Manolis Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Да, то сам и ја приметио. Узречица. Уђе то човеку у говор а да није ни свестан. Врло заразно Само да не пређе на мене Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Одгледао сам трибину. Свака похвала свима који су говрили. Добро је то што није било вређања, свађања, препуцавања... Мишљења сам да религија није превазиђена у овом веку. Савременом човеку је можда потребнија него раније. Треба одржати што више овакавих трибина, где су заједно и атеисти и верници, на различите теме. Било би добро да трају дуже и да се више да времена за питања публике. И наравно посебна похвала Александру за говор и држање. Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Александар је развалио и показао да истинско незнање и игнорантност не почива међу еминентним представницима вере, већ невере. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Александар је развалио и показао да истинско незнање и игнорантност не почива међу еминентним представницима вере, већ невере. Morao bih nažalost da se složim sa ovim. marko_13, Дејан, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ateisti Srbije se bore za kritčki i nučni pogled na svet,napravili su pun pogodak sa verujućim predstavnicima na tribini jer su pokazali da su pravi primer naučnog ,objektivnog i kritičkog pogleda na svet,što u stvari nosi u sebi svaki zdravo verujući čovek. Izlaganje gospodina Stojadinovića ne bi komentraisao. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Au ala je krenulo mećusobno poštovanje, prosto ne mogu da verujem Kad sam se registrovao ovde na AS fb stranici, malo, malo pa napiše kako je neko od vas retardiran, ovde slični komentari z njih, a vidi sad.... Биљана, Драгана Милошевић and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Na ovom sajtu nikada nije bilo dozvoljeno takvo izražavanje... Tako da je možda bila neka kvalifikacija koja je malo teža ali nikada tim rečnikom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Au ala je krenulo mećusobno poštovanje, prosto ne mogu da verujem Kad sam se registrovao ovde na AS fb stranici, malo, malo pa napiše kako je neko od vas retardiran, ovde slični komentari z njih, a vidi sad.... Pa generalno je malo rečeno na toj tribini. Ali dobro, tema je krupna doduše... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Na ovom sajtu nikada nije bilo dozvoljeno takvo izražavanje... Tako da je možda bila neka kvalifikacija koja je malo teža ali nikada tim rečnikom. Pa zato sam rekao "slični komentari". Uglavnom snačenjas u bila slična, samo ovde u mekšoj formi saopšteno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Pa zato sam rekao "slični komentari". Uglavnom snačenjas u bila slična, samo ovde u mekšoj formi saopšteno Postoji razlika u kvalifikaciji nekoga kao čoveka i onoga što neko govori. Баба and Aristotel је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Postoji razlika u kvalifikaciji nekoga kao čoveka i onoga što neko govori. Usta govore ono čega je srce puno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Usta govore ono čega e srce puno Ali npr. možeš da misliš za mene da sam okej lik, ali da sam trenutno odvalio tešku glupost (ili obrnuto, nebitno). To ne znači da sam glup. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ali npr. možeš da misliš za mene da sam okej lik, ali da sam trenutno odvalio tešku glupost (ili obrnuto, nebitno). To ne znači da sam glup. ali znači da si odvalio glupost, pa ti tako i kažem Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 ali znači da si odvalio glupost,pa ti tako i kažem Tako onda i treba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ali npr. možeš da misliš za mene da sam okej lik, ali da sam trenutno odvalio tešku glupost (ili obrnuto, nebitno). To ne znači da sam glup. Ako govoris lazi - ti si lazov. (il politicar kako ti je lepse ) Ako govoris istinu - ti si iskren. Ako govoris jedno a radis drugo - ti si licemer. Ako govoris gluposti onda si ... sta? Mislim da primeri iznad objasnjavaju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука