Justin Waters Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 da li se slažemo da su Jevreji ljudska bi?a.... 0409_feel ja nešto mislim da jesu ?? ????? ??? ? ?????????. ?? ?????? ???? ?? ???? ?????? ????. ??? ?? ? ???? ?? ???? ??????????? ???????? ????? ?? ???????? ??? ????????? ??? ????, ? ???? ??. ????? ????? ?? ???????, ????? ?? ????????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Петровић Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Teme o Jevrejima,sve vishe me podsechaju na dobar i losh policajac,uglavnom cilj je shto vishe opauchiti,izblatiti Jevreje. ? ???? ?? ?? ?????? ???????????? ???????? ?? ????????? ??????? ?? ????? ???? ? ?? ????? ?????? ?????????? ???? ???? ?? ???? ?? ?? ???? ??????, ???????? ? ????? ???????? ???? ????? ? ?????????? ? ??????? ?????? ? ??? ?? ? ??????? ???? ??? ?? ?????? ?????? ? ???? ??? ???... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 pivo klapklap Gospodine Petovich,odushevljavate me sve vishe i vishe. Samo nastavite sa ruganjem, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 jel ovo petrović piše hebrejski..... Покусхај, одбранисх, вецхих, схто, немусхта, српкинјо, зивис,неносис, , трт мрт... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ?? ??? ????? ?? ?? ?? ???????? ???? "?????? ?????", ?? ?????? ??. ?? ???? ?????? ???? ????? ?? ?? ??? "???????" ???? ??? ????? ??????. ????????? ???????? ? ????? ?????????? ???? ?? ??? ?????? ??????? ???? ??????? ????? ???? ?????? ???? ? ??????, ?????? ?? ?? ??????? ????? ??? ?? ????? ? ?? ?????? ????? ??????? ??????. ?? ?? ??? ???????? ?? ?????? ???????? ?? ?? ????? ?????? ????, ? ??? ?? ?? ???? ?????? ??? ??? ?????? ??????. ?? ??????? ?????.??? ?? ?? ??? ??? ????? ???????? ? ?? ?? ?????? ?? ??????? ??? ???????? ??? ???? ??? ? ?? ?? ?? ???????? ????? ?? ?????? ?? ???????? ???? ????? ????????? ????? ?? ???????. ?? ???? ???? ?????? ? ?? ?????? ???? ?????? ??????? ????????????? ????????? ???????? ? ?? ????? ??????? ???????. ?????? 50...??? ?? ?? ???? ?????, ?????? ???, ?? ????? ???????? ?? ?????. ????? ???? ?? ??????? ???; ???? ???????? ? ??????? ??? ???? ????????. ???????, ?? ?????? ???????? ???? ????? ?????, ???? ?? ??????? ?????? ????????????. ???? ?? ?? ???? ???? ????? ??????, ??????? ? ????? ????????; ???? ?? ???????? ?? ???????? ???? ????? ??? ????? ???????? ???? ???? ?? ??? ????? ??????? ???? ??????. ?? ?? ? ?????? ??????????. ??? ?? ??????? ??? ????? ???? ?????? ???? ??????? ???????? ????????? ?? ?? ????? ???? ??????? ???? ????? ??? ?????? ???? ???? ???? ?? ?? ???? ????????? ?? ??????? ??????????, ??? ??????? ????? ?? ????????? ??????? ? ?????. ????? ?? ??????? ????????? ?? ????? ???? ?? ????, ? ?? ?? ???????? ?????? ?????????????. ? ??? ?? ?????? ????????????? ?? ?? ??????? ???? ?????? ??????, ???? ????? ????????, ???? ????, ???? ?????????, ???????? ???? ? ??? ???? ???? ?????? ??? ?????? ?? ???? ? ?????, ? ? ???? ??????? ???????, ???? ?? ???? ???? ???? ? ????? ???????? ???? ?? ?? ?????? ??? ?????????? ?????? ? ???? ?? ??????? ????????. ? ??? ?? ????????, ? ?????? ?? ?????? ?? ???????? ?? ?????? ?????? ?? ?????????, ? ????? ?? ??? ? ???? ??????? ????? ?????? ???? ?? ??????? ??? ????? ?? ????????? ????? ?????. ??? ??????? ???? ?? ?? ????? ???????? ?????? ???? ?? 