Sir Oliver Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Ozbiljan je psihijatrijski poremećaj kad misliš da si samo ti u pravu, ali to je za neku drugu temu... Manolis and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Neka sam ja detinjast, samo vi ne izbegavajte da citate pravoslavne svetitelje i sta kazu, pa vam onda mozda sine lampica idea mislim, kazem, nije mi jasno zasto jesti celofan od cokolade .mislise. :lol: Ovako, nacrtam ti to. Pogle ovu akciju, zajedno su je organizovali katolici i pravoslavci. Stop genocidě 17.7.08 MODLITBY U APOLINÁŘE KATOLICKÝ KNĚZ KAREL DACHOVSKÝ A PRAVOSLAVNÝ KNĚZ LIBOR HALÍK i MILOSLAV PLETANEK VIDEO (tamo su oni na tom videu): http://cs.gloria.tv/?media=10104 taj na tom gore videu je on: http://cs.gloria.tv/?user=416 i radi toga je tamo kod nas na Gloriji, a ne da bi tražio nekakvu istinu i pokatoličio se. Druga sad stvar što osim tih tema zbog koji je tamo objavljuje i masu priloga koji s tim nikakve veze nemaju. Bolje reći misionari, al ni tako mu niko to tamo ne brani. A ja sam ovdje radi ovoga: I radi ovoga. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Ti valjda dobro znas sta ja mislim o arhetipskoj kombinaciji boja, tako da nemoj da se nastavljamo :lol: Zju vec je 23:23 odo da pajkim, caolino Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Ti valjda dobro znas sta ja mislim o arhetipskoj kombinaciji boja, tako da nemoj da se nastavljamo :lol: Zju vec je 23:23 odo da pajkim, caolino Misliš ovo? U pravu si, izgleda to nekako previše gayli. Al ako već nešto mora onda bolje to nego ovo. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Gospodine Marko_13, ni vi nedostajete u toj priči vi ste tu prisutni u ličnosti Kurijela. Код Вас нема једна прича, већ читав том унијатског деловања. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Код Вас нема једна прича, већ читав том унијатског деловања. Ti si zastario ko to egipatsko kamenje u Karnaku: http://www.egyptphotos.xf.cz/index-soubory/karnak.htm Kad smo se ja i Zawizsa stiglli naučit da se to više ne kaže "unijatsko delovanje" već "ekumenizam" mogao bi se i ti nečem priučit od nas Ekumenizam se to sad kaže! :shot: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Zna li neko da nam objasni simboliku imena u pripovedci "Pilipenda"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 ne znam tačno ali mislim da je to od Pilip, tj Filip, verzija imena koju koriste dalmatinci srbi, a ovaj dodatak je augmentativ valjda. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Боље би било да Ви нама објасните симболику унијаћења у савременој Србији на почетку 21. века. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Kad smo se ja i Zawizsa stiglli naučit da se to više ne kaže "unijatsko delovanje" već "ekumenizam" mogao bi se i ti nečem priučit od nas Ekumenizam se to sad kaže! Eufemizacija ( http://www.srpskikulturniklub.com/eufemizacija ) je cudo i drago mi je da raskrinkujes samo znacenje reci ekumenizam. Ne zbog mene nego zbog onih sto misle da taj pokret sluzi za misionarenje Pravoslavlja po svetu i njegovo promovisanje a sve da bi se `` tamo neko`` spasao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Stvarno unikatna tema. Jezuitsko proleće u Vatikanu Simbolika unijaćenja u Srbiji na početku 21. vijeka, misliš na ovo. http://www.veengle.com/s/Srpska%20unijatska%20crkva.html Jezuitsko proljeće u Vatikanu, hahahahaha, kakvo proljeće more je ona našla u Vatikanu gdje je prosjek godina 70 zajedno i sa onim mladencima od švicarske garde, ahahahaha. To bi ti kardinali još bili polaskani ovim Oljinim naslovom, niko ne voli da mu se kaže da je star, pa ni kad je jednom nogom u grobu što se kaže a što je u Vatikanu skoro normalna situacija. Hahahahaha! Slow Motion Northern Cardinal Cardinal Pride (HD Test Video) https://www.youtube.com/watch?v=nDsX5-cg4vk Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Eufemizacija ( http://www.srpskikulturniklub.com/eufemizacija ) je cudo i drago mi je da raskrinkujes samo znacenje reci ekumenizam. Ne zbog mene nego zbog onih sto misle da taj pokret sluzi za misionarenje Pravoslavlja po svetu i njegovo promovisanje a sve da bi se `` tamo neko`` spasao. Vama treba davati takva objašnjenja kad ne razumijete normalna, tj. pravite se da ne razumijete. Jeste li vi slučajno od onih mladeneca koji pune glave ovakvim videima, da s vama ne gubim dalje vrijeme? Nemam vremena na gluposti i glupiranja nekakva. Vrijeme je money, mladenci, lako ga utrošiš al ne dobiješ natrag. http://www.veengle.com/s/Srpska%20unijatska%20crkva.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Odlican link. Hvala. Imas ti sigurno mnogo vise vremena nego sto ti treba. Nije lako iznalaziti svakojake moguce video snimke koje ama bas niko i ne gleda, a pritom ispisati petocifreni broj poruka. Izgleda i da nemas drugi posao. Sto se tice Jezuita, budi srecan sto se niko ne interesuje da prevede tekstove sa Grckih sajtova o njima. Tek tad bi video sta je kritika potkrepljena i cinjenicama i slikama i kakve su samo zlocine cinili ``postovani`` Jezuiti nad Grckim narodom u cilju unijacenja ili ekumenizma kako ga sada zovete. Iz tog je perioda je i njihova cuvena krilatica CILJ OSVECUJE SREDSTVA koja se i u Hrvatskoj koristila. Ovo sto je Olga Cetverikova napisala je samo malo otkrivanje stvarnog lica ovog reda i zato budi zadovoljan sto je ovo samo mrvica toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Odlican link. Hvala. Imas ti sigurno mnogo vise vremena nego sto ti treba. Nije lako iznalaziti svakojake moguce video snimke koje ama bas niko i ne gleda, a pritom ispisati petocifreni broj poruka. Izgleda i da nemas drugi posao. Sto se tice Jezuita, budi srecan sto se niko ne interesuje da prevede tekstove sa Grckih sajtova o njima. Tek tad bi video sta je kritika potkrepljena i cinjenicama i slikama i kakve su samo zlocine cinili ``postovani`` Jezuiti nad Grckim narodom u cilju unijacenja ili ekumenizma kako ga sada zovete. Iz tog je perioda je i njihova cuvena krilatica CILJ OSVECUJE SREDSTVA koja se i u Hrvatskoj koristila. Ovo sto je Olga Cetverikova napisala je samo malo otkrivanje stvarnog lica ovog reda i zato budi zadovoljan sto je ovo samo mrvica toga. Odlično, i meni je drago da ti je taj link s videima toliko napomoćan, sad ćeš imati šta gledat do Vaskrsa, svaki dan po jedan fimić. Imate tu i ovu lijepu temu pa tako imate svaki put razlog za radovanje nad temama kao ova koje ovdje na vas čejkaju da ih pročitate i po nekoliko puta uzastopno a svaki put sa još većim ushićenjem. Samo davajte što više tema o jezuitima, papama pa će to tek onda biti ono pravo da se ima ćovjek čemu radovat. Bez papa i jezuita ništa! Dobro još da ste na to nadošli sami, hahahahaha. Koliko malo je čovjeku dosta da bude radostan a koliko često mu i to malo nedostaje. Vidiš. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука