Jump to content

За коју политичку партију бисте гласали и зашто?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

А шта Срби партијаши мисле? Они мисле да, као и 1918. године, прво расписати изборе па нека народ (јадни, тужни, голоруки српски народ) искаже своју жељу и вољу! И ништа више. У тој једној мисли садржан је план свих српских демократских и полулевичарских партија, па чак и националних, четничких и патриотских. Каква фантазија и какво лудило!

Свети Николај Србски

Подели на овим сајтовима

? ??? ???? ????????? ?????? ??? ????? ??, ??? ? 1918. ??????, ???? ????????? ?????? ?? ???? ????? (?????, ?????, ???????? ?????? ?????) ?????? ????? ???? ? ????! ? ????? ????. ? ??? ?????? ????? ??????? ?? ???? ???? ??????? ???????????? ? ??????????????? ???????, ?? ??? ? ???????????, ????????? ? ???????????. ????? ????????? ? ????? ??????!

????? ??????? ??????

??????!

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

KAKAV NAROD TAKVA VLAST,uvek je tako bilo uvek će tako i biti.Ja sam po političkom opredeljenju monarhista.Volim vladara kojeg Patrijarh rukopolaže,koji se zajedno sa sveštenstvom pričešćuje iz putira.Obzirom da sam monarhista podržavam monarhističku stranku koja nije SPO,već Nova Srbija.
Подели на овим сајтовима

KAKAV NAROD TAKVA VLAST,uvek je tako bilo uvek ?e tako i biti.Ja sam po politi?kom opredeljenju monarhista.Volim vladara kojeg Patrijarh rukopolaže,koji se zajedno sa sveštenstvom pri?eš?uje iz putira.Obzirom da sam monarhista podržavam monarhisti?ku stranku koja nije SPO,ve? Nova Srbija.

319.gif ????? ????????!  0409_feel

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

сложио бих се са Дејаном, какав народ ...

некада сам гласао за СПО, некако ми је било најлогичније, Ђикија нешто нисам мирисао никад пошто је био ко кувана нога као политичар, овде на Врачару.

док га није Вук научио како се држи беседа, ништа није било од њега.

кретао сам у шетње кад их је он предводио и кретао сам и са другим политичарима у шетње, некако сам се везао за Вука тада.

а да је успео нешто да уради, па хвала му, мислим да је могло и другачије, можда не боље.

иначе, жалосно је политичке противнике убијати, пошто је политичко убиство у питању за мој појам, не криминално. то је крајњи израз беспомоћи и највећа жртва, коју су лепо и перфидно искористили неки да се домогну власти.

замало па ће да испадне да су они имали највише мотива.

редовно сам походио све демонстрације од 1991. наовамо и видео сам како се и у шта претвара и изобличује.

данас не гласам, не гледам ни ТВ нити читам новине, нешто ухватим у пролазу, оно најгласније, и увек је некако тужно и ситно у односу на проблеме које видим на улици и око себе.

лепо ми је да се не оптерећујем тоталним промашајима српске политике која је у тоталној дубиози и у сузама радосницама ћу дочекати првог окупатора са заставицом, јер знам да ће то бити пресудна секунда кад ће се Срби сложити и постати људи, овако смо као депонија која смрди сама себи и импотентни кукачи на сав глас.

нит шта своје држимо, нити ћемо се потрудити. нема демонстрација, сви убијени у појам, једном речју зомби одред који ујутру без речи и емоција иде на посао, убије дан, купи нешто да једе и тако циркуларно, живи мртваци.

ретки су заиста осмеси искрене и дубоке среће на улици и врло драгоцени.

нисам ни заједљив, ни тужан, ни резигниран, само чекам нови дан кад ће нас обасјати нека нова зора кад кврцне људима у главама, као што изгледа да је Русију. није ни тамо све бајно и красно, ал се цимају. додуше, њима је и лакше и теже, имају ресурсе какве хоћеш и велики су и нуклеарни пре свега, али је пространство огромно и многољудни су.

укратко, плашим се наших политичара и нашег народа, толико смо неразумни у хтењима и очекивањима, само зато што смо толико гладни а нигде се не насићујемо.

данас је моја странка Православље и томе се надам, политика ми је као сурогат у односу на ово.

МОЖДА бих гласао за интерес, неко ко обећа нешто што мислим да је за добро свих, ал прво да видим да су нешто ентузијастично урадили.

искрено, док се не обожимо, нема ништа од нас, има Бог да нас преда туђем у руке, а сву нашу земљу да раздели онима који рађају децу, тако нам и јесте.

Подели на овим сајтовима

Meni je velja totalni lik,i ta njegova ekspolozivnost i ispadi mi tako predstavljaju jednu ljudskost .Nije onaj klasični uštogljeni.A naravno tu je i Aleksandra Janković,koliko sam samo naučio iz njene emisije Sabornik.

Подели на овим сајтовима

Meni je velja totalni lik,i ta njegova ekspolozivnost i ispadi mi tako predstavljaju jednu ljudskost .Nije onaj klasi?ni uštogljeni.

???? ???? ???? ???????????. ?? ?? ????? ???????? ???????. ???? ?? ?? ????? ???? ???? ??????? ????, ???? ???????? ???? ??????.

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Meni je velja totalni lik,i ta njegova ekspolozivnost i ispadi mi tako predstavljaju jednu ljudskost .Nije onaj klasi?ni uštogljeni.

???? ???? ???? ???????????. ?? ?? ????? ???????? ???????. ???? ?? ?? ????? ???? ???? ??????? ????, ???? ???????? ???? ??????.
E da baš sam na to mislio,ima ?ovek dušu šta ?eš
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...