50 ??????, ? ???? ?? ????? ?????, ? ???? ???? ?? ?????? ???? ????? ????. ????? ?????? ?????? ??????? ?? ????? ??????, ??? ??? ????? ????? ???? ? ??? ???????? ??????, ?????? ?????? ???. ????? ?? ?? ??? ?????? ?????? ?? ????? ??? ? ? ??????? ?????? ?????? ???????? ????? ?? ??? ?? ?????.?????? ??? ?????? ???????? ? ??????? ??????? ??? ??????? ???? ????? ????? ???? ? ?? ?? ??????.????? ?? ? ?? ??? ? ???????????? ???????? ? ?? ????????? ??????? ???? ???????.??? ?? ?? ???? ??? ???? ???? ???? ?? ??????? ? ??????? ????????? ?? ???? ?????? ????????. ?? ?? ?? ????? ????? ?? ?????????????? ?? ?????? ???? ?? ???????? ?? ?? ????? ?????????:??????,?? ??????? ????????? ????? ????????.?? ???? ???? ??????? ? ???? ???? ?? ??????? ?? ??????????????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 ????? ?? ?? ??? ?????? ?????? ?? ????? ??? ? ? ??????? ?????? ?????? ???????? ????? ?? ??? ?? ?????.?????? ??? ?????? ???????? ? ??????? ??????? ??? ??????? ???? ????? ????? ???? ? ?? ?? ??????.????? ?? ? ?? ??? ? ???????????? ???????? ? ?? ????????? ??????? ???? ???????.??? ?? ?? ???? ??? ???? ???? ???? ?? ??????? ? ??????? ????????? ?? ???? ?????? ????????. ?? ?? ?? ????? ????? ?? ?????????????? ?? ?????? ???? ?? ???????? ?? ?? ????? ?????????:??????,?? ??????? ????????? ????? ????????.?? ???? ???? ??????? ? ???? ???? ?? ??????? ?? ??????????????. ???? ??????? ? ???????? ?????????? ??????, ??? ?? ??????, ???? ?? ??????? ?? ? 50 ??????? ????? ?? ?? ??? ???????? ????? ? ????? ?? ?? ?????? ???????? ????? ????????? ??????? ????? ?? ????????, ??? ?? ? ????????. ????? ???? ????????? ?????? ?? ?????????? ?????? ???????? ?? ?? ?????. ????? ?? ? ??????, ??????????, ????? ?? ??????????? ????????, ??? ?? ?? ???????? ?????? ? ??????? ???????????. ?? ??? ???? ?????????? ?????, ?? ???? ?? ? ???? ??????????????. ?? ????? ?? ??? ??????? ????? ???????? ??? ??, ????? ?? ? ????? ??, ?? ??? ?? ???? ?????? ???? ?????? ?????? ???? ?????? ????? ? ???? ???? ?????????, ? ???? ???? ?? ????????? ? ???? ? ?????? ?? ????????? ???? ???? ?? ?? ??????? ????, ??? ??? ??? ?? ??????. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Не,то није став Јевреја и то они требају прихватити а ми им требамо показати аргументе за то али нисам видио да се ико труди око тога.Пошто се нико не труди онда не можемо да генерализујемо да су сви Јевреји зло јер главни терет који је на нама није понешен од нас самих. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 mislim da bez obzira na sve....činjenica da su tolike godine,uprkos svemu, postojali i postoje kao narod predstavlja čudo.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Децембар 29, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Kada je u pitanju bolest i najgori antisemiti zaborave pa uvijek jure da ih operishe ili izlijechi Jevrejin. klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 више нико не "пропагира" јудаизам овде 0203_cool Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Ја имам јеврејско име, које значи „Бог је Јахве“. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 ???? ???? ?? "?????????" ???????? ???? 0442_feel ???? ?? ????? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 znam, znam, samo se salim :-) zamrla tema, pa eto. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Ja mislim da Tavita radi za MOSAD 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Фебруар 1, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2010 Ja mislim da Tavita radi za MOSAD 0409_feel 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука