Jump to content

Отварање ЖРУ подфорума за упознавање и брак

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?  

187 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?

• Да, веома лепа идеја
    • Не, то никако
    • Нисам о томе размишљао/ла
    • Одмах да се покрене, помоћи ће људима

Препоручена порука

На страну то што има аутомобил, скроз небитно, тестирао их је и то успешно.

Одличан видео.

Човек је феноменалан, одушевио ме је тестом који је извео, карактером и мозгом. Цар. Пиииис ! :)

Могао је ставити и оне које се нису предомислиле због аута :)

Подели на овим сајтовима

хм... јел ово и даље у току или су сви нашли супругу/супруга? :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ја реко имаш неку девојку за Зосиму када сам видео да си цитирала његову слику, кад оно ти постављаш неке шаљивџије.

То је сад мало незгодно.

Не зна се да ли Зоске и Деки "испипавају терен" и тестирају као брат у видеу, или су озбиљни и стварно тако размишљају ... :)

Подели на овим сајтовима

evo i ja se javljam na oglas. Doduse, nije iza mene neka mecka itd, ali ovo mi je jedina slika gde se dobro vidim, a da nesto drzim :D 

Dakle, ovo ja radim na brodu kao vodic napolju :D

972089_10201581798647902_1980295186_n.jp

Ovo sam ja Cruise Director's assistent molicu :D

999697_10201581811808231_469888757_n.jpg

Dakle, perspektivan momak. hahahaha! :D 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Suviše riskantno.

Bolje da čitaju akatist sv. Spiridonu, on je za brak.

Подели на овим сајтовима

i da! Evo kako izgledam sa cetvoro dece, nije lose, ha?  :)))  nisu moja, sestrina :)

184486_499338263434301_1926135095_n.jpg

Подели на овим сајтовима

@@Никола Поповић, зар ти ниси планирао да ожениш ону љубитељку ајвара?  :D

Узгред, много су ти добре ове фотке, твој посао ми делује веома интересантно.

Подели на овим сајтовима

@@Никола Поповић, зар ти ниси планирао да ожениш ону љубитељку ајвара?  :D

Узгред, много су ти добре ове фотке, твој посао ми делује веома интересантно.

eeee hteo ja, al' ona se nesto necka, pa se necka... :D

Inace, ovo je bio dodatni posao (preko leta, malo kao da putujem), ja inace radim u kanc i nekad se nevidjeno smaram :D 

575250_4082533262777_2030366340_n.jpg

Eto vidis! Prijavljen za stalno, dobar posao, ovo ono... hahaha! :D volim ajvar i ostalu pratecu tursiju! :D 

Подели на овим сајтовима

Зашто да не, Оче, одлична идеја, мада мислим, ако су људи отворени за искрену и нормалну, лепу комуникацију, да могу да се зближе на сајту и изван подфорума, зависи од отворености, прохтева, једноставности особе и слично. Лепо је рекао предиван монах Арсеније, за животног сапутника, тј. партнера, да је основно и најважније од свега то, да ти он/она буде најбољи пријатељ, јер једино тако љубав може из године у годину да се сваким даном само продубљује и учвршћује и бива све већа и снажнија. Важно је да се душе сложе ... и да је физичка привлачност мање битна, јер се тела без проблема, врло лако сложе и споје, а онда, без праве основе, оне пријатељске и духовне димензије, настају проблеми и долази до разлаза, јер душа душу никад није упознала и заволела, јер се душе нису слагале. И сигурна сам да једино тако и може и треба ствари да функционишу. Веома лепа идеја, Оче. :)

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Za kratko vreme, dobar efekat! Ima zainteresovanih, ima ...samo se stide :)

Nešto razmišljam, prave akcije i dovode iz Albanije, Ukrajine, Rumunije, a mi da ne možemo da se složimo ovde.
A možda je to veći poduhvat.
Meni lično ne treba (za sad :) ) ali je dobra ideja, samo je potrebna dobra organizacija, jer problem usamljenih postoji!

Подели на овим сајтовима

• Гости

ево, мноштво људи се јавило. Посебна прича је што је ово место где се окупљају углавном верујући људи те је велика шансада брак успе управо на тим хришћанским основама.

Подели на овим сајтовима

Ja sam za i kad se tim podforumom lično poslužit sigurno neću a ni ne mislim, u takvom sam vijeku da ću za još par godina buduću partnerku moći slobodno počet tražiti po staračkim domovima, to bude praktičnije rješenje za mene. Prvi starački dom pa zapucam tamo kad me napadne da se ženim, tamo budu čekat na mene mnogo tih takvih mojih vršnjakinja, slobodnug i spremnih za udaju. Sve na jednom mkestu, izbor veliki i sve uživo i direktno, bez oglasa, dopisivanja i posrednika, dovoljno je samo otić na neku njihovu tancovačku, hahahaha.

1324_womens

na ovakvo nešto:

tamo se mogu naći babe željne udaje

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...