Лапис Лазули Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Oh, yeah!!! Završiooooooo! A mi da cujemo? Cicijo! >:[ Иван ♪♫, Sanja Т. and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 A mi da cujemo? Cicijo! >:[ па ако баш желите... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 па ако баш желите... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 pa radujte se samnom, bre, kakvi ste smarači, neću više da se igram sa vama, aj' zdravo Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 pa radujte se samnom, bre, kakvi ste smarači, neću više da se igram sa vama, aj' zdravo E nemoj to "aj zdravo" da opet neko ne pomisli da oces da napustis forum Eno ja se kezim u gornjoj poruci iz sve snage,ne moze vise Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 E nemoj to "aj zdravo" da opet neko ne pomisli da oces da napustis forum verovatno bi svima laknulo, a mozda najvise meni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Sta si zavrsio?poso? Slusamo Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 verovatno bi svima laknulo, a mozda najvise meni Eh sad nemoj se precenjujes nisi nam ti bas toliko tezak Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 И? Иване? Хоћемо ли чути, шта си завршио? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 jer ne gotivim više forum, ni ovu ,,zajednicu". U stvari, kad razmislim, nisam nikad ni gotivio. Хоћеш ли нам рећи нешто о овоме? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Sta si zavrsio?poso? Slusamo И? Иване? Хоћемо ли чути, шта си завршио? zavrsio jednu numeru, moja muzika ♪♫♪♫♪♫♪♪♫♫♪♫ Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Eh sad nemoj se precenjujes nisi nam ti bas toliko tezak pa, da, trudio sam se da ne preterujem Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Хоћеш ли нам рећи нешто о овоме? mrzi me sad, možda na PrP, al' mrzi me sad o tome, iskreno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 što ,,volim" kad me ovako nešto pitaju samo reda radi, a ja se primim... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 što ,,volim" kad me ovako nešto pitaju samo reda radi, a ja se primim... ma sta te briga,opusti se ,svi se primamo ponekad Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука