Zawisza Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Daće mu čika Zawisza bobone... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Odlicno Zitije Zavisa, rekoh ti. Vec se izuzetno slatkorecivo moze napisati, jos malo ti hvali. Samo napred. Ma gde odlično, daleko je od odličnog....al hvala, hvala na pohvali, to mi drugovi daje ovako elan da nastavim u tom pravcu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Pitah te nesto Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Pitah te nesto Za privatne stvari koristi se opcija privatne poruke, naučite već jednom neka pravaila koja vladaju i na ovom i na svakom drugom forumu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Privatno?! lol pa necu da ti se udvaram, neg te pitam najnormalnije pitanje... a inace sta to moze da se sakrije nije mi jasno, slabo nesto kontas te stvari kojima se bavis A sto ne pises onda privatno te stvari oko gadjanja ciglama, nego tu svima na uvid dajes? Kladim se da cigla nije proletela ni blizu tebe jel tako? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Chocolate Orthodox Church. http://www.neatorama.com/2006/11/11/chocolate-orthodox-church/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Mene stvarno cudi, kako to vas dvojica, pored tolko tema na forumu o pravoslavlju i pravoslavnim svetiteljima itd. da ste i dalje u toj katolickoj crkvi koja se bavi samo formom i prosto je bleda kopija originala, e to mi stvarno nije jasno niti moze da se objasni... marko_13 and N.Petrovic је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Mene stvarno cudi, kako to vas dvojica, pored tolko tema na forumu o pravoslavlju i pravoslavnim svetiteljima itd. da ste i dalje u toj katolickoj crkvi koja se bavi samo formom i prosto je bleda kopija originala, e to mi stvarno nije jasno niti moze da se objasni... isto ti je to sve, imamo i mi sv. Savu Srbskog I slavimo ga ko i vi, isti sv. Sava ko u vas, samo što je u vas pravoslavni a u nas katolički. Благовесник and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Господине Завиша, Вас кад човек чита схвати да је оно што је описивао Симо Матавуљ дечја проза у односу на оно што Ви данас радите у Србији на пољу прозелитизма. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 isto ti je to sve, imamo i mi sv. Savu Srbskog I slavimo ga ko i vi, isti sv. Sava ko u vas, samo što je u vas pravoslavni a u nas katolički. Ne pricam o tome sta slavite, nego kako slavite i ne moze biti ni slicno a kamoli isto, citajte pravoslavne knjige pa ce vam biti jasno sta je to sto kod katolika nema ili tolko retko da se sveukupno moze na prste izbrojati, ne vredi da mi pises nikakve objasnjenja, stvar je vrlo prosta, uzmite citajte pa cete videti, ali jasno je to vama samo eto dal je ego u pitanju ili navika, al bice da je namerno protivljenje istini... samo kazem cudi me, pricate i citate srpski pa mi nije jasno... Zayron and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Ne pricam o tome sta slavite, nego kako slavite i ne moze biti ni slicno a kamoli isto, citajte pravoslavne knjige pa ce vam biti jasno sta je to sto kod katolika nema ili tolko retko da se sveukupno moze na prste izbrojati, ne vredi da mi pises nikakve objasnjenja, stvar je vrlo prosta, uzmite citajte pa cete videti, ali jasno je to vama samo eto dal je ego u pitanju ili navika, al bice da je namerno protivljenje istini... samo kazem cudi me, pricate i citate srpski pa mi nije jasno... Stvarno si smiješan, ne nasmijavaj me toliko. Mi nismo tu da bi našli nekakvu istinu, tu mi već imamo onakvu kakvu mi smatramo istinitom istinom, mi smo ovdje radi dijaloga, ako si to do sada uspio nekako primjetiti. Isto kao što ni ovaj pravoslavni sveštenik. http://cs.gloria.tv/?user=416 na našem katoličkom sajtu nije da bi tamo našao nekakvu istinu koju još nema i koja mu fali već radi istog tog dijaloga s nama, radi zajedno s katolicima na zajedničkim projektima tičući se promocije hrišćanskih vrijednosti kao hriščanski brak, protiv gay-propagande, abortusa itd. Ne budi tako djetinjast, odrastao si momak. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Јесте Јосипе, како то не можеш видети? Тврдоглави Моравцу! :Д Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Stvarno si smiješan, ne nasmijavaj me toliko. Mi nismo tu da bi našli istinu, tu mi već imamo onakvu kakvu mi smatramo istinitom istinom, mi smo ovdje radi dijaloga, ako si to do sada uspio nekako primjetiti. Isto kao što ni ovaj pravoslavni sveštenik. http://cs.gloria.tv/?user=416 na našem katoličkom sajtu nije da bi tamo našao nekakvu istinu koju još nema i koja mu fali jer tu već ima več radi istog tog dijaloga, radi zajedno s katolicima na zajedničkim projektima tičući sepromocije hrišćanskih vrijednosti kao hriščanski brak, protiv gay-propagande, abortusa itd. Ne budi tako djetinjast, odrastao si momak. Neka sam ja detinjast, samo vi ne izbegavajte da citate pravoslavne svetitelje i sta kazu, pa vam onda mozda sine lampica idea mislim, kazem, nije mi jasno zasto jesti celofan od cokolade .mislise. :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Stvarno si smiješan, ne nasmijavaj me toliko. Mi nismo tu da bi našli nekakvu istinu, tu mi već imamo onakvu kakvu mi smatramo istinitom istinom, mi smo ovdje radi dijaloga Jeste greh u posno vreme, ali se iskidah od smeha.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 Господине Завиша, Вас кад човек чита схвати да је оно што је описивао Симо Матавуљ дечја проза у односу на оно што Ви данас радите у Србији на пољу прозелитизма. Gospodine Marko_13, ni vi nedostajete u toj priči vi ste tu prisutni u ličnosti Kurijela. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука