Тавита Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Гласаћу за ону која прави најбоље крофне, 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 То што сада јевреји једу крофне (због празника), хоћеш и ти. 0110_hahaha Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Politcku scenu kod nas najbolje oslikavaju reci testamenta prozorljivog Pantelije :Deco moja u sve vas zajedno nemam ni malo poverenja , zao mi je sto ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja , ko je vas poznavo ni pakao mu nece tesko pasti !! http://www.facebook.com/profile/pic.php?oid=AAAAAQAQVnYrnRXdoUBn_3vJLEqkowAAAArDJuNENS5wSUe9h1Mz26fJ&size=normal Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Крофне, Крофне 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha са џемом или без!! 0110_hahaha 0110_hahaha Није битно! Само да побједеееее, але, але, але але!!! Крофнееее 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 За ДСС.Зато што су више окренути ка националном питању.По мени је лицимерно што су демократе и социјалисти заједно на власти,а били су највећи непријатељи.Мислим да су демократе због тога изгубиле доста гласача. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Politcku scenu kod nas najbolje oslikavaju reci testamenta prozorljivog Pantelije :Deco moja u sve vas zajedno nemam ni malo poverenja , zao mi je sto ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja , ko je vas poznavo ni pakao mu nece tesko pasti !! http://www.facebook.com/profile/pic.php?oid=AAAAAQAQVnYrnRXdoUBn_3vJLEqkowAAAArDJuNENS5wSUe9h1Mz26fJ&size=normal ???? ??????? 0110_hahaha... ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 У задње вријеме,све сам ближи ставу да, у начелу, не треба гласати, у смислу јер се мало шта може промијенити. На последњим изборима у Црној Гори нисам ни излазио на бирачко мјесто- бар се не осјећам одговорним за начин на који воде земљу. :smiley: Иначе, неки мој идеал партије за коју бих гласао јесте она која је економски љевичарска, а друштвено-политичка десница. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 ?????, ???? ??? ????? ??????? ?? ???? ??? ?????? ????? ??? ???? ?? ????????? ??????????, ? ?????????-????????? ???????. 0110_hahaha?? ?? ?? :smiley: ???? ???? ????????????????????? ??????? ?? ???? ???????? ???????? ????????? 0104_cheesy ????? ??? ??????????..?? ????.. "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Ок су демохришћани,... СПО ми дјелује на мјесту, мање-више и тако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 ?? ?? ????????????,... ??? ?? ??????? ?? ??????, ????-???? ? ????...????,????..? ????? ??? ?????????? ? ???? ???? ???? ?? ????????? ??? ???? ?????.. ? ????? ?? ??? ?????? ?????? ??? ????? ?? ????... ???? ????? ? ????? ??????? ?????-????????? ?????????.. ????? ?????????? ?? ?? ?????? ?????????... ??????? ??..??? ??????.. ??..??? ?? ???? ??? ?? ????.. "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Vuk je malo tezi narkoman koji je unistio Ravnu Goru sa svojim "ravnogorcima".. uostalom kako verovati coveku koji zeli da dovede kralja ,a sam se kandidjuje za predsednika....kakava komedija https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 ?????, ???? ??? ????? ??????? ?? ???? ??? ?????? ????? ??? ???? ?? ????????? ??????????, ? ?????????-????????? ???????. ?? ?? ?? :smiley: ???? ???? ????????????????????? ??????? ?? ???? ???????? ???????? ????????? 0104_cheesy ????? ??? ??????????..?? ????.. Šta misliš o demohriš?anskoj stranci u kojoj bi bilo mesta za hriš?ane svih denominacija?Pazi, nikakakv ekumenizam i sli?ne pri?e, to pitanje prepuštamo teolozima. Kao nešto ovako http://www.hriscanskedemokrate.org/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Не знам Завиша како би то могло да заживи. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Pa ja bih počeo kao što piše Marijanović: Заштита хришћанског идентитета Србије У времену владавине секуларизма треба нагласити православни и хришћански идентитет српског народа. Православље је вековима и у добру и у злу формирало, одржавало и чувало српски национални идентитет васпитавајући генерације у духу правих и трајних вредности вере, слободе, традиције, напретка, мирољубивости и патриотизма. Православна Црква је установа од највећег значаја за српски народ. Зато би било пожељно да православно хришћанство у Србији буде уздигнуто у ранг званичне и државне религије, уз поштовање свих других цркава и верских заједница, њихових потреба и пре свега њихових верника. У том контексту заштита хришћанског идентитета и вредности укључивала би и помињање Бога у Уставу државе Србије. То никако не значи клерикалну, фундаменталистичку државу или повреду начела одвојености цркве и државе већ пре свега очување хришћанских православних вредности Србије у савременим искушењима секуларизма. У многим европским и демократским земљама попут Грчке, Финске или Кипра православље је државна религија, Србија у том смислу не би била изузетак. Sa njihovog sajta, samo citat, znači ne treba mi autorsko pravo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Pa ja bih po?eo kao što piše Marijanovi?: ??????? ??????????? ?????????? ?????? ? ??????? ????????? ??????????? ????? ????????? ??????????? ? ?????????? ????????? ??????? ??????. ??????????? ?? ???????? ? ? ????? ? ? ??? ?????????, ????????? ? ?????? ?????? ?????????? ????????? ????????????? ?????????? ? ???? ?????? ? ??????? ????????? ????, ???????, ?????????, ????????, ????????????? ? ???????????. ??????????? ????? ?? ???????? ?? ???????? ??????? ?? ?????? ?????. ???? ?? ???? ??????? ?? ??????????? ??????????? ? ?????? ???? ????????? ? ???? ???????? ? ??????? ????????, ?? ????????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ?????????, ??????? ??????? ? ??? ????? ??????? ???????. ? ??? ????????? ??????? ??????????? ?????????? ? ????????? ?????????? ?? ? ???????? ???? ? ?????? ?????? ??????. ?? ?????? ?? ????? ??????????, ?????????????????? ?????? ??? ??????? ?????? ??????????? ????? ? ?????? ??? ??? ????? ??????? ??????????? ???????????? ????????? ?????? ? ?????????? ?????????? ???????????. ? ?????? ????????? ? ???????????? ??????? ????? ?????, ?????? ??? ????? ??????????? ?? ??????? ????????, ?????? ? ??? ?????? ?? ?? ???? ????????. Sa njihovog sajta, samo citat, zna?i ne treba mi autorsko pravo. ?? ???? ?? ?? ?????? , ??? ?????? ?? ?? ??????? ,??. ????????????. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука