Jump to content

За коју политичку партију бисте гласали и зашто?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Politcku scenu kod nas najbolje oslikavaju reci testamenta prozorljivog Pantelije :Deco moja u sve vas zajedno nemam ni malo poverenja , zao mi je sto ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja , ko je vas poznavo ni pakao mu nece tesko pasti !!

http://www.facebook.com/profile/pic.php?oid=AAAAAQAQVnYrnRXdoUBn_3vJLEqkowAAAArDJuNENS5wSUe9h1Mz26fJ&size=normal

Подели на овим сајтовима

За ДСС.Зато што су више окренути ка националном питању.По мени је лицимерно што су демократе и социјалисти заједно на власти,а били су највећи непријатељи.Мислим да су демократе због тога изгубиле доста гласача.

Подели на овим сајтовима

Politcku scenu kod nas najbolje oslikavaju reci testamenta prozorljivog Pantelije :Deco moja u sve vas zajedno nemam ni malo poverenja , zao mi je sto ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja , ko je vas poznavo ni pakao mu nece tesko pasti !!

http://www.facebook.com/profile/pic.php?oid=AAAAAQAQVnYrnRXdoUBn_3vJLEqkowAAAArDJuNENS5wSUe9h1Mz26fJ&size=normal

???? ???????  0110_hahaha...

?????...

Подели на овим сајтовима

У задње вријеме,све сам ближи ставу да, у начелу, не треба гласати, у смислу јер се мало шта може промијенити. На последњим изборима у Црној Гори нисам ни излазио на бирачко мјесто- бар се не осјећам одговорним за начин на који воде земљу. :smiley:

Иначе, неки мој идеал партије за коју  бих гласао јесте она која је економски љевичарска, а друштвено-политичка десница. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

?????, ???? ??? ????? ??????? ?? ????  ??? ?????? ????? ??? ???? ?? ????????? ??????????, ? ?????????-????????? ???????. 0110_hahaha

?? ?? ??  :smiley:  ???? ???? ???????

?????????????? ??????? ?? ???? ???????? ???????? ?????????  0104_cheesy

????? ??? ??????????..?? ????..

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

?? ??  ????????????,... ??? ?? ??????? ?? ??????, ????-???? ? ????...

????,????..

? ????? ??? ?????????? ? ???? ???? ???? ?? ????????? ??? ???? ?????..

? ????? ?? ??? ?????? ?????? ??? ????? ?? ????...

???? ????? ? ?????  ??????? ?????-????????? ?????????..

????? ?????????? ?? ?? ?????? ?????????...

??????? ??..??? ??????..

??..??? ?? ???? ??? ?? ????..

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Vuk je malo tezi narkoman koji je unistio Ravnu Goru sa svojim "ravnogorcima"..

uostalom kako verovati coveku koji zeli da dovede kralja ,a sam se kandidjuje za predsednika....kakava komedija :)https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

?????, ???? ??? ????? ??????? ?? ????  ??? ?????? ????? ??? ???? ?? ????????? ??????????, ? ?????????-????????? ???????. :cmizdrenje:

?? ?? ??  :smiley:  ???? ???? ???????

?????????????? ??????? ?? ???? ???????? ???????? ?????????  0104_cheesy

????? ??? ??????????..?? ????..

Šta misliš o demohriš?anskoj stranci u kojoj bi bilo mesta za hriš?ane svih denominacija?

Pazi, nikakakv ekumenizam i sli?ne pri?e, to pitanje prepuštamo teolozima.

Kao nešto ovako http://www.hriscanskedemokrate.org/

Подели на овим сајтовима

Pa ja bih počeo kao što piše Marijanović:

Заштита хришћанског идентитета Србије

У времену владавине секуларизма треба нагласити православни и хришћански идентитет српског народа. Православље је вековима и у добру и у злу формирало, одржавало и чувало српски национални идентитет васпитавајући генерације у духу правих и трајних вредности вере, слободе, традиције, напретка, мирољубивости и патриотизма. Православна Црква је установа од највећег значаја за српски народ. Зато би било пожељно да православно хришћанство у Србији буде уздигнуто у ранг званичне и државне религије, уз поштовање свих других цркава и верских заједница, њихових потреба и пре свега њихових верника. У том контексту заштита хришћанског идентитета и вредности укључивала би и помињање Бога у Уставу државе Србије. То никако не значи клерикалну, фундаменталистичку државу или повреду начела одвојености цркве и државе већ пре свега очување хришћанских православних вредности Србије у савременим искушењима секуларизма. У многим европским и демократским земљама попут Грчке, Финске или Кипра православље је државна религија, Србија у том смислу не би била изузетак.

Sa njihovog sajta, samo citat, znači ne treba mi autorsko pravo.

Подели на овим сајтовима

Pa ja bih po?eo kao što piše Marijanovi?:

??????? ??????????? ?????????? ??????

? ??????? ????????? ??????????? ????? ????????? ??????????? ? ?????????? ????????? ??????? ??????. ??????????? ?? ???????? ? ? ????? ? ? ??? ?????????, ????????? ? ?????? ?????? ?????????? ????????? ????????????? ?????????? ? ???? ?????? ? ??????? ????????? ????, ???????, ?????????, ????????, ????????????? ? ???????????. ??????????? ????? ?? ???????? ?? ???????? ??????? ?? ?????? ?????. ???? ?? ???? ??????? ?? ??????????? ??????????? ? ?????? ???? ????????? ? ???? ???????? ? ??????? ????????, ?? ????????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ?????????, ??????? ??????? ? ??? ????? ??????? ???????. ? ??? ????????? ??????? ??????????? ?????????? ? ????????? ?????????? ?? ? ???????? ???? ? ?????? ?????? ??????. ?? ?????? ?? ????? ??????????, ?????????????????? ?????? ??? ??????? ?????? ??????????? ????? ? ?????? ??? ??? ????? ??????? ??????????? ???????????? ????????? ?????? ? ?????????? ?????????? ???????????. ? ?????? ????????? ? ???????????? ??????? ????? ?????, ?????? ??? ????? ??????????? ?? ??????? ????????, ?????? ? ??? ?????? ?? ?? ???? ????????.

Sa njihovog sajta, samo citat, zna?i ne treba mi autorsko pravo.

?? ???? ?? ?? ?????? , ??? ?????? ?? ?? ??????? ,??. ????????????. :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...