Jump to content

ДВЕРИ : Овако више не може !

Оцени ову тему

Препоручена порука

A ako ROSU, il kako se već oni debili zovu, upadnu u severnu Mitrovicu? A upašće kad-tad sigurno, jer ih podržava zapad. Šta ćeš onda? Da kukaš Rusima da dođu? Da uputiš oštar protest UN? Da upadnemo dole i započnemo novi rat?

ovaj jedan kaze da je cele noci targetirao nekakve albanske ciljeve na ERepublici,

pa ce verovatno imati korisna iskustva preneta sa virtuelnog na pravi svet!  .mislise.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

A ako ROSU, il kako se već oni debili zovu, upadnu u severnu Mitrovicu? A upašće kad-tad sigurno, jer ih podržava zapad. Šta ćeš onda? Da kukaš Rusima da dođu? Da uputiš oštar protest UN? Da upadnemo dole i započnemo novi rat?

Ne nego da mobilisem srbe i posaljem na Kosmet.

A one koji pozivaju na dezerterstvo po zakonu koji vlada u tim uslovima.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pametan si covek pa mi objasni ovo:

Na pocetku kazes "ako ROSU upadnu u Mitrovicu", a na kraju "da upadnemo dole i zapocnemo novi rat".

Hajde objasni mi kako prosecna osoba moze u dva reda da stavi ovako suprotstavljene recenice a da to predstavi kao neku " logicku celinu".

Подели на овим сајтовима

Na pocetku kazes "ako ROSU upadnu u Mitrovicu", a na kraju "da upadnemo dole i zapocnemo novi rat". Hajde objasni mi kako prosecna osoba moze u dva reda da stavi ovako suprotstavljene recenice a da to predstavi kao neku " logicku celinu".

:D

Dobro, ako ROSU izvrši agresiju na severnu Mitrovicu, da mi uđemo da bi ih branili. Sad bolje?

Nego, možemo mi da se zezamo, ali tri stvari stoje: 1. na Kosovu je NATO pod imenom KFOR 2. Šiptari imaju podršku zapada 3. Šiptari nikada ništa ne rade ako im zapad prvo to ne odobri. Znači, ako upadnu uz podršku NATO-a na sever, a mi ne pregovaramo sa EU i prenesemo sve na UN kako kažeš, imaš li neku ideju kako da to rešimo, a da ne zaratimo opet sa NATO-om?

Подели на овим сајтовима

:D

Dobro, ako ROSU izvrši agresiju na severnu Mitrovicu, da mi uđemo da bi ih branili. Sad bolje?

Nego, možemo mi da se zezamo, ali tri stvari stoje: 1. na Kosovu je NATO pod imenom KFOR 2. Šiptari imaju podršku zapada 3. Šiptari nikada ništa ne rade ako im zapad prvo to ne odobri. Znači, ako upadnu uz podršku NATO-a na sever, a mi ne pregovaramo sa EU i prenesemo sve na UN kako kažeš, imaš li neku ideju kako da to rešimo, a da ne zaratimo opet sa NATO-om?

KFOR je pod komandom UN. Tamo je po odluci UN na osnovu rezolucije 1244 a ne zato sto je Nato tako odlucio. U tome i jeste poraz Natoa u ratu 1999 god.

Подели на овим сајтовима

Биће устанак, као што је био у Прешевској долини. Војска и полиција наше државе неће учествовати, али неће ни гушити устанак. Герилска борба, четничка.

Не дај Боже да до тога дође.

Уме наш народ да се бори и без тенкова и артиљерије, диверзантски. А ми ћемо добити санкције, јер ћемо бити оптужени да помажемо устанак, и никако не би могли разуверити свет у супротно.

Нема шансе да то НАТО допусти, зато што би њихови војници били глинени голубови, и имали би више жртава него у Ираку и Авганистану. Не би правили слободну територију, зато што не би никако могли да је бранимо. Само би се појављивале оружане групе ниодкуда, нападале, и нестајале. Не би смели немци у данашње време да стрељају 100 цивила за једног војника.

Подели на овим сајтовима

Kakve veze ima Parada Dverana sa zandarmerijom? 

A, znam... verovatno oces da mi kazes da necete praviti incidente jer ce ovi da vas tabaju ako pokusate... pa dobro... seems legit ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

U tome i jeste poraz Natoa u ratu 1999 god.

Iz kog li si ti crtanog filma iskocio.... 

A one koji pozivaju na dezerterstvo po zakonu koji vlada u tim uslovima.

Samo me zanima, da ti sin bude dovoljno star... dal ces da ga posaljes dobrovoljno? (:

Ili ce on tatinim stopama da podrzava ratove iz daljine. :P

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Iz kog li si ti crtanog filma iskocio.... 

Samo me zanima, da ti sin bude dovoljno star... dal ces da ga posaljes dobrovoljno? (:

Ili ce on tatinim stopama da podrzava ratove iz daljine. :P

Kao i svi. Da se javi na zov otadzbine. Pa necu valjda da ga vaspitam da bude klosar koji ce da podvija reop?

Kako bi se ti poneo?

Подели на овим сајтовима

Svašta, najgluplje je poginuti uzalud. Nije više ratovanje kao što je bilo, da se zaista računa doprinos pojedinca, i da zaista nečija smrt bude smislena.

Zar treba ljudi da ginu, a onda da se sve politički reši, kao što sad biva? Zašto si poginuo? Zato da bi se neki političar obogatio ili dokazao svoj narcizam?

Jedini rat koji ima smisla je odbrambeni, u svrhu zaštite drugog čoveka. Ne samo svog sunarodnika, već i protivnika.

Prosto, politika je sad vrlo globalna stvar; nema interesa dva kralja, već mnogo, mnogo učesnika. A i sredstva rat su mnogo masovnija nego ranije. Jednostavno, kao potomčica :) ljudi koji su išli u rat kad je trebalo, i iz vojničke porodice, i kao neko ko se lično, a i transgeneracijski, seljakao zbog ratnih uslova, apsolutno smatram da je rat u ovom trenutku veoma besmislen...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...