Млађони Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 mene su istrazivali ko veterinar pecenje feeble је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 @@Crveni Baron, Nauci da citas ako ne umes da mislis! Zakon koji regulise pitanje deviznih racuna, bilo kakvih, je imao u sebi prepreke za PayPal, jos uvek ih imam kako vidimo. To su zakonske odredbe koje su totalno zastarele i treba ih menjati. Zaobidjime sa glupostima sta ko radi kakve je zakone doneo. Ovde je rec o tome sta je prepreka za PyaPal i sta treba raditi a ne sta gde i kod koga postoji. Ako vec toliko usiljeno gledas u druge pogledaj u koliko zemalja imas PayPal koji normalno funkcionise i da li sve te zemlje imaju svoju valutu uvrstenu u PayPal sistem placanja. Nema potrebe da lupetas kad uvek mozes samo malo da razmislis. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 @@Crveni Baron, Nauci da citas ako ne umes da mislis! Zakon koji regulise pitanje deviznih racuna, bilo kakvih, je imao u sebi prepreke za PayPal, jos uvek ih imam kako vidimo. To su zakonske odredbe koje su totalno zastarele i treba ih menjati. Zaobidjime sa glupostima sta ko radi kakve je zakone doneo. Ovde je rec o tome sta je prepreka za PyaPal i sta treba raditi a ne sta gde i kod koga postoji. Ako vec toliko usiljeno gledas u druge pogledaj u koliko zemalja imas PayPal koji normalno funkcionise i da li sve te zemlje imaju svoju valutu uvrstenu u PayPal sistem placanja. Nema potrebe da lupetas kad uvek mozes samo malo da razmislis. prvo paypal ti se veze za tvoj racun u zemlji u kojoj zivis, ne razumijem nikako zasto bi tu bio sporan neki zakon koji se bavi deviznim racunima u inostranstvu i jel postoje dinarski racuni u inostranstvu, mislim kad se naglasava ovo devizni? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 prvo paypal ti se veze za tvoj racun u zemlji u kojoj zivis, ne razumijem nikako zasto bi tu bio sporan neki zakon koji se bavi deviznim racunima u inostranstvu i jel postoje dinarski racuni u inostranstvu, mislim kad se naglasava ovo devizni? Pa dobro, sta mislite da je posredi onda? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Па зато код нас не могу да раде Android Play Store и iTunes Store. Није могуће да држављани и резиденти Србије купују од програмера који су држављани или резидентни Србије, јер динар није подржан. Баш да видимо шта ће се десити у пракси, пошто крећу да продају iPhone 31. октобра, а Apple нигде то није учинио, а да истовремено не отвори iTunes Store. Док истовремено у хрватској продавници сасвим лепо раде долари и могуће је на ту продавницу пријавити се са картицом из Београда и куповати у доларима од српских држављана који продају у доларима и примају те новце на своје девизне рачуне у српским банкама. Плутон and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 prvo paypal ti se veze za tvoj racun u zemlji u kojoj zivis, ne razumijem nikako zasto bi tu bio sporan neki zakon koji se bavi deviznim racunima u inostranstvu i jel postoje dinarski racuni u inostranstvu, mislim kad se naglasava ovo devizni? Stednja u slovima pa ispada kao pleonazam ali u punoj i pravilnoj fromi bi stajalo "zakon koji regulise pitanje deviznih racuna i racuna u inostranstvu". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Pa dobro, sta mislite da je posredi onda? Kako sta? Pa jel Ignjatije lepo rekao juce da ce nas Zapad "castiti" zbog velicanstvene parade?! Pa evo krenulo je, PayPal uzvraca udarac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Људи, само вас молим без "чашћавања" саговорника. Ја бих частио ове што из иноземства врше нужду по муци грађана Србије (од којих је ово са пејпелом само симболични малени делић). Али како да их частим кад не може да се шаље новац? Aquilius Cratus and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Kako sta? Pa jel Ignjatije lepo rekao juce da ce nas Zapad "castiti" zbog velicanstvene parade?! Pa evo krenulo je, PayPal uzvraca udarac. Pa sta bi sada trebali? Da skinemo gace i naguzimo se? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 prvo paypal ti se veze za tvoj racun u zemlji u kojoj zivis, ne razumijem nikako zasto bi tu bio sporan neki zakon koji se bavi deviznim racunima u inostranstvu i jel postoje dinarski racuni u inostranstvu, mislim kad se naglasava ovo devizni? Ma bre palamudjenje obicno. Samo izvrse konverziju izjedne valute i iplate ti dinare na racun. Ja kada nesto placam u dolarima ameru platim odgovarajucu sumu u evrima po kursu tog dana a njemu legnu dolari ma racun. I kraj price, kakvi devizni racuni i strane banke ... Sta bi papci sada hteli? Da srbi medjusobme transakcije vrse u ruandskim kvacima? Натан, Gordana . and kordun је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Pa sta bi sada trebali? Da skinemo gace i naguzimo se? Pa ne mora sada, juce sta se dovoljno guzili pred Putlerom. Sacekajte dogodine, do sledece parade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Pa ne mora sada, juce sta se dovoljno guzili pred Putlerom. Sacekajte dogodine, do sledece parade. Jok tebra, tu se sada kaze: "Pokenjam vam se na PayPal " Натан and kordun је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Pa dobro, sta mislite da je posredi onda? dobro ako je to zasto drugi servis koji je slican paypalu funkcionise godinama???? nego se radi o tome sto paypal na nas gleda ko na mizeriju i totalno smo mu nebitni, zasto ne reci istinu, mozes prekopati sve zakone ali istina ostaje istina, nije paypal jedini primjer diskriminacije koja dolazi sa zapada, ima ih jos.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Ја бих частио ове што из иноземства врше нужду по муци грађана Србије (од којих је ово са пејпелом само симболични малени делић). Али како да их частим кад не може да се шаље новац? moze, mozes slati pare i drugim nacinima , ima ovdje ljudi kojima treba pomoci, ja sam licno pomagao nekima i pomoci cu opet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 moze, mozes slati pare i drugim nacinima , ima ovdje ljudi kojima treba pomoci, ja sam licno pomagao nekima i pomoci cu opet Ma pare se salju bez ikakvih problema preko banka, placa se sa kreditnom larticom svuda bez problema sama nama nema zivota bez PayPala... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука