Jump to content

Beograd: Nasilje trpi čak 80 odsto nastavnika!

Препоручена порука

• Гости

Ни ова професорка ми није јасна-уместо да реагује, било шта да уради тј. да оде код директора или шта већ, она стоји и трпи увреде једног `напаљеног` момка.

Подели на овим сајтовима

Била она јасна или нејасна,ставите се у позицију да вам је то мајка.Шта би сте урадили овој свињи дебелој.Ја му опростио не би сигурно.Зажалио би што се родио.Онда би му пребио родитеље и они би зажалили што су га направили.Сломио би му све кости у телу и то без трунке гриже савести.

Подели на овим сајтовима

???? ??? ????? ??? ???????,??????? ?? ? ???????? ?? ??? ?? ?? ?????.??? ?? ??? ??????? ???? ????? ???????.?? ?? ???????? ?? ?? ???????.??????? ?? ??? ?? ?????.???? ?? ?? ?????? ???????? ? ??? ?? ???????? ??? ?? ?? ?????????.?????? ?? ?? ??? ????? ? ???? ? ?? ??? ?????? ????? ???????.

njemu ili roditeljima?roditelj sam zato to pitam, ja snosim odgovornost za ponašanje svoga deteta, i to samohrani roditelj muškog deteta, ne bi trebao niko drugi da mu "sudi" sama bih mu "presudila"

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

?? ???? ?? ????????,??? ? ?? ??? ??????? ?????? ?? ??? ??? ???? ? ??? ??.

ispri?a?u ti jednu istinitu pri?u ukratko, jer sam i sama, na žalost bila neposredni u?esnikmuškarac, 50 godina, magistar ekonomije, bivši Fulbrajtov stipendista, pravoslavac vernik, razveden, k?erka od 10 godina pripala njemu, radi kao profesor u jednoj srednjoj školi u Bgd., Laza K Lazarevi? mu je idol, partizan ljubavToliko je promiskuitetan da jedna žena izlazi u 15h, druga ulazi u 17, tre?a doalzi u 21h, i tako u krug godinama, ko zna koliko ih je prodefilovalo, njegova k?erka sa svakom od njih sedi i ponaša se najnormalnije, kao da ej svaka od njih "jedna jedina"To dete , ili ta devojka sada ima 21 godinu, kako misliš da ona može da proceni šta ej ispravno kada ej emotivno, emocionalno, moralno i verski hendikepirana ??!!!Toliko o godinama i rasu?ivanjudefinitivno roditelji, porodica, familija, pa i komšiluk koji se pravi lud "jer to nije njihova stvar", škola, društvo, svi redom smo krivi

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

??????????????? ???? ???????? ???? ???? ??????? ?? ?????

Prema onome što smo ?uli, otac je de?aka odmah ispisao iz škole

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=69699&sectionId=33
Po našem zakonu ako ga roditelj ispiše iz škole, može da se upiše u drugu, ali ako je IZBA?EN, e onda ne mere......

dakle roditelj je tu zaštitio svoje "?edo"

Kako Press nezvani?no saznaje, na razgovor u školu pozvan je otac de?aka koji je tukao profesorku. Iako je njegov sin ve? imao jedinicu iz vladanja, otac je bio šokiran saznanjem šta je njegov sin uradio.

- Ocu je skoro pozlilo kada su mu predo?ili dokaze o ponašanju njegovog sina - rekao je za Press jedan od školskih profesora.

Prema onome što smo ?uli, otac je de?aka odmah ispisao iz škole.

Pitam se gde je taj otac bio do tada??!!

Svake druge nedelje sam u školi, moj sin je V-ti razred, prosek 5,0, profesori stalno govore da enma potrebe da dolazim tako ?esto, o  i te kako ima, prvo, moje dete zna da brinem za njega i da mi ej sta?lo do njega, drugo, to su godine"nladala?kog ludila" tre?e apsolutno NIKADA apriori ne verovati svom detetu...tanka je linija koju mogu pre?i a i da ne primete, kada se primeti obi?no je ve? kasno

Подели на овим сајтовима

Па мичу јер је ово доказ и да има правде избацили би га из школе...него тата или мамица ради неђе у државну управу па су за Миља а они су Миљови и Миљо је њихов па дечкићу неће моћ ништа....

Подели на овим сајтовима

evo ga ovde

Ucenik pretukao profesorku na sred casa

pa nesto nisam ubedjen da je ovo nesto novo ... ja sam ovo isto gledao u trecem razredu osnovne skole kad su dvojica osmaka tukli geograficara sto nije hteo da im da dvojku.

to mu dodje 1987. godine. taj lik je stvarno bio siledzija, svi su ga se plasili sa 15, i za njega se znalo da ce kad tad da dopadne zatvora.

i jos par puta sam opet prisustvovao ovakvim tandarijama kasnije, u srednjoj skoli, al to nekako pripisujem '90. godinama u beogradu  ::):

samo mi nije jasno gde ode kucno vaspitanje, nije da sam ga i ja imao puno, sta sam sve radio.

nisam bas pametan, posto jos nemam svoju decu, ali svakako da sa ovako nekim ispustenim na glavu bizgovom ne bi tek tako moglo da razgovara.

a profesor ni ne moze drugacije puno da reaguje u ovakvoj situaciji, ocigledno ovom malouminiku ovo nije prvi put da se ovako ponasa, a profesorka ga je udarila iz straha ocigledno sa pogresno kratkim fitiljem, vec je skapirala sta joj se sprema. iz straha prvo nije smela ni da mrdne, samo ju je odrzavalo sopstveno dostojanstvo da mu ne kaze svasta.

pogresila je sto nije pokusala da razgovara sa njim razumno, posto je vec on krenuo putem bezumlja, vec mu je dozvolila da napravi paradu i divljenje medju njegovim drugarima.

koji inace nisu nista drugaciji od njega ili ga se i oni opasno plase, prema ponasanju koje su prikazali u trenucima posle prvih samara.

sta posle svega ovoga? meni svega nekoliko pada na pamet:

jedno je opajati pod sa njim, koliki god da je.

drugo je tuziti ga, izbaciti ili slicno. sto mu dodje opajati ga na drugi nacin.

treci cutati. sto samo opravdava njegovu akciju opajanja poda sa nekim sledecim u nizu.

cetvrti pomoci mu na neki nacin. ali stvarno mu preusmeriti kolosek. samo se nadam da nije potrebna neka krvava intervencija za tako nesto ...

od ova gornja tri nacina, nijedan njemu ne ide u prilog kao klinji kome je opasno potrebna pomoc, koji je ocigledno pokupio pogresno usmerenu frustraciju negde.

cetvrti - pomoc, stvarno nisam pametan da li bi suze, preklinjanje ili sablazan roditelja nesto pomogle. molitva svakako, ali mi nesto ne lici da je religiozan.

ovakvo ponasanje svakako ne opravdavam ni u kom obliku, ali mora da postoji neki nacin da mu se pomogne, da se odvikne od ovakvih napada mracenja.

a da li ga treba napraviti primerom? ne, ni po koju cenu, ne moze se drustvo eticki crvljivo i moralno raspalo oprati krvlju ili na dusi nekog klinca.

Подели на овим сајтовима

Знам ја њих добро.Кад су пијани и дрогирани онда добију на муд**а,и кад треба тући жену или 2 на 1,тад су јаки. Кад је испред њих неко са правим аргументима мањи су од маковог зрна.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...