Jump to content

Muslimanski sveštenik traži kamenovanje toples aktivistkinje

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Да, показивање сиса и каменовање су одиста подједнако далеке крајности...

Капирам да је Џуманџи мислила да и девојка и муслимани одлазе у крајност са тим што раде да би служили оном у шта верују... Плашимс е да не одустане Џуманџи од писања, пошто је и малопре рекла да се колеба, кад сам је ја погрешно скапирао, па реко' да спречимо то :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Капирам да је Џуманџи мислила да и девојка и муслимани одлазе у крајност са тим што раде да би служили оном у шта верују... Плашимс е да не одустане Џуманџи од писања, пошто је и малопре рекла да се колеба, кад сам је ја погрешно скапирао, па реко' да спречимо то :D

Па управо у томе и јесте проблем. Каменовање јесте крајност, онако жестока крајност. А то што ове цуре раде је много, много ближе центру и не може никако бити ”друга крајност”. У најгорем случају је будалаштина, глупост. Имаш жене у топлесу на свим плажама, једино што се скидају из других разлога. И сад одједном ако таква нека жена напише нешто на неком транспарентну или на статусу, сад је то крајност као што је крајност каменовање. Ма није него...

Подели на овим сајтовима

А то што ове цуре раде је много, много ближе центру и не може никако бити ”друга крајност”.

Moze, u ocima Muslimana. Svoj licni stav nisam iznela, vec mi je dosta jasno zasto se ne razumeju i zasto se sukob obe strane nece uskoro, ni mirno okoncati (nazalost, nadam se da gresim).

Vatra se vatrom ne gasi... 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Zene vrse nasilje nad moralistima amoralnoscu, a moralisti tako sto prete nasiljem.

Ne postoji vrsenje na moralistima amoralsnocu. Moral je nesto lichno, ne moze samo postojanje tudjeg nemorala da vrsi nasilje nad tobom. Tek kada  materijalno ili fizicki osteti nekog drugog, to je vrsenje nasilja. 

Naprimer, ako si ti lazov - a ja mislim da je laganje lose.... tio ne vrsis nasilje. Samo si jednostavno nemoralni lazov. To je sve.

Ali ako ja slazem tebe da mi das svoj novac i time te ostetim materijalno - to je nasilje. 

Drugim recima, nemoral sam po sebi nije nasilje, ali su dela nasilja nemoralana. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ne postoji vrsenje na moralistima amoralsnocu.

Moral je nesto lichno, ne moze samo postojanje tudjeg nemorala da vrsi nasilje nad tobom.

Bukval'sto.  :))) Kao sto rekoh - u ocima Muslimana. Znam da je moral licni, ali, zar ga Islam ne povezuje sa verom?  :.mislise. Slicno farisejima? 

Opet ponavljam, ne iznosim svoje licne stavove, samo se trudim da posmatram objektivno celu pricu...

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Када се нека пчела напије сока са гњилог воћа, па је стигне алкохол и она кад слети пред кошницу и пошне да се гега тамо амо, Чувари кошнице је нападну и убију. Моралност је неопходна за друштвени живот, без морала друштво пропада. Овај свештеник свестан куда то води покушава да заштити друштво у духу Ислама. То није у Хришћанском духу јер се свакоме даје могућноста да сам увиди грешку и да се покаје. Изопштавање из цркве би била нека хришћансака мера против заблудеких са надом да ће се схватити васпитна мера и да ће се особа поправити и поћи правим путем.

Подели на овим сајтовима

а такодје мислим да као што Бог И Аллах је једно те исто,тако свако ко служи службу Богу,односно то му је посао може се назвати свештеником.

Bog i alah su isto? jel to znaci da alah ima sina? pitaj nekog muslimana ima li ga.

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...