Hidegkuti Nándor Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 E da baš sam na to mislio,ima ?ovek dušu šta ?eš ?????... ????????? ?? ???????????... ?? ??? ?? ?? ?? ?????? ??? ???? ?? ?? ??????? ?? ????? ?????, ??? ????... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Za bilo koju koja je protiv EU????? ?? ???? ?? ???????, ??? ???? ?????? ???????????? ??? ?? ??!!!????? ??? ?? ????, ??? ???????????? ?? ???????? ?? ???????????... 0409_feel 319.gif crvenilo "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Za bilo koju koja je protiv EU????? ?? ???? ?? ???????, ??? ???? ?????? ???????????? ??? ?? ??!!!????? ??? ?? ????, ??? ???????????? ?? ???????? ?? ???????????... 0409_feel 319.gif crvenilo He-he, ako ces mi verovati nikad u zivotu nisam glasao crveniloJednom sam trebao biti cesidov posmatrac,al sam i od toga odustao iako su dobro placali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Јел макар волиш ову (Европску) музику? 0409_feel United States Of Love Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Muziku ne mesam sa nicim,Evropu ne volem i gotovo.. inace vise volim gitarski zvuk od elektrona....ova mi se strasno svidja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Па ти си гори од Prodigy. 0203_cool Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Meni je velja totalni lik,i ta njegova ekspolozivnost i ispadi mi tako predstavljaju jednu ljudskost .Nije onaj klasi?ni uštogljeni.???? ???? ???? ???????????. ?? ?? ????? ???????? ???????. ???? ?? ?? ????? ???? ???? ??????? ????, ???? ???????? ???? ??????. ???? ???? ??????? ???????, ?? ???????? ??????, ????? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Meni je velja totalni lik,i ta njegova ekspolozivnost i ispadi mi tako predstavljaju jednu ljudskost .Nije onaj klasi?ni uštogljeni.???? ???? ???? ???????????. ?? ?? ????? ???????? ???????. ???? ?? ?? ????? ???? ???? ??????? ????, ???? ???????? ???? ??????. ???? ???? ??????? ???????, ?? ???????? ??????, ????? ??. ??????, ?? ???????? ??????.????? ? ???? ???????, ??? ???? ?????? ???????? ?????? ?? ???? ?????... ??? ????? ???? ????????? ?????? ?????... ????, ?? ?? ???? ???? ???????... Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Да управо сам ти то и хтела рећи. Покојни Ђинћић је скинуо петокраку у Београду и то му одређени никада нису опростили, а Вељо је био први градоначелник верник у Србији,декларисани, тако су писали о њему ван Србије, и ни њему то никада одређени нису опростили. Човек је заиста верник, веруј ми... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 ?? ?????? ??? ?? ?? ? ????? ????. ??????? ?????? ?? ?????? ????????? ? ???????? ? ?? ?? ???????? ?????? ???? ?????????, ? ???? ?? ??? ???? ????????????? ?????? ? ??????,???????????, ???? ?? ?????? ? ???? ??? ??????, ? ?? ???? ?? ?????? ???????? ???? ?????????. ????? ?? ?????? ??????, ????? ??... ??? ?? ?? ????? ??? ?? ? ???? ? ???? ????? ????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Не знам ни сам, ни са једним нисам одушевљен Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 Е, људи, мере л` једна шаљива сличица са политичком тематиком? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 ?? ?????? ??? ?? ?? ? ????? ????. ??????? ?????? ?? ?????? ????????? ? ???????? ? ?? ?? ???????? ?????? ???? ?????????, ? ???? ?? ??? ???? ????????????? ?????? ? ??????,???????????, ???? ?? ?????? ? ???? ??? ??????, ? ?? ???? ?? ?????? ???????? ???? ?????????. ????? ?? ?????? ??????, ????? ??... ??? ?? ?? ????? ??? ?? ? ???? ? ???? ????? ????????? ??? ?? ? ????? ???? ??? ???? ??????,????? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ??? ??? ??? ????? ??????????? ? ????.??????? ??????,????,??? ?? ??????? ?????? ? ???? ?? ??????,??? ???? ?? ??? ????,??????? ?? ????? ????. ???? ??? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 18, 2009 ?? ?????? ??? ?? ?? ? ????? ????. ??????? ?????? ?? ?????? ????????? ? ???????? ? ?? ?? ???????? ?????? ???? ?????????, ? ???? ?? ??? ???? ????????????? ?????? ? ??????,???????????, ???? ?? ?????? ? ???? ??? ??????, ? ?? ???? ?? ?????? ???????? ???? ?????????. ????? ?? ?????? ??????, ????? ??... ??? ?? ?? ????? ??? ?? ? ???? ? ???? ????? ????????? ??? ?????? ? ??? ...???? ??. ?????? ??? ?? ??????? ??? ??, ???????? ????? ?????...?? ??????????...???? ??????, ???? ??????! - ????? ????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука