Jump to content

За коју политичку партију бисте гласали и зашто?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

? ????? ???????,??? ??? ????? ????? ??, ? ??????, ?? ????? ???????, ? ?????? ??? ?? ???? ??? ???? ???????????. ?? ????????? ???????? ? ????? ???? ????? ?? ??????? ?? ??????? ??????- ??? ?? ?? ??????? ?????????? ?? ????? ?? ???? ???? ?????. :smiley:

?????, ???? ??? ????? ??????? ?? ????  ??? ?????? ????? ??? ???? ?? ????????? ??????????, ? ?????????-????????? ???????. 0110_hahaha

???? ?????? ?? ?????????, ???? ?????? ?? ??????, ????? ?????? ?? ????? ...

???? ????? ??? ?? ?????, ????? ?? ??? ???????? ????????? ? ??????? ? ???????? ...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

????? ? ?????? ?????,??????????????? ???????,???? ?? ??????????? ?????????? ??????????? ? ????? ?? ?? ???????? ?????, ????- ???? ?? ????? ?? ?? ????? ????? ??????. ?????? ?? ????? ???????, ?? ??????? ??????????, ?? ?? ????,????????- ??????? ??????, ??? ??????? ?? ????? ?????????, ??? ?? ??????(??? ?? ?????????.)

??????? ?? ?? ?? ????? ?????????? ? ?????? ???? ???????? ????????? ??????? ??? ???????. ????, ??????? ?? ?????????????,????????????, ?????? ?? ????? ??????????, ??????? ?????? ???????? ? ??.

???????

??, ????? ???? ??????? ?????, ?????, ?????, ?????, ????????, ????? ...

?.

Подели на овим сајтовима

1) ??????? ???????????

2) ?????? ??????????

3) ?????? ??????? ?? ????? ?? ???????? ??????? ??? ??????? ???????

4) ????????? ?????

5) ??????????? ????????

6) ???????????? ??????? ????? ????????

7) ????????????? ????? ??? ???????? ? ?????

??? ?? ?????? ??????? ?? ??????? ?????????, ???? ?? ??????...

??????????? ? ??????????? ?? ? ??????????????.

????? ?? ??? ??????? ?? ???????? 0110_hahaha

?????? ??: ??? ?? ?? ?? ????????, ???? ???? ?? ?? ???????? ?????????? ????? ???????

Подели на овим сајтовима

...?? ??????????...???? ??????, ???? ??????! - ????? ????!

????????? ?? ?? ?? ????? ? ????????, ??? ? ?????????????? ????????????? ???? ?? ??????????? 1789. ? ??????????.

???? ??????? ???? ?????? ?? ?????????? ?????????? ??????????? ?? ???? ?????, ???? ?? ??????? ????????? ???????? ?? ????? ???? ?? ????? ?????? ? ??????????????? ??????!?

????? ???? ?????? "?????? ???????", ???? "?????? ????????". ?????? ?? "????? ?? ?????? ???" - ??? ?? ????????!    joooj (????? ??)

?????? ?? ? ?? ???? "???????? ?? ????".  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0913_sport' /> (?? ????? ??)

?? ??? ????? "????????????" ? "??????????", ???? ??? ?? ?????? ?????? ???? ??????????? ??????? ???????? ????? ???????. (??? ??? ?? ??????????????? ????????)

? ????? ??? ?? ?? ??????? ?? U92 ? "??????????????????" ??? ???? ????? ????????? - ???????????.

? "???? ????? ? ???????" - ?? ??? ???? ??? ??.  dada

Подели на овим сајтовима

...?? ??????????...???? ??????, ???? ??????! - ????? ????!

????????? ?? ?? ?? ????? ? ????????, ??? ? ?????????????? ????????????? ???? ?? ??????????? 1789. ? ??????????.

???? ??????? ???? ?????? ?? ?????????? ?????????? ??????????? ?? ???? ?????, ???? ?? ??????? ????????? ???????? ?? ????? ???? ?? ????? ?????? ? ??????????????? ??????!?

????? ???? ?????? "?????? ???????", ???? "?????? ????????". ?????? ?? "????? ?? ?????? ???" - ??? ?? ????????!    joooj (????? ??)

?????? ?? ? ?? ???? "???????? ?? ????".  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0913_sport' /> (?? ????? ??)

?? ??? ????? "????????????" ? "??????????", ???? ??? ?? ?????? ?????? ???? ??????????? ??????? ???????? ????? ???????. (??? ??? ?? ??????????????? ????????)

? ????? ??? ?? ?? ??????? ?? U92 ? "??????????????????" ??? ???? ????? ????????? - ???????????.

? "???? ????? ? ???????" - ?? ??? ???? ??? ??.  dada

???????? ????? ?????? ??????? ? ????????? ????.

?? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????? ????? (?????-???) ??? ????????? ???????

?? ?? ?? ?????

? ?? ?? ?? ????????

????? ????? ?? ?? ????, ??? ??? ?????.

???? ????? ????? ?? ???? ???? ??? ?? ????? ?? ??????? ????????? ? ?? ??? ????? ?? ? ???????????? ?? ????.

? ????? ????? ????? ?? ?? ???????, ??? ????? ????? ??? ?????? ???? ?? ?????? ?? ?? ???????? ????? ????? ??? ? ??????? ???? ?????? ? ???? ?????? ????? ?????? ?????????.???? ?? ?? ???? ???? ?????? ??? ?? ??????????.

? ????? ?? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ?? ???? , ?? ?? ?????? ????? ??????.

? ????? ?????? ?? ????? ???? ????.

????? ?????? ??? ????? ??? ????? ?????, ??? ? ??? ??????? ?????????, ??? ?? ????? ?????? ???? ????? ?? ??? ????? ??? ????? ??????.

? ?? ?? ?????? ????? ? "???? ?????? , ???? ??????".

Подели на овим сајтовима

1) ??????? ???????????

2) ?????? ??????????

3) ?????? ??????? ?? ????? ?? ???????? ??????? ??? ??????? ???????

4) ????????? ?????

5) ??????????? ????????

6) ???????????? ??????? ????? ????????

7) ????????????? ????? ??? ???????? ? ?????

??? ?? ?????? ??????? ?? ??????? ?????????, ???? ?? ??????...

??????????? ? ??????????? ?? ? ??????????????.

????? ?? ??? ??????? ?? ???????? 0913_sport

?????? ??: ??? ?? ?? ?? ????????, ???? ???? ?? ?? ???????? ?????????? ????? ???????

??????? ?????????? ?? ?? ??? ???? ????????.

??? ??????  ?? ?? ? ??????????? ?????? ???? ?????????? ???????.

???? ?? ???? ??? ????? ????? ?????? ?????? ?????????? , ? ????? ??? ????? ?? ??? ?????.

?? ?? ?? ?????? ?????? ????? ? ????? ??????? , ???? ?????? ????? ? ???? ??????, ? ???? ?? ? ??????? ????? ???? ????? ?? ?????.

??? ?? ?? ?????? ?? ?????? ????????, ??? ?? ??????? ????? ?? ??????? ???? ? ???????? ???? ?? ????? ? ??? ?? ???? ?????????, ? ??? ??????? ??? ???? ?? ?????? ?? ?????? ????? ? ??? ? ???????, ? ??? ?? ?? ??? ????????? ????? ?? ?????? , ??? ?? ???? ??? ???? ????? , ??? ??????? ?? ?????? ?? ?????? ????? ? ??? ?? ???????? ?????? ?? ????? ???? , ?? ? ???? ????? ????? , ????? ?? ?? ??? ????? ???? ????? ?? ?????? ?? ????.

???? ?? ?? ????? ???? ?????.

? ?? ?????????? , ?? ?????? ? ?????? ??????? ? ??? ???? ? ????? , ??? ????? ????? ???? ?? ??? ?????.

Подели на овим сајтовима

? ????? ???????,??? ??? ????? ????? ??, ? ??????, ?? ????? ???????, ? ?????? ??? ?? ???? ??? ???? ???????????. ?? ????????? ???????? ? ????? ???? ????? ?? ??????? ?? ??????? ??????- ??? ?? ?? ??????? ?????????? ?? ????? ?? ???? ???? ?????. :smiley:

?????, ???? ??? ????? ??????? ?? ????  ??? ?????? ????? ??? ???? ?? ????????? ??????????, ? ?????????-????????? ???????. 0913_sport

? ?? ???? ???? ?????????.

Подели на овим сајтовима

?? ?? ????? ?? ?? ?????? ???????? ????? (?????-???) ??? ????????? ???????

?? ?? ?? ?????

????? ???? ??!  0104_cheesy

??? ?? ?? ?????? ??? ?????? ????????? ?? ???????? ?????? - ?? ?? ?? ??????? ?? ??? ??????? (?? ????) ? ?? ??? ?????? ?????? (?? ????).

???? ?? ???? ???? ????????? ????????? ??????, ??????????? ?? ??? ???? ?? ????? ????????? - ??????????? ????????.

??????? ?? ?? ???? ???? ?? ???? ?? ???? ??????????? ???????? ? ???????? ?? ???? ??????? ??????.

(??? ??????? ??? ????? ??? ?? ???? ?? ????  0913_sport)

????? ????? ?? ?? ????, ??? ??? ?????.

...? ????? ????? ????? ?? ?? ???????...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=7T030njzLEU

?????????, ? ????? ????? ?? ????? ????? ?? ????? ????????-???????????, ????????? ?? ????? ?????????, ?? ??????????? ??????, ?? ??????????? ???? ?????, ???? ?? ?????? ??????? ?????????????? ??????????????.

???? ?????? ???? ???? ?? ??? ?????

1941-20?? ??? ????...

8. ???????, ??????-??????????????? ??????????, ??????????, 9. ????, 5. ??????? - ?? ?? ??? ???? ??????????????? ? ?????????????? ?????.

Постављена слика

????????? ?????????:

Постављена слика

Постављена слика

? ??? ? ????? ????? (???? ?? ? ????) ?????? ?????????? ????? ? ????????? (????????? ????)

...? ????? ????? ????? ?? ?? ???????...

?? ????? ????, ???!?  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif
Подели на овим сајтовима

Морам још и ово да додам.

Сасвим је православно гнушати се секти, врачања, гатања, магије, астрологије, католичанства, будизма, зилота...

Али на безбожничку власт, а нееее, то не, никако!

Па речено је : "Цару, царево"  joooj

А шта је предизборна кампања, ЕПП, Холивуд, хуманизам, скупштина, председник владе и државе, државотворна борба за педерастију, отпуштање људи са посла по политичкој подобности, оркестрирана хајка на СПЦ и родољубље, кршење људских права и слобода, продаја државе, распродаја заједничке имовине, испирање мозга народу преко неслободних медија, застрашивање, увреде, зомбирање, асимилација?

(Дадати што сам пропустио)

Црквене заповести

5.Молити се Богу за оне који су на власти

Да, у светлу непарламентарне монархије.

Да, у светлу "опрости им, не знају шта раде".

Не, у светлу "свака је власт од Бога"!

Имамо слободну вољу, неће нам Бог ускратити жељу да мењамо власт у потрази за Правдом, Истином, Слободом и Отаџбином.

(Сад сам се одао, знате за кога сам  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1312_womens' />)

Подели на овим сајтовима

Мислим да се нем разумемо брате мајсторе, пази вако , ако сам реко да јесте свака власт од Бога , нисам реко да је свака Богу по вољи, а кад није Богу по вољи како да буде људима православним Хришћанима.

Дакле није ни мени по вољи, далеко било да тако нешто кажем.

Но власт било да је безбожничка, било да је нека побожна (рецимо шеријатска, или хришћанска) је од Бога.

Бог допушта да се таква власт формира.

Е сад да ли је то због исправљања наших путева , или по заслузи наших грехова, или ко зна (Бог зна) зашто, ја сад не улазим у то.

Него просто констатујем оно што је и св.ап. Павле пре много векова реко-да јесте свака власт од Бога.

Мислим смешно је бранити римску паганску власт а осуђивати комунистичку паганску власт.

То су и једна и друга антихришћанске власти.

Дакле ту наводим две категорије:

- Власт по вољи Богу

- Власт по Божијем допуштењу

Али било како било , ни једна није мимо Бога и без његовог знања и промисла.

Уосталом као и ратови, ето у св.Писму се лепо каже и пусти ( или попусти) Бог рат на земљу, дакле да је у Божијој власти дозволити или спречити рат.

Па ако Бог пусти рат на земљу , можемо ли рећи да је тај рат добра ствар, на пример -то је био благочестиви рат Богу по вољи.

Милсим смешно, ди рат може бити по вољи, он јесте по допуштењу, по промислу, али зар Бог који је Бог љубави да воли некакав рат?

Те тако исто и богоборне државе , или антихришћанске државе, оне су ту по допуштењу , не по вољи , него по допуштењу.

Али су све од Бога, а не мимо Бога, јер нема ничега на земљи или на небу или било где што постоји мимо Бога, ни демони не постоји без Бога и они супо допуштењу ту где су и чине то што чине.

Сви су на крају у власти Божијој.

Што наравно не значи да су сви преподобни и благочестиви, што знамо и из личног искуства.

Свака власт која је на земљи је од Бога, над сваком државом Бог има власт, свака држава постоји или се урушава по Божијем допуштењу, свака држава ма каква да је , има своју улогу у историји, и све ове улоге служе једном коначном циљу, а то је крај историје и преображај света и човека.

У свакој држави постоје закони, негде су ти закони чистији и ближи оним изворним законима које је Бог предао Мојсију, а негде су замућени и даљи од извора, но корен свих тих закона је у десет Божијих заповести.

Ни једна власт нема власт над нашим душама, али свака има власт над нашим телом.

Свака власт која је на земљи долази по нашим заслугама.

Ми смо практично ти који бирају власт, овде не мислим на демократију мислим пре свега на стање људског духа и стање једног народа.

Када Срби оће у јевропу, можемо ја и ти као појединци да вичемо колико год оћеш - не тамо, то није добро, јер већина народа баш оће тамо, онда Бог ето рецимо , из љубави према народу овоме многонапаћеном, прво пусти да ми видимо каква је та јевропа, па нам ови дођу са санкцијама, са бомбама, са неким НВО које нас понижавају и истјазавају, но ми опет ( ко теле) оћемо у ту јевропу, и Бог на крају вели - добро идите, ја сам вам дао прилику да видите где сте наумили, а сад остало је до вас.

Е то је допуштење, значи није да се не пита Бог , није да не брине, али овде и народ сарађује , односно пита се.

Но опет Бог ће подићи у народу људе који ће говорити оно како да исправимо путеве своје и шта треба да радимо да  нас зло не задеси.

Дакле и поред свих упозорења и бриге коју је Бог указао нама као народу, ми смо изабрали да идемо у ту Јевропу, добро , ајд није то лошо, али је лошо што ми идемо тамо ко мува без главе, ми не идемо тамо да јервопљанима однесемо српску славу , божић, бадњак, и литургију, него идемо тамо да постанемо Шваба унд Енглез идемо тамо због стомака , то је идол коме се тамо клањају народи, а ето и ми смо му решили служити, а то већ никако није добро.

Но и то ће Бог допустити ако смо ми баш толико јогунасти , да баш тако оћемо, слободно нам је и грешити , јел, имамо ту слободу, али ће таква одлука , такав чин довести до последица, и те последице су последице греха, као и комунизам што је био.

Ништа то није ни преко ноћи , ни нешто споља , нити наметнуто.

Мислим јесте наметано, не кажем да није, па и ђаво нам стално намеће грех и зло , али ми се на муци показујемо јунаци, а ако попустимо и панемо , ко нам је крив...

Но и та и така држава , која је комунистичка , је опет од Бога, ма колико да је она против Бога, али је баш она таква дата од Бога, и добро је да се десила, јер да Бог није пустио такву државу на нас, ми би смо данас већ увелико сви били атеисти и енглези, а овако имали смо пеницилин, и макар је један део народа освешћен по том питању.

То је промисао.

Наравно нисам луд да волим таку државу , нити да је подржавам, али лојалан не значи бити беспоговорно покоран држави , бити без свог мозга, примити жиг звери, или већ шта држава захтева, ја као Хришћанин сам лојалан свакој власти, док год та влас не дира у моју веру, а кад дирне-рат јој!

Подели на овим сајтовима

?????? ?????? ?? ??????? ?????? ???????? ????? ? ????????? ???????????? ???????? ?????.

?? ?? ? ????? ? ????? ?????????????? ??????.

? ????? ??, ??? ???? ??? ???????? ???? ?????????.  0205_whistling

? ? ??????? ?? ?????? ??? ?? ????? ??? ? ?????:

- ????? ?? ??????? ?????????

????? ?????? ??? ? ??????? "?? ??? ?? ??? ?????????, ??? ??? ???? ??? ?? ??????". ????????? ????? ???????? ????? ????????, ??? ?? ?????? ???????? ?????? ?? ??????? ???? ?? ??????? ???????? ? ??????.

?? ?? ?????? ? ???? ?? ????? ?? ????????? ??? ?? ????? ?????? ?? "??? ??????? ??????, ? ? ???? ?? ????? ?? ??? ??????"

???? ?? ??????? ????? ?? ?? ???????? 2001. ??????? ???????? ??????? ?? ?????

? ???? ????? ??????????? ???? ???? ?? ??? ???????

?? ???? ???????? ??? ??? ????? ??? ?? ?????? ? ??? ??????...  11122

(? ????? ?????, ????? ?? ?? ??? ??? ??????? ???????? ?? ??????.  0104_cheesy)

???? ??? ???????????-???????, ??????? ? ????????? ?????? ?? ???????????.

????? ?? ?? ????? ???? ??? ????????? ? ????????????
Подели на овим сајтовима

Teško da ćemo u skorije vreme da dobijemo neku vlast koja je poštena. Svaki od njih kada dođe na vlast

samo razmišlja i radi na tome da se za četiri godine nakrade a za sledećih četiri se nudi kao najbolje rešenje

jer navodno zna kako da zemlju izvuče iz krize. Netreba nikom od njih verovati. Zabole njih zašto je nas sve

manje. Koja vlast se u zadnjih 20-ak godina brinula o natalitetu? dada braćo pa mi sve našoj deci plaćamo

a oni što su se školovali džabe u komunizmu donose te zakone o školstvu. Kuka i motika je potrebna...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Гледах синоћке на кошашави ону двојицу новинара Домагоја Маргетића и Зорана Божиновског.

Судећи по њиовом говору , овде на Балкану ники не мож да се попење на влас ако није мафијаш.

Дакле , ја предлажем да ми ову тему бачимо.

Подели на овим сајтовима

За Демократску странку Србије.

Чији сам и члан,између осталог...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...