Jump to content

Kritike i tapšanje po ramenu moderatora W.A.MoCARta

Оцени ову тему

Препоручена порука

@ serbon

tipično...teatralan izlazak sa scene i lagano skakutanje na prstićima do bekstejdža uz prezriv pogled publici...JA SAM IZNAD SVIH VAS...kad se uozbiljite i dozovete pameti,možda i dodjem još neki put...

brate moj,VEEEEEEEELIKE su tvoje projekcije.....

znaš,u mletačkom trgovcu od šekspira,jedan lik je na početku tužan puno...i onda okupi najbolje drugove da mu kažu zašto je tužan...jedan kaže-zato što ne možeš da budeš sa curom koju želiš....drugi kaže-zato što nemaš para...treći kaže-zato što su ti ladje na moru pa brineš da ih gusari ne napadnu a četvrti kaže-ma tužan je samo da bi bio u centru pažnje.....na kraju se ispostavi da niko nema pojma zašto je ovaj bio tužan i da su svi sebe projektovali tj. govorili zašto bi oni na njegovom mestu bili tužni.....projekcija, bajo...

a sad mi reci-da li je išta od ovoga ušlo kroz taj tvoj lepi,plavi šeširić... 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 83
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Ово је све интересантнеје и интересантнеје...

Колико сам схватио, Моцарт је отворио ову тему да би неко изнео адекватне примедбе на рад његове малкости. Међутим, ово почиње да одлази у критику читавог сајта, као и увек. Да ли је могуће да овде долазе људе који нас непрестано уче памети и ако нешто буде како им се не допада, одмах смо најгори, најсрамотнији итд...? Браћо и сестре, Моцарт НИЈЕ направио тему да га омаловажавате, а он да се брани, већ да изнесете конктретне примедбе. Зар нисте бар мало прочитали између редова и видели шта заправо он тражи од вас? Е хришћани моји... цедимо комарца као и увек...

Драго ми је као главном уреднику да имам Моцарта за модератора, јер знам да је човек који изнад свега је правилно схватио шта значи да је неко личност и на који начин се познаје Бог. Зна да прећера, али никад из зле намере.

Подели на овим сајтовима

???????, ????????? ????????? ?????????????? ??? ?? ???? ?????????...

evo mlatim ženu i kucam a dete mi leži golo na terasi dok nogom žongliram zlatnu ribicu...ako su ovo kritike ja sam Comeoni Wanalaya  

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

evo mlatim ženu i kucam a dete mi leži golo na terasi dok nogom žongliram zlatnu ribicu...ako su ovo kritike ja sam Comeoni Wanalaya  

????? ?? ??, ?? ??? ??????????.
Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

prepoznao sam te- po nosu....https://www.pouke.org/forum/index.php?action=dlattach;attach=1736;type=avatar

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Независно од тога што смо заједно у модерацији, срећна сам што знам Моцарта. На жалост, моји ограничени интлектуални капацитети, онемогућили су ме да га од прве разумем. Част ми је што ми је пријатељ, јер као што рекох, није га лако разумети али га је лако волети.

Својим смислом за хумор у најтежим тренуцима мог живота, враћао ми је смехом и радошћу осећај пуне радости живљења. Хвала ти Волфи!

Подели на овим сајтовима

confused bleh bleh

jao,ovo je stvarno dobro...oljice...molim te...... nemoj ovako više da pišeš..... osim ako ne misliš na pravog Mocarta 0110_hahaha

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...