Jump to content

За коју политичку партију бисте гласали и зашто?

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Коштуница баш и не личи на Милана Стојадиновића.

А ја сам рекао да личи? Данас не постоји политичар који може барем привидно да се упореди са доктором Стојадиновићем. Слава му и хвала.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Све су ми се огадиле... Нема праве националистичке странке у Србији, за коју бих гласао. Националистичке, не нацистичке, пошто када неко спомене национализам, одмах се од њега прави фашиста, нациста, ссовац...

Ови "европејци" и "демократе" ми се гаде више од свега!

Подели на овим сајтовима

20 година нас политичари вуку на дно!!! Зато више не излазим на изборе!!!!

Док се у нашој земљи не испита порекло капитала, нема на спаса!!!!

Ево како су неки зарадили новац:

Миодрак Костић - дневно носио 16 тона цемента, то је 320 џака!!!!  algabacaju

Топлица Спасојевић - имао је видео клуб па је тако зарадио!!!  joooј

Тома Николић - Човек продаје домаћу ракију и тако зарадио 400000 евра!!!  :cheesy2:

....

Ма има их пуно само се изнервирам када кренем да размишљам о њима!!!

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Kako vam je uopšte uspelo da podignete toliki kredit, s obzirom na to da je vaša mesečna plata nešto veća od hiljadu evra?

- To nije srpska banka, to je strana. Otkud znam šta je njih motivisalo. Dobio sam kredit pod istim uslovima kao i drugi građani Srbije.

Ako ste ih dobili pod istim uslovima kao i ostali građani Srbije, ratu ćete plaćati preko tri hiljade evra?

- Opet preterujete.

Pod kojim uslovima ste dobili kredit?

- To može da vam kaže samo banka, ja ne mogu.

Da li ga sami otplaćujete?

- Otplaćuje cela porodica, a moji dodatni prihodi su dovoljni da živimo od toga. Sečem šumu, proizvodim rakiju, imamo baštu iz koje se svi hranimo. Veoma sam skroman u životu. Ništa nikom nisam oteo.

Ovo rece Tomislav Nikolic u danasnjem Blicu i ako posle ovoga i dalje dobija glasove e onda zaista sa nama nesto nije uredu

Подели на овим сајтовима

па није у реду што му се не прегледају документа о приспећу новца на рачун, одакле су дошла па да се сабере његова потрошња и све вредности у кући и онда реагује.

иначе, пошто волиш ЛДП, се сећаш да Чеда још увек није одговорио одакле њему паре ...

Подели на овим сајтовима

приметио сам да православци генерално не гласају.

зашто?

јел то због поимања добра и зла или због накарадне националне политике коју ова држава води према Косову.

пошто видим да сви одговори имају ту заједничку црту ...

јел има неко одговор за себе?
Подели на овим сајтовима

• Гости

Isti ovaj covek "srpski rodoljub i heroj" je pozivao i skupljao dobrovoljce za pogibiju dok su on i njegov mentor zidali bazene po Beogradu ! Taj isti Tomislav je kad su ga napali da je ubio nekog  za vreme rata u selu Antinu dokazivao svime i svacime kako on uospte nije bio u ratu a kamoli da je nekog ubio jer on zapravo nikoga ne mrzi !

Da nije zalosno bilo bi smesno !

Подели на овим сајтовима

• Гости

па није у реду што му се не прегледају документа о приспећу новца на рачун, одакле су дошла па да се сабере његова потрошња и све вредности у кући и онда реагује.

иначе, пошто волиш ЛДП, се сећаш да Чеда још увек није одговорио одакле њему паре ...

ne ne ja ne volim LDP ja sam jos uvek clan SRS a za LDP sam samo glasao i to iz revolta al vidim da i nisam pogresio ! Ceda je isto lopov i on treba svakako da odgovara al bar covek nije pricao ovakve gluposti !
Подели на овим сајтовима

ne ne ja ne volim LDP ja sam jos uvek clan SRS a za LDP sam samo glasao i to iz revolta al vidim da i nisam pogresio ! Ceda je isto lopov i on treba svakako da odgovara al bar covek nije pricao ovakve gluposti !
јок, само су га двапут ухватили у лажи док је покушавао да објасни одакле му џип и кућа ...
Подели на овим сајтовима

Isti ovaj covek "srpski rodoljub i heroj" je pozivao i skupljao dobrovoljce za pogibiju dok su on i njegov mentor zidali bazene po Beogradu ! Taj isti Tomislav je kad su ga napali da je ubio nekog  za vreme rata u selu Antinu dokazivao svime i svacime kako on uospte nije bio u ratu a kamoli da je nekog ubio jer on zapravo nikoga ne mrzi !

Никола имал неки патриота из садашњице да теби ваља ?

Подели на овим сајтовима

• Гости

јок, само су га двапут ухватили у лажи док је покушавао да објасни одакле му џип и кућа ...
pa ja rekoh da je isto lopov i da treba da odgovara al ovaj je regrutovao ljude i pricao bajke pa drzao i posmrtne nadahnute govore a sve vreme drzao stolicu u Beogradu e to je porazavajuce ! Majke su ostale bez sinova koje je on prikupljao ,eeeeee Srbijooooo
Подели на овим сајтовима

• Гости

Никол имал неки патриота из садашњице да теби ваља ?

Ako je ovaj merilo patriote onda tesko nama ! Ima brate naravno ,ceo nas napaceni Srpski narod o cijoj grbaci mnogi uzivaju al se malo brinu za isti !

Vec sam negde rekao da svi koji su se na ma koji nacin bavili politikom od 1990 - 2009 treba da odu u penziju i da im se zabrani svaki vid politickog delovanja ! Novi ljudi , nove ideje ,nov zamajac nama treba Novo vino u nove mehove

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nedavno ste kupili stan za koji ste podigli kredit od 200.000 evra. Kako možete da otplaćujete ratu koja, prema nekim procenama, iznosi između 2.500 i 3.500 evra?

- Nemojte da preterujete. U to je umešana cela moja porodica i ja taj kredit uspevam da otplaćujem.

Da li ga sami otplaćujete?

- Otplaćuje cela porodica, a moji dodatni prihodi su dovoljni da živimo od toga. Sečem šumu, proizvodim rakiju, imamo baštu iz koje se svi hranimo. Veoma sam skroman u životu. Ništa nikom nisam oteo.

Ja bi zaista voleo da vidim jednog poljoprivrednika koji od secenja sume i prodaje rakije kupi stan od 200 000 eura

Подели на овим сајтовима

Никол имал неки патриота из садашњице да теби ваља ?

Ako je ovaj merilo patriote onda tesko nama ! Ima brate naravno ,ceo nas napaceni Srpski narod o cijoj grbaci mnogi uzivaju al se malo brinu za isti !

Vec sam negde rekao da svi koji su se na ma koji nacin bavili politikom od 1990 - 2009 treba da odu u penziju i da im se zabrani svaki vid politickog delovanja ! Novi ljudi , nove ideje ,nov zamajac nama treba Novo vino u nove mehove

Што ти онда смета видовдан , па сви смо нови тамо, нико није још био на власти а каће не знамо, нове идеје , нови људи , нове речи , нове акције,  стара традиција, старе кокарде, старо име видовдан и тако ... ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...