Jump to content

Kritike i tapšanje po ramenu moderatora W.A.MoCARta

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 83
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

svratiću,evo...

nadjoh se sa serbonom na pesmi dana...sluša hoze felicijana iako dotični gospodin ne zna ćirilicu... a ni serbski

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

svrati?u,evo...

nadjoh se sa serbonom na pesmi dana...sluša hoze felicijana iako doti?ni gospodin ne zna ?irilicu... a ni serbski

???????, ?????? ?????:

Постављена слика

:drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :wink: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

ili to ili su zadovoljni radom .... a možda je i nešto tre?e...mogo bi da nam objasniš o ?esmu se radi...

????, ???? ?? ????? ????? ?? ?? ????????... ????? ?? ???? ???? ? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ?? ??????? ? ????? ??????? (? ?? ???? ?? ?????? - ????? ?? ?????, ?? ? ?????? ?? ????? ???? ?????, ?? ???? ?? ????). ???? (??? ???? ????) ??? ???? ???? ????????. ???? ?? ?? ??? ?? ?? ?????? ? ??? ?? ????? ?? ?????? (????????? ???? ? ?????), ??? ?? ????? ??????? ???????? ???? ??????...

?????, ??? ?? ?????? ?? ??????? ??? ?? ?????? ? ???? ????, ?? ??? ?? ???? ?????????, ??? ?? ?? ?? ??????? ???????? ? ????? ????????? ??? ?????????, ?? ????? ???? ????????? ???? ????????? ??? ????????? ???. ?? ??? ???? ????? ??? ??????, ??? ?? ?? ?? ? ???? (? ?? ?? ?? ????????? ??????) ??????????. ? ???? ?? ?? ???????????, ?? ???? ?? ?? ?????.

??? ???????.

??? ? ???? ??-??! 0405_feel 0202_238 0442_feel 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Па јесте на први поглед мало интригантно што човек отвара тему о себи. Али то је учинио из разлога свог доброг усавршавања ради опште користи и ефекта. Било је оних који су га потапшали по рамену и прецизно (неки пристрасно неки непристрасно) то образложили. Мислим да негативних критика још није било, а сходно томе ни образложења у том правцу.

А сербон, ма колико с једне стране био у праву, мислим да је промашио одговор на тему.

А сама чињеница да се за врло кратко време формирало оволико страница мислим да је још један позитиван поен у корист началника и медијума теме. Видиш, о теби виртуозу и има шта да се каже...

Слобода подразумева ненаметљивост. Мишљење које превазилази овај оквир не би требало да буде уважено.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

???????? ?? ???? ??? ?? ?? ???? ???????? ??????? ?? ?????? ????, ? ?? ?? ?????????, ?????? ? ????????, ??????.

ovde iznesite sve što mislite da je loše ili dobro,suvišno ili tendenciozno...sve što ?e poboljšati rad ovog podforuma......?iji sam ja urednik.... 0442_feel :cheesy2: 0405_feel

Подели на овим сајтовима

ma to je samo odskočna daska.....sa nje se može i u bazen a i na beton pored....neki glavom udaraju i u dasku....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Овај контраверзни уредник ме у почетку јако нервирао са својим усиљеним мултимедијалним засмејавањима.

Нарочито су ми дизали притисак његови аватари у којима ми се клибери у фацу, али ето сад се прилично унормалио па ми је чак и симпатичан.

Друго, почео сам да капирам његов хумор, па ми је постало забавно да читам његове поруке, сем на пдф Женски кутак и сл. где не залазим.

Треће, у његовој препирци са Настасијом (јел је неко видео скоро?), ја сам стао на њену страну, међутим убрзо се испоставило да ме она подноси много мање него њега, те је сав бес усмерила ка мени преко пп.

И тако...добар је, само да се још окане лошег друштва, масонерије и то, биће још бољи.

Где је онај смајли?

А ево га

crvenilo

Последња измена: Ево тек сад видех да је Настасија ипак напустила форум и то због Меде!!!  319.gif

Подели на овим сајтовима

svrati?u,evo...

nadjoh se sa serbonom na pesmi dana...sluša hoze felicijana iako doti?ni gospodin ne zna ?irilicu... a ni serbski

???????, ?????? ?????:

Постављена слика

0202_238 0202_238 0202_238 0510_music 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

aj..aj... pa ovo je tuzno  crvenilo

Подели на овим сајтовима

????????,  ? ???? ?? ?????? ? ?????????? ?   0510_music

ja sam ti vrh piramide......zvezda danica.....suvereni vladar vasijone i svih cigala na svetu....majstor nad majstorima,izabranik velikog arhitekte i onaj zbog koga svemir postoji.....

u prevodu....homer simpson.... 0202_238 0202_238 0202_238

Постављена слика

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...