцу, али најбоље је то прокоментарисао наш патријарх Павле шта ли би возили да се нису заклели на сиромаштво. Не мислим да је страшно што се возе у луксузним аутомобилима, али људима то упада у очи и одмах се за то лепе. Прикладније је да користе просечне аутомобиле и на тај начин нас заштите од осуђивања са једне стране, а са друге ако добро зарађују има доста људи којима би свака помоћ добродошла. gago.m је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 @@Gandalf Sivi, Da nije post svi bi bili banovani. I rekli smo da smo ranjivi u vreme posta i opet katastrofa. gago.m је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 JA vidim na nekoliko tema teske psovacine medju clanovima.... opustite se malo, pojedite nesto masno... izem ti ja post ako ce zbog njega da se poubijate... gde cu onda ja? N.Petrovic, Млађони and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука