Natasa. Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Ako je ono sto trazimo nama na korist, Bog ce ispuniti molitvu, ako nije - nece. st. Tadej To zvuči isuviše olako, tragedije se dešavaju, ljudi se razboljevaju, deca umiru... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 To zvuči isuviše olako, tragedije se dešavaju, ljudi se razboljevaju, deca umiru... eeeeeeeeee, welcome to the club nemam odgovora, samo vera Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Kuhoholicari ... Stomakougodnici ... i svi vi kojima se samo ponekad omakne dobar zalogaj ... Ne propustite !!! Kolac sa suvim vocem !!! ... Sastojci: 3 jajeta 1 vanilin šećer 1 prašak za pecivo 2 šolje šećera (od 200g) 1 šolja mleka (od 200ml) 1 šolja putera (od 200ml) 3 šolje brašna (od 200g) 1 supena kašika cimeta 400g suvog voća po izboru 1 limun 1 pomorandža 100g čokolade (može i bez, ukoliko ne volite) cimet za posipanje kolača Priprema: 3 belanca mikserom umutiti u čvrst sneg, zatim dodati žumanca, vanilin šećer, kristalni šećer, prašak za pecivo, mleko, puter, brašno i supenu kašiku cimeta a zatim smesu lagano domutiti mikserom da se sve sjedini. Dodati sitno seckano suvo voće po želji (brusnicu, suvo grožđe, suvu kajsiju, orahe, lešnik, suve smokve, urme, suv ananas…) Narendati koru limuna, pomorandže i 100g čokolade, promešati varjačom i izliti u podmazan i brašnom posut pleh ili kuglof i staviti da se peče u prethodno zagrejanoj rerni, na 180 stepeni oko 50-55 minuta (u zavisnosti od jačine rerne). Pečen kolač prevrnuti na dasku ili tanjir i dok je vreo posuti cimetom. Prijatno ! LINK Лапис Лазули, Sanja Т., Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 ... Боже, како ме насмеја... па од свега тога нађох да шећер и прашак за пециво, имам, да "Смедеревац" сам заборавио... A ja imam samo secer ... skamenjeni ... ... Zavezace mi se creva . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 ... неће ушпинуј шећер и то је добар напитак, умачи прсте у њега и замишљај онај колач који си нам презентовала... Za to mi ne treba cak ni secer ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Ako imate jaja..(mada mi trenutno ni to)...onda secer i jaja...jaoj sta mi je veceras podsecam se svog detinjstva Иван ♪♫ and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 ... мислим и запажам, бити ускраћен и не тражити помоћ је двоструко зло, то је одузимање једноме могућности за чин милосрђа, у љубави, а другоме повода за смирење, у захвалности... Sta to sve vredi kad ja ne znam da kuvam ... Imam 2 leve ruke ... ... Godinama taj secer stoji neupotrebljen ... Mislim da bi moja majka pala u nesvest kada bi to znala ... Necemo da spamujemo temu ... Danas je mnogo lep dan .... ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 To zvuči isuviše olako, tragedije se dešavaju, ljudi se razboljevaju, deca umiru... Da bi poznali od istoka sunčanog i od zapada da nema drugog osim mene; ja sam Gospod i nema drugog, Koji pravim svetlost i stvaram mrak, gradim mir i stvaram zlo; ja Gospod činim sve to. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 ћус.. ...Cus ... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 "Други људи су заиста други и када покушам да их промовишем на неко првије место, да им дам примамљивију позицију, запањим се јазом који никне између праве мене и правих њих." (Маргита Стефановић, ЕКВ) Генијално... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Човек који уображава да зна све стоји испод оног који не зна ништа. Драшко, Kaludjerovic Sreten and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 4, 2016 Пријави Подели Написано Март 4, 2016 Узмеш ствари здраво за готово а онда готово. Kaludjerovic Sreten, Иван ♪♫ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2016 шта се све дешавало и дешава са овом нашом јадном земљом и народом, увек се сетим ,,Небеске Литургије” Владике Николаја feeble, Данче* and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Сви ми зрачимо. Само што неки делују као да су радиоактивни.. Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 ,,Небеске Литургије” Владике Николаја "..закукаше Срби у невољи, ал се живог Бога не сетише.." Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука