Jump to content

Отварање ЖРУ подфорума за упознавање и брак

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?  

187 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за покретење подфорума за помоћ при упознавању за брак?

• Да, веома лепа идеја
    • Не, то никако
    • Нисам о томе размишљао/ла
    • Одмах да се покрене, помоћи ће људима

Препоручена порука

• Гости

Nijesam za, 

bolje organizovati koji sabor više, i dati ljudi da se upoznaju uživo...

...a tek ovo sa ličnim kartama je sonja biserko

Биће сабора ове године, сигурно!

Слажем се да све буде проверавано, а могли би да погледамо како функционише неке сличан сајт.

Знам да има неки православни сајт у Русији који се бави овим.

Подели на овим сајтовима

nisam baš siguran, ideja lepo deluje na prvi pogled

ALI,

- to će samo privući određeni broj novih članova koje će samo to interesovati i može ispasti problem

- koja je poenta imati podforum gde bi se ljudi kao upoznavali, ljudi će se najbolje upoznati (koliko je to kroz tekst uopšte moguće) kroz razmenu mišljenja na temama, i zato ljudi treba više da učestvuju

jedino što meni deluje realno je da se otvori tema gde bi se javili ljudi koji su otvoreni za privatne razgovore, kako bi se lakše probio led, i to je to

a takvih tema, čini mi se, ima, ali se ljudi stide

Подели на овим сајтовима

Ја се пријављујем да једем торте и играм на свадбама ;)

Озбиљно, сабор ЖРУ је мислим веома важна ствар, иде лепо време, треба се организовати

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Било је тих сабора и ништа се десило није,јер тад није првенствени циљ био,да се нешто смува,већ да се форумаши упознају и спријатеље...

А кад би се сабор организовао баш са том наменом, нико не би ни дошао ,јер би то био блам,каквог нема...

ех мој Зоске, тако сам ја отишао на један рођендан, и то за време редовног одсуства у војсци

намера ми је била само да се наједем и нашалим

кад оно ...........

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Биће сабора ове године, сигурно!

Слажем се да све буде проверавано, а могли би да погледамо како функционише неке сличан сајт.

Знам да има неки православни сајт у Русији који се бави овим.

chayka.org.ru i sudba.net...био сам члан једног од ових сајтова,има добру идеју,има и успеха али за нас је проблем даљина и комуникација,у суштини мени се допао,стекао сам пуно другарица

Подели на овим сајтовима

Mislim da to nece funkcionisati zbog psihologije samih tih kandidata. Ako doticnima koji bi u virtualnom fomatu imali prednosti nije poslo za rukm da to odrade "ispod zita" preko privatnih poruka gde nije ozvaniceno da je to proces muvanja onda ima nece uspeti u bilo kakvom izdvojenom delu sajta jer ce imati istu blokadu koju imaju van kompjutera.

Подели на овим сајтовима

Bolje da organizujte neki sabor u trjanju od nedelju dana nego ovako virtuelno muvanje.

Неку школу у природи такорећи а :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Kao djacke ekskurzije i to u cetvrtoj godini posto one duze traju.

Још сад не мора да се шверцује пиво испод јакне поред рецепције.  :0104cheesy: 

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ne sa tom namenom nego kao i uvek samo da ne traje jedan dan to je bitno.

Не капирам,шта би ти,да закупимо хотел на пет дана, па да се трљамо... sHa_sarcasticlol

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...