grigorije22 Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Ali moze da je ima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Ali moze da je ima kako? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Полицајац Ристо Кнежевић „Част ми је да будем суспендован од овакве власти!“ ЈОШ РАЂАЈУ МАЈКЕ ОБИЛИЋЕ!!! Kakve bre Obiliće,nesretniče?Gde ti vidiš ovde Murata?Gde?Nek ide da ubije Tačija pa da ga odmah proglasimo za sveca što se mene tiče,ali i to bi morao u civilu. Ovaj policajac treba da popije otkaz i kraj priče.Kakva je ovo svinjarija da policajac u uniformi učestvuje u protestu i paradira sa zastavom strane države??Pa to ne nema nigde ljudi moji.Pa taman da je paradirao i sa Srpskom državnom zastavom treba da dobije otkaz,policije je policija,predstavnik izvršnog organa jedne države a ne privatno lice.Kad je van dužnosti i kad skine uniformu i obuce civilku nek ide na kakve god hoće proteste.Ovo je zemlja javašluka i haosa,i povrh svega zemlja neobrazovanih ljudi. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 kako? Lepo da za par godina stvori vojsku od 300 000 ljudi koja ce da bude dobra naoruzana, i da ceka povoljan momenat za napad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Lepo da za par godina stvori vojsku od 300 000 ljudi koja ce da bude dobra naoruzana, i da ceka povoljan momenat za napad Лепо ја причам све време, највећи трол кога су форуми икада видели. Легенда. Ас. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Lepo da za par godina stvori vojsku od 300 000 ljudi koja ce da bude dobra naoruzana, i da ceka povoljan momenat za napad da bi imao jaku vojsku moras da imas jaku ekonomiju....a da bi tako nesto sproveo u delo moras da imas podrsku od svetskih sila....a video si i sam sta su rusi rekli....sami ste bracala....srbine probudi se osvesti se.....ne zivi u oblacima.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Легенда. Ас A sta je ovo As Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 A sta je ovo As pa valjda as...zvezda superstar..... greengrin Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 da bi imao jaku vojsku moras da imas jaku ekonomiju....a da bi tako nesto sproveo u delo moras da imas podrsku od svetskih sila....a video si i sam sta su rusi rekli....sami ste bracala....srbine probudi se osvesti se.....ne zivi u oblacima.... Znas kako kada bi poceli da hapse tajkune i pre svega da im konfiskuju ono sto su opljacakali bilo bi para za jedno solidno vazduhoplovstvo. Imas primer Grcke koja je u katastrofalnoj krizi, a ona se naoruzava kupuje nove lovce F-16. Drugo rusi nisu rekli sami ste braco nego da mi moramo da prednjacimo za nasu stvar a ne oni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Znas kako kada bi poceli da hapse tajkune i pre svega da im konfiskuju ono sto su opljacakali bilo bi para za jedno solidno vazduhoplovstvo. Imas primer Grcke koja je u katastrofalnoj krizi, a ona se naoruzava kupuje nove lovce F-16. Drugo rusi nisu rekli sami ste braco nego da mi moramo da prednjacimo za nasu stvar a ne oni. pa grcku su naoruzali isti oni protiv kojih ti oces da se boris....a sinko moj..rusi su se povukli sa kosova....pa ti vidi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 A sta je ovo As grigorije22 је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 pa grcku su naoruzali isti oni protiv kojih ti oces da se boris....a sinko moj..rusi su se povukli sa kosova....pa ti vidi.... Nije poenta u tome ko ih naoruzava, vec da i pored toga sto im je privreda mozda u gorem haosu nego nasa oni se naoruzavaju. Rusi se jesu povukli sa Kosmeta ali nasom krivicom. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Nije poenta u tome ko ih naoruzava, vec da i pored toga sto im je privreda mozda u gorem haosu nego nasa oni se naoruzavaju. Rusi se jesu povukli sa Kosmeta ali nasom krivicom. sta bre nasom krivicom?poenta je upravo sto ti od drveta ne vidis sumu.....rusi imaju svoje interese kao sto ih ima i zapad...i dok se oni mejusobno nadjebavaju mi najebasmo ko vlasi na ringispilu.....rusi su sami otisli a dobili su kosovo na izvlte..prvi su usli.....niko ih nije terao....ako su uz nas nek udare sankcije eu na gas ..i kazu ako srbima ne vratite kosovo nema nista od ruskog gasa...ali nema toga micko....rusi isto rade sa eu....osvesti se.... Млађони, Sudija, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 sta bre nasom krivicom?poenta je upravo sto ti od drveta ne vidis sumu.....rusi imaju svoje interese kao sto ih ima i zapad...i dok se oni mejusobno nadjebavaju mi najebasmo ko vlasi na ringispilu.....rusi su sami otisli a dobili su kosovo na izvlte..prvi su usli.....niko ih nije terao....ako su uz nas nek udare sankcije eu na gas ..i kazu ako srbima ne vratite kosovo nema nista od ruskog gasa...ali nema toga micko....rusi isto rade sa eu....osvesti se.... Kao prvo nisam neki fanaticni zaljubljenik u ruse, kao drugo rec je o 2003 godini kada Rusija nije imala para da drzi vojne baze van svoje zemlje, pa su tako povukli i vojne jedinice sa Kube i Vjetnama. Danas se Rusija ekonomski oporavila i ne moze da se uporedjuje sa Rusijom iz 90 tih pa ni iz 2003. Trece jesmo krivi tacni tadasnja vlast zato sto se potpuno okrenula zapadu i otkacila ruse. Treba samo procitati izvestaje vikiliksa kako su nase vlasti govorile sa podsmehom o tako jednoj velikoj zemlji kao sto je Rusija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Kao prvo nisam neki fanaticni zaljubljenik u ruse, kao drugo rec je o 2003 godini kada Rusija nije imala para da drzi vojne baze van svoje zemlje, pa su tako povukli i vojne jedinice sa Kube i Vjetnama. Danas se Rusija ekonomski oporavila i ne moze da se uporedjuje sa Rusijom iz 90 tih pa ni iz 2003. Trece jesmo krivi tacni tadasnja vlast zato sto se potpuno okrenula zapadu i otkacila ruse. Treba samo procitati izvestaje vikiliksa kako su nase vlasti govorile sa podsmehom o tako jednoj velikoj zemlji kao sto je Rusija oces da mi kazes da nije imala para da finsira neki mali kontigent vojnika?pa el si ti stvarno toliko naivan?jedan samo jedan da je ostao....to bi znacilo prisustvo rusije na kosovu....pa ismejavamo i amerikance..ali njima igra ona stvar...vec rade ono sto im se hoce..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука