Sidarta Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Više nego ikada ovih dana razmišljam o ovoj narodnoj uzrečici i kako se ona ne jednom u životima svakog od nas desila, sa većim ili manjim posledicama koje je neka šala prouzrokovala. Šale se prave kada su ljudi radosni, veseli i šalimo se sa ljudima koji su nam dragi, bliski, a onda iz nekog razloga ta šala se loše završi , kao da se đavo umeša i učini da šala to više ne bude i da stvari odu takvim putem da prijateljstva ili drugarstva pokvare. Rešenje opet leži u našoj dragoj hrišćankoj duhovnosti, pa tako, kao kada smo tužni ili nas muče brige te stvari predajemo Gospodu, tako bi trebali i sa veselošću i radošću isto da učinimo. Da prvo radost predamo Bogu i da u mislima zahvalimo na tome što nas čini srećnim, a onda ćemo valjda od boga dobiti mudrost ophođenja prema onima sa kojima se šalimo i kojima pokazujemo svoju radost međusobnog družanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Је ли то она: "Однијео враг шалу"!? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Је ли то она: "Однијео враг шалу"!? Da baš ta! .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 А што баш у женском кутку? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Је ли то она: "Однијео враг шалу"!? Читам наслов теме и питам је ли то та....... fmqmtx тачно нисам добро bliss jeeee Но добро, сад ћу озбиљно! Хм....шала! Па ја се шалим, стално и увијек! И увијек на свој рачун. Искуство ме научило да људи понекад и не схвате шалу па се наљуте или те погрешно протумаче па на основу тог свог тумачења донесу неки закључак, и то погрешан, јер су погрешно схватили !. Нашалим се ја и на рачун другог, али то је мој добар пријатељ који зна да је то шала и који ће то искључиво тако и схватити и прихватити! И ту онда ђаво нема посла Драгана Милошевић, Sidarta, Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 А што баш у женском кутку? Zato što volim ženski kutak .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ne zovite djavola doci ce sigurno meni vise lici na to Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука