Милан Меденица :) Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Пошто се на власти смењује одређен број партија, тј. постоји одређена комбинаторика између демократа, напредњака, радикала, народњака, либерала и социјалиста, мислим да је потребана нова опција, поготову она која ће имати највише упоришта међу пољопривредницима, као највећем потенцијалу Србије. Дакле, мој глас би отишао једној новој, модернијој, самосталној (без уплита тајкуна и страних амбасадора, масона и језуита) СЕЉАЧКОЈ СТРАНЦИ! bliss jeeee crutches само нам фали комунизам поново. Зашто комунизам, брате Медо? Комунизам је уништио сељака а ова странка би га управо заступала! то једнострано заступање ме и брине, а најближе подсећа комумизму.да мене неко пита, ја би само експерте или успешне свог посла стављао да раде као министри. да, то подразумева и тајкуне. ал би зато кажњавао затвором и конфисковањем СВЕ имовине и новца ако неко то искористи за лично богаћење и направио закон да за време или 5 година од престанка таквог радног односа не може да добија донације за бизнис или било какво коришћење информација током својеег запослења да користи у наредним бизнисима. то једино има смисла а да се не користе тајкунства за лично богаћење, већ да буде усмерено на добробит народа и државе. Добро, то стоји! Реторика је слична комунизму, али ето, видели смо шта је комунизам и нећемо га опет! Моја процена (као студента економије), јесте да највећи потенцијал је у пољопривреди а да ова и предходне Владе, раде на штету сељака и законима и прекомерном увозом и слабим дотацијама и слабом подршком за извоз и лошим ценама, нарочито попуштајући тајкунима да они коригују цене зарад свог интереса. Такође, слажем се да експерти требају бити министри, али поред тога требају бити и морални! Слажеш се да је и тренутна Влада сачињена од експерата? Сви су магистри и доктори наука, али џаба им висока академска знања када раде на штету народа! Зато је потребно питати и наше геџе! не слажем се да су ови експерти, јер да јесу ова држава би радила као сат и све би цветало.експерт или успешан човек увек нађе начина како да заобиђе неке ствари и спроведе оно што треба за добробит своју и фирме. ови само продају све живо. ја нисам економиста или геополитичар, али ми је врло јасно да неко жели од нас да направи житницу и речни и копнени транзит и јефтину радну снагу која ће да гиља у пољу по цео дан. нека хвала, ми имамо и далеко већи проценат образованих на таксију само зато што убијају радна места и развој овом народу. још једном, нека хвала за геџе у Влади, свако има свој посао и ради га тамо где је добар. тамо где му није место, неће се снаћи или неће умети да заврши посла. мени је то као да тебе неко стави у поље да радиш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Мај 17, 2010 Пријави Подели Написано Мај 17, 2010 Пошто се на власти смењује одређен број партија, тј. постоји одређена комбинаторика између демократа, напредњака, радикала, народњака, либерала и социјалиста, мислим да је потребана нова опција, поготову она која ће имати највише упоришта међу пољопривредницима, као највећем потенцијалу Србије. Дакле, мој глас би отишао једној новој, модернијој, самосталној (без уплита тајкуна и страних амбасадора, масона и језуита) СЕЉАЧКОЈ СТРАНЦИ! само нам фали комунизам поново. Зашто комунизам, брате Медо? Комунизам је уништио сељака а ова странка би га управо заступала! то једнострано заступање ме и брине, а најближе подсећа комумизму.да мене неко пита, ја би само експерте или успешне свог посла стављао да раде као министри. да, то подразумева и тајкуне. ал би зато кажњавао затвором и конфисковањем СВЕ имовине и новца ако неко то искористи за лично богаћење и направио закон да за време или 5 година од престанка таквог радног односа не може да добија донације за бизнис или било какво коришћење информација током својеег запослења да користи у наредним бизнисима. то једино има смисла а да се не користе тајкунства за лично богаћење, већ да буде усмерено на добробит народа и државе. Добро, то стоји! Реторика је слична комунизму, али ето, видели смо шта је комунизам и нећемо га опет! Моја процена (као студента економије), јесте да највећи потенцијал је у пољопривреди а да ова и предходне Владе, раде на штету сељака и законима и прекомерном увозом и слабим дотацијама и слабом подршком за извоз и лошим ценама, нарочито попуштајући тајкунима да они коригују цене зарад свог интереса. Такође, слажем се да експерти требају бити министри, али поред тога требају бити и морални! Слажеш се да је и тренутна Влада сачињена од експерата? Сви су магистри и доктори наука, али џаба им висока академска знања када раде на штету народа! Зато је потребно питати и наше геџе! не слажем се да су ови експерти, јер да јесу ова држава би радила као сат и све би цветало.експерт или успешан човек увек нађе начина како да заобиђе неке ствари и спроведе оно што треба за добробит своју и фирме. ови само продају све живо. ја нисам економиста или геополитичар, али ми је врло јасно да неко жели од нас да направи житницу и речни и копнени транзит и јефтину радну снагу која ће да гиља у пољу по цео дан. нека хвала, ми имамо и далеко већи проценат образованих на таксију само зато што убијају радна места и развој овом народу. још једном, нека хвала за геџе у Влади, свако има свој посао и ради га тамо где је добар. тамо где му није место, неће се снаћи или неће умети да заврши посла. мени је то као да тебе неко стави у поље да радиш. Разумем твоје ставове и наравно - поштујем! Обојица имамо желимо исто, само на различите начине! Можда, оба начина су исправна, углавном, слажемо се 80%! bliss jeeee Не бих овде да пишем о ''мојој визији'' привредног развоја Србије јер би скренули са теме. Можда на некој другој! crutches http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука