Баба Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Besmislen. Ionako se znalo sta ce da bude na kraju. I sada ce da bude isto, na kraju ce uvek biti kako velike sile kazu. Ne pricamo ovde o tome da ima ikakve neizvesnosti sta ce na kraju biti. I uostalom, koji rat? To je bilo bombardovanje. A mi glineni golubovi. Тако је било и 1941...1914...1804...итд. МЕЂУТИМ...бесмисао је ипак нешто друго Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Pa zasto se pregovara sa Srbijom ako je Kosmet ODAVNO izgubljen? Zbog ulaska u EU, ako već hoćemo tamo - oni ne bi još nerešenih situacija i otvorenih problema. I oko nekih tehničkih stvari i sitnica na terenu. Ne znam šta ti znači "odavno", ali od 1999. godine, nakon veličanstvene pobede nad NATO paktom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Zbog ulaska u EU, ako već hoćemo tamo - oni ne bi još nerešenih situacija i otvorenih problema. I oko nekih tehničkih stvari i sitnica na terenu. Kakva neresena situacija ako je sve reseno 1999-te? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragan Radomirovic Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Udruzenje POSTANJE + saopstenje za javnostVanrednim merama i strategijom ekonomske solidarnosti, platformom natalitetnog razvoja, udruzenje podrzava opstanak i povratak Srba na Kosovo i Metohiju, a radi ocuvanja Hriscanskog identiteta u Svetu, kulturnog nasledja Evrope i to teritorijalnom identifikacijom srpskog integriteta i suverenitetom na Kosovu i Metohiji.U.O. POSTANJEDragan Radomurovic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Kakva neresena situacija ako je sve reseno 1999-te? Oni na njih gledaju kao na nezavisnu državu, i onda "imamo loše međususedske odnose". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Oni na njih gledaju kao na nezavisnu državu, i onda "imamo loše međususedske odnose". Kako gledaju "ONI" kada ih nisu sve clanice EU priznale? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Kako gledaju "ONI" kada ih nisu sve clanice EU priznale? Najbitnije države EU su priznale. Nije zvanično EU, ali Nemci npr. pojedinačno kažu, a oni imaju mogućnost da zaustave integracije, pa mu dođe na isto. A oko nekih stvari klinč i dalje traje, ali su to relativno male stvari, i to jer se ovuda ne prihvata poraz. Ali da sad Dačić i Vučić mogu da "predaju Kosovo" je nemoguće. Eventualno taj jednoprocentni udeo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Necemo u EU edit: posto si editovao tj izbrisao ono "ako vec hocemo u EU"... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Najbitnije države EU su priznale. Nije zvanično EU, ali Nemci npr. pojedinačno kažu, a oni imaju mogućnost da zaustave integracije, pa mu dođe na isto. Pa postoje i zemlje koje ce Kosovu da zaustave integracije, dozvoljavaju kriminalcima da grade drzavu bez institucija, a i sami znaju da ne zasluzuju drzavu. A kad vec pricamo on najbitnijim drzavama, zar na njima nije najveca odgovornost da stite i brane pravo na imovinu? Mi ugovorom imamo da je Kosovo sastavni deo Srbije, pored toga sto ne mozemo 100% da upravljamo dole, sad se javljaju neke " bitne " drzave, da sruse civilizacijsku borbu za imovinu, za koju su se i same borile. To je sramno da sami potpisnici govore nama da ono sto su potpisali vise ne vazi, mogu da nam govore, ali ne smeju da nam namecu odluku, jedino ako mi dobrovoljno pristanemo. Oko toga ne bi trebalo da bude polemike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Placitum Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ne znam da li je neko od vas uclanjen u pokret Dveri,posto nisam citao sve strane ali mislim da dveri trenutno nemaju kapacitet da vode drzavu,malo su dvolicni mislim na to sto ih finansira DS http://www.svetisavadezeva.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Kako gledaju "ONI" kada ih nisu sve clanice EU priznale?da opet ponovim dosadan sam! Zbog neutralnosti treba doneti deklaraciju da misija toliko ne postuje neutralnost da se Srbija stavlja i predfazu da objavi Okupaciju. Vratiti sve i 1244 i medjunarodnim pravom se boriti protiv sile. Ovo bi recimo jako odgovaralo nekim zemljama da se okupacije vise ne moraju resavati vojnim dejstvima vec medjunarodnim pravom. PRAVO PROTIV SILE! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ne znam da li je neko od vas uclanjen u pokret Dveri,posto nisam citao sve strane ali mislim da dveri trenutno nemaju kapacitet da vode drzavu,malo su dvolicni mislim na to sto ih finansira DS Намаш добре информације. Двери финансирају ДС. Шалу на страну, али ово је смешна оптужба. Могу и ја причати за тебе са пружаш сексуалне услуге за паре, а без икаквог покрића. Тако изгледају ови напади на Двери. Одмах да кажем да ја нисам за Двери, али из других разлога. И много што шта им замерам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 @@Ђорђе Р, Ne trudi se, nije isključeno da je trol. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Kažu Dveri su dobile pare od DS da uzurpiraju trenutnu vlast...Moguće je.No kakve to veze ima sa izdajom Kosova ?Zar je trenutna vlast važnija od Kosova?Ili zar nije sad pravi momenat da se vladarima kaže šta narod misli o njihovim potpisima u Briselu ?Sve jedno je ko je poveo proteste, sami protesti su bitni, jer ovde je jasno dok nema protesta vlast radi šta hoće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Српска полиција: Немојте подлећи притисцима Запада 07 април 2013 Вести Када поруке пошаљу Српска црква и полиција, онда је то упозорење и овима „унутра“ и онима „напољу“. Писмо највишим органима државе Србије послали су чланови и руководство Синдиката српске полиције које објављујемо у целини. У овим тешким данима који су пред нама, када западни моћници ултимативно условљавају државни врх Србије да се одрекне својих гробова, палих јунака из свих ратова, манастира и светиња, и свог народа на Косову и Метохији, чланови и руководство Синдиката српске полиције желе да охрабре државни врх Србије, а посебно нашег министра и премијера Ивицу Дачића да одоли притисцима и донесе исправну и мудру одлуку, пресудну за будућност грађана Србије. Поздрављамо чврст став државног врха, Владе Републике Србије, премијера Ивице Дачића, првог потпредседника Александра Вучића и свих других који одолевају притисцима запада у настојању да нам ослабе преговарачке позиције, стављајући нам у изглед да ће нам пут у ЕУ бити отежан ако не пристанемо на ултиматуме сепаратиста. На жалост, стиче се утисак да неке странке у Србији, односно чеони људи тих странака, сматрају да понуђен споразум треба прихватити чак и ако тиме губимо и ово мало што имамо на Косову и Метохији а све зарад кредибилитета у односима са међународним партнерима, и ако је очигледно од тога немамо никакве конкретне користи. Срамно је помислити, а камоли рећи, да треба прихватити понуђено решење за Косово и Метохију, као и да треба затворити део историје и окренути се будућности!? Ми полицајци Републике Србије, питамо се каква је то земља која треба да заборави прошлост и на чему треба да градимо своју будућност? Да ли на темељима сазданим од лажи запада да смо агресори, лопови, убице и ратни злочинци? Да ли на таквој лажној слици пропагандиста са запада треба да градимо будућност, или поносно уздигнуте главе кажемо ко смо какви смо и какви ће мо бити. Историјска је чињеница да су Срби као народ, водили искључиво одбрамбене ратове, да смо били мета многих освајача, да су нам насилно отимали територију а уједно покушавали да сломе дух поштеног и слободарског народа, ево то чине и сада у 21. веку. Април је месец када се сећамо НАТО агресије и бомби, када су нас бомбардовали и савезници у 2. Светском рату, када је смрт над цивилима била колатерална штета, када и дипломатијом покушавају да нам отму Косово и Метохију а народ натерају у егзодус! Ево, ових дана у априлу месецу нам и даље прете, као да претњи, ратова и бомби није било довољно!? Синдикат српске полиције позива све важне чиниоце у Србији на национално јединство, да подрже премијера и првог потпредседника Владе Србије, који су спречили покушај да се укину институције државе Србије на Косову и Метохији и замене институцијама лажне државе Косово. Шеф службе за информисање и портпарол Синдиката српске полиције Драган Жебељан http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=43600%3A2013-04-07-07-18-55&catid=48%3Avesti&Itemid=103 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука