GeniusAtWork Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Izvor: Beta, Danas Beograd -- Mesečna pretplata za RTS biće ukinuta, a javni servis će u naredne tri godine preći na finansiranje iz republičkog budžeta, piše dnevni list Danas. Prema saznanjima tog lista, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić odlučio je da će se javni servis u naredne tri godine finansirati isključivo iz budžeta, pošto je nedavno odbacio predlog da se pretplata za RTS naplaćuje preko poreza na imovinu. Vučić je, prema istom izvoru, obavestio one koji učestvuju u pisanju zakona o elektronskim medijima da pretplatu treba ukinuti i da ne treba uvoditi nove namete građanima, već da će se javni servis finansirati iz budžeta dok se ne pronađe bolje rešenje.Ostalo je da se reši pitanje na koji način će biti garantovana nezavisnost uređivačke politike RTS-a i Radio-televizije Vojvodine, dodaje se u tekstu u listu "Danas". B92 ЗАЛУТАЛИ О..Н, Silence , Nicholas and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 И овако нисам плаћао! Ignjatije, Пг, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 videcemo da li je tacno... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 A што га једноставно не би укинули (ртс)? Баба, Maja Little Owl, kron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Bilo tačno ne bilo, pretplatu im neću platiti, greh je plaćati pretplatu za program RTS. И овако нисам плаћао! Takođe. Mилена КШ and Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Претплата? Шта је то? animal-smiley-075 Бојан Сарачевић and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 A што га једноставно не би укинули (ртс)? Ko će onda da puštaa bolji život srećne ljude, porodnično blago Ja da se pitam mogli bi da ukinu sve stanice i onako nigde ništa pametno ne može da se nađe kron, Пг and Баба је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Nije sija nego vrat! Pa ko puni budzet nego opet gradjani Srbije tj. poreski obaveznici. Sada i oni koji nisu placali RTS ima da ga placaju ali indirektno...Strava sta sve serviraju ovom narodu i sto je jos strasnije - "prolazi im" Juan Valdez, nana, R.Žiskar and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ja ne gledam TV i neću da se dinar koji "priložim" u državni budžet, daje na bilo koje TV stanice. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 A што га једноставно не би укинули (ртс)? Ne treba ga ukinuti nego prosto im nametnuti trziste, pa ako vrede neka opstanu a ako ne, sami ce nestati tj.bankrotirati. RTS treba da se finansira sam a ne da na platnom spisku stoji masa ljudi koji nikada nisu ni krocili u zgradu RTS-a a gradjani preko pretplate da im isplacuju plate. Da ne pricamo da ga placamo 2 puta-jednom preko pretplate a drugi put preko kablovske... Pljacka "par excellence"! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Kad ce gospodar Vucic da naredi snimanje & emitovanje kvalitetnog skolskog, dokumentarnog, obrazovnog, naucnopopularnog, umetnickog... programa? Ko bi se bunio da se izdvaja novac za kvalitet? Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Значи убеђен сам да ће се у Војводини и даље наплаћитави тв претплата. Овде сине све има да платиш и шта си потрошио и шта ниси, ми смо још увек у Аустро-Угарској што се тиче функционисања плаћања држави, али не и стандарда...но Јелко Кацин ће се већ постарати... Званично смо ми у истој дежели али незваично код нас не постоје дужници за струју који дугују више од 20 000 динара. Док рецимо причам са некима из Шумадије који кажу да имају и по 50 000 за струју. Овде би електровојводина конфисковала кућу таквом дужнику да се наплати. Грацки превоз никад није био фри. Београђанлије ми кукају како сад имају тај бус-шлус... и контролоре. Ма иди јаки контролори уђу на предња врата и док дођу до задњих врата сви који се шверцују изађу из буса и сачекају други. Овде сине тога нема. Контролори кад уђу у бус, само се предња врата отварају таман да је неко тог момента добио инфаркт...само предња. - Мајсторе баба умире, отвор задња да је изнесемо на воздух! - А јел има карту?! - Од куд знамо, занемела је! - Прво је претресите да видите дал има карту, па ако има донесите је до предњих врата ! А цене су нам такође као у некој другој држави. Ја за исте паре купим исте ципелке у Београду двоје пари у Новом Саду једва један пар. Приде најгори тв програм има РТВ, а ни радион није ништа бољи. Сем оне смешне серије "државни посо" све остало је нешто у паорском фазону. И сад у Новом Саду живи око пола милиона људи у осталим градовима Воше још толико људи, дакле паора реално имамо мање нег Шумандија. Ал сине све су нам вести и све инфо о кукурузима. - Добар дан. - Добар дан. - Ево смо у селу Сиригу , гледате нову серију "Петказање" једну од многих паорских документараца. Баба Милева јел родио кукуруз ове године? - Јесте. - Оћел бити дебелих свиња. - Биће. - А јел имате мангулице. - Немамо. Ми Херцеговци никад нисмо држали мангулице, који ће нам то. Ал кукуруз је солидан, да извинеш волки ( и одмерава баба рукама) ... Јаков., Manolis, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Значи убеђен сам да ће се у Војводини и даље наплаћитави тв претплата. Овде сине све има да платиш и шта си потрошио и шта ниси, ми смо још увек у Аустро-Угарској што се тиче функционисања плаћања држави, али не и стандарда...но Јелко Кацин ће се већ постарати... Званично смо ми у истој дежели али незваично код нас не постоје дужници за струју рецимо који дугују више од 20 000 динара. Док рецимо причам са некима из Шумадије који кажу да имају и по 50 000 за струју. Овде би електровојводина конфисковала кућу таквом дужнику да се наплати. Грацки превоз никд није био фри. Београђанлије ми кукају како сад имају тај бус-шлус... и контролоре. Ма иди јаки контролори уђу на предња врата и док дођу до задњих врата сви који се шверцују изађу из буса и сачекају други. Овде сине тога нема. Контролори кад уђу у бус, само се предња врата отварају таман да је неко тог момента добио инфаркт...само предња. - Мајсторе баба умире, отвор задња да је изнесемо на воздух! - А јел има карту?! - Од куд знамо, занемела је! - Прво је претресите да видите дал има карту, па ако има донесите је до предњих врата ! A dobri su jednom je vozač ja mislim 3 minuta čeko na stajalištu da oni prođu ceo bus da pretresu. Mada nema ih često idem svakim busom minimalno dva puta i nisam ih evo već mesec i po - dva video. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 A dobri su jednom je vozač ja mislim 3 minuta čeko na stajalištu da oni prođu ceo bus da pretresu. Mada nema ih često idem svakim busom minimalno dva puta i nisam ih evo već mesec i po - dva video. Да, ал зато шофер отвара само предња врата ( говорим у Новом Саду) и ко год уђе мора да покаже карту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Да, ал зато шофер отвара само предња врата ( говорим у Новом Саду) и ко год уђе мора да покаже карту. Ma de otvara, nađe se neko, možda jedan u 15. uglavnom otvaraju sve u isto vreme. Ili eventualno ono kao prvo otvore prednja pa 2-3 sekundi kasnije ostala, a ti ako se švercuješ sačekaj da se otvore pa uđi, retko ko će da te smara. Nego video sam par puta careve ne da neće da pusta nego ono kad ovaj pokuša da uće ovaj zatvori vrata onako ispred nosa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